— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verrassing (deel 1)

Roos wist niet wat ze moest doen. Moest ze Ed nu wakker maken of niet. Tot twee weken geleden had ze hier nog nooit over getwijfeld. Elke zondag kroop ze tegen Ed aan, zodra ze wakker was. Ze streelde zijn gespierde borstkas en genoot van de aanraking. Dan gleed haar hand over zijn strakke buik en uiteindelijk wanneer ze bij zijn lul was aangekomen kon ze al voelen dat Ed wakker geworden was. Zijn lul was strak gespannen en klaar voor actie. Terwijl Roos zijn lul in haar hand nam voelde ze hoe Ed met zijn grote handen over haar billen streek. Af en toe bewoog een vinger door haar bilspleet. Roos holde haar rug dan een beetje, zodat Ed beter bij haar poesje kon. Ze genoot intens wanneer ze voelde hoe Ed zijn vingers over haar lipjes gleden en hoe haar kutje langzaam natter werd. En als haar poesje nat genoeg was gleden zijn vingers diep in haar. Dit was het moment dat Roos zich dan omdraaide en Ed dicht tegen haar aankroop. Van achteren schoof zijn harde lul in haar kutje en met lange halen begon hij haar langzaam te neuken. Heel relaxed werd Roos haar orgasme opgewekt tot ze uiteindelijk heerlijk klaar kwam.

Dat waren de zondagen, maar Roos maakte zich meer zorgen over de woensdagen. Elke woensdag gingen Ed en zij naar de sportclub, waar ze dan ruim een uur gingen trainen. Ze hadden elke hun eigen programma, maar zorgde er wel voor dat ze elkaar goed konden blijven zien. Roos genoot ervan om Ed te zien trainen en ze wist ook zeker dat hij ook genoot. Er waren meer dan genoeg oefeningen waarbij haar billen en benen de hoofdrol speelden. Terwijl Ed zijn biceps trainde was Roos haar benen aan het trainen. Roos wist niet zeker of Ed kreunde door de training of doordat zij haar benen wijd open en dicht deed. Gedurende het hele uur geilde Roos haar lieverd op. Aan het einde van de avond deden ze een oefening samen. Liggend op een bank hieven ze dan wat gewichten. Als het erg rustig was kon Roos het niet laten om Ed een beetje te pesten. Met de halter in zijn handen kon hij geen kant op. Ze streelde zijn shorts tot ze voelde hoe zijn lul harder werd. Uiteraard wist ze wat er ging gebeuren als zij aan de beurt was. Zijn hand gleed dan over haar shorts en ze voelde hoe hij druk uitoefende op haar kutje. Als niemand keek gleed zijn hand in haar broekje en voelde ze hoe zijn vingers door haar gleufje gleden.

Na deze laatste oefening waren ze altijd behoorlijk opgegeild. Na een snelle douche moesten ze dan nog twintig minuten rijden voordat ze thuis waren. Roos zorgde er altijd voor dat ze een kort, loszittend jurkje aanhad voor de terugreis. Zij reed terug en terwijl ze alle aandacht op de weg probeerde te houden voelde ze Ed zijn hand op haar been. Soms als hij erg geil was zaten zijn vingers al in haar kutje voordat ze de parkeergarage uit waren. De rit naar huis was een spel van stoppen en doorgaan. Als de spanning te veel werd en Roos haar aandacht niet meer op het verkeer kon houden moest Ed wel stoppen. Roos kon dan even bijkomen. Maar niet veel later voelde ze opnieuw hoe zijn hand onder haar jurkje gleed om haar opnieuw op te winden. Eenmaal thuis aangekomen was ze dan zo geil dat ze gelijk genomen wilde worden. Vaak trok ze haar jurkje in de gang al op. Met haar kontje naar achteren neukte Ed haar dan van achteren. Als de ergste spanning er vanaf was gingen ze dan snel naar boven. Liggend op haar rug spreidde ze haar benen wijd. Terwijl Roos zijn gespierde, sterke lichaam stevig vasthield voelde ze hoe Ed zijn harde lul in haar strakke kutje pompte.

Maar nu leek Ed al meer dan twee weken niet meer geinteresseerd in haar. En Roos wist niet waarom. Zelf was ze nu na twee weken zo geil dat elke aanraking haar al opwond. De gedachten aan de woensdagen hadden haar zelfs meer opgewonden dan normaal. Ze besloot het er toch maar op te wagen. Voorzichtig liet ze haar hand opnieuw over Ed zijn borstkas glijden. Ze voelde hoe sterk hij was en ook hoe ze zelf natter werd. Terwijl haar hand langzaam naar beneden bewoog hoorde ze hoe Ed wakker werd. Even stopte ze. Ook zijn buikspieren voelde goed en ze voelde opnieuw hoe ze opgewondener raakte. Ed werd wakker.

“Goedemorgen lief, wat een mooie morgen. Fantastisch weer. Ik heb een verrassing voor je.”

Een verrassing? Zou het dan toch gebeuren? Zou ze vandaag dan toch eindelijk een goede beurt krijgen? Maar Ed zwaaide zijn benen over de rand van het bed en ging op de rand zitten. In twijfel wachtte Roos af wat er ging gebeuren. Maar ook deze zondag had Ed andere plannen. Zonder verder aandacht aan haar te besteden liep hij naar de douche en liet haar alleen achter. Roos wist niet wat ze moest doen. Ze was zo opgewonden dat ze er aan dacht om zichzelf snel te bevredigen, terwijl Ed aan het douchen was. Maar misschien kon ze beter wachten. Misschien moest de verrassing nog komen. Ze trok een kort zijden hemdje aan en liep naar de keuken. Elke zondag maakte ze een lekker ontbijtje met croissantjes en eitjes als afsluiting op een fantastische vrijpartij. Fris en schoon ging Ed zitten, terwijl Roos nog in de keuken bezig was. Toen ze de croissantjes uit de oven haalde zorgde Roos ervoor dat ze diep voorover boog, zodat Ed een goed zicht op haar billen had. Het hemdje was zo kort dat haar gladgeschoren poesje duidelijk zichtbaar moest zijn. Hopelijk wond haar natte poesje Ed ook op.

“Ik weet wat jij al enkele weken wilt en ik heb alles voorbereid.” Even pauzeerde Ed. “Vandaag ga ik aan de schutting beginnen. Is dat een verrassing of niet?”

Beoordeel dit verhaal

18 Reacties

 1. jakkie 17 feb 2018
  • Angela 25 feb 2018
 2. johan 16 mrt 2018
 3. jakkie 18 mrt 2018
 4. Josee9 20 mrt 2018
 5. Fely 20 mrt 2018
 6. Josephine 25 mrt 2018
 7. Josephine 28 mrt 2018
 8. Josephine 28 mrt 2018
 9. enzoknol 29 mrt 2018
 10. Het wasverzachtertje. 08 apr 2018
 11. Josephine 11 apr 2018
 12. Josephine 11 apr 2018
  • shespot 13 apr 2018
 13. Josephine 11 apr 2018
 14. Knor 12 apr 2018
 15. ijsjemeisje 13 apr 2018
 16. Elise 15 apr 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *