— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Keukentafelperikelen

Het is maandagochtend, 8.30 uur, als ik plotseling mijn bijkeukendeur zachtjes open hoor gaan.
Een tijdje terug heb ik jou mijn sleutel gegeven zodat je er altijd in kunt, dus ik weet dat jij het bent. Ondanks dat ik al dagen zin in je heb, heb ik me ingehouden en niet gevraagd of je asjeblieft langs wilt komen…
Dat je ieder ogenblik in mijn woonkamer kunt staan, maakt dat mijn hart bij voorbaat al wat sneller gaat kloppen.

Ik sta op om je te begroeten en sla mijn armen om je heen. Even beantwoord je mijn omhelzing en staan we heel dicht tegen elkaar. God wat hou ik daarvan!

Maar dan wurm je je zonder iets te zeggen van mij los en loopt richting het raam. “Is er iets?”, vraag ik met bezorgdheid in mijn stem. 
Je staat met je rug naar mij toe en kijkt naar buiten. “Hmmm” is jouw reactie en je haalt je schouders op. Net als ik door wil vragen, schraap je je keel: “weet je…” en laat een korte stilte vallen, “ik had al het hele weekend zin in je…”
Je kijkt over je schouder en ik zie in jouw ogen een blik donker vol verlangen.

Één voor één doe je alle gordijnen die ik nog niet zolang geleden open gedaan heb, weer dicht. Ik sta nog steeds middenin de woonkamer terwijl ik kijk naar wat je doet, maar ondertussen heb ik zelf ook iets bedacht wat ik wel eens wil uitproberen.

Je loopt weer naar me terug en met een indringende blik geef je me een lange zoen. Zo eentje die naar meer smaakt. Je hebt je handen op mijn heupen gelegd en trekt me nog dichter tegen je aan. Ondertussen zoenen we alsmaar door… Ik kan mezelf totaal verliezen wanneer je me kust. Onze lippen volgen elkaars beweging als vanzelf en ons tempo versnelt. Ik kreun zachtjes. Ik wil je zó graag dat ik er haast duizelig van word.

Ik maak me van je los en kom hijgend wat op adem. Je glimlacht door de opwinding die je in mijn ogen ziet en blijft me afwachtend aankijken. Met een soort nieuwsgierigheid naar wat ik van plan ben.

Terwijl mijn mond weer de jouwe zoekt, tast ik met mijn handen jouw lichaam verder af. Ik ken het inmiddels goed, maar blijf het geweldig vinden om je overal te strelen. Via jouw hals glijden mijn handen naar je borst. Ondanks dat je een strakke top aanhebt, voel ik dat je tepels harder worden terwijl ik eroverheen ga. Even stop ik; ik stop met zoenen en stop mijn “ontdekkingstocht”; ik laat mijn handen rusten op je borstkas.
Maar jouw mond dringt gretig aan; je kreunt haast mopperend, want je wilt meer. Met jouw handen duw je de mijne dan ook langzaam verder naar beneden.

Ik grijns en grinnik kort, terwijl ik jouw zoenen weer hartstochtelijk beantwoord en schuif nu mijn handen onder je shirt. Je zachte huid voelt heerlijk warm en vlak boven je riem voel ik de haartjes op je onderbuik.
Ik ben fan van die haartjes en je navel, dus ik zak door mijn benen om ze zachtjes te kussen. Ik dwing je dichterbij me te komen, door je billen vast te pakken en je naar mij toe te trekken.

Met jouw handen streel je door mijn haar, terwijl ik je riem losmaak en je broek laat zakken. 
Ik help je eruit te stappen, terwijl ik je aankijk en gehurkt voor je blijf zitten.
“Trek je bovenkleding uit”, zeg ik meer dan dat ik het vraag. Vanaf mijn positie kijk ik je indringend aan. Je doet het zonder tegen te stribbelen.

Ik zie aan je borst en buik dat je sneller ademt van opwinding.
Met mijn gezicht zit ik nu voor je boxershort. Mijn neus duwt er een beetje tegenaan. Ik ruik je zoete geur en kan niet wachten om je zo te proeven.
Ik streel je kuiten en kus je bovenbenen terwijl mijn vingers via de achterkant van je benen nu ook weer hun weg naar boven vinden. Plagerig geef ik een kort kusje op je ondergoed en streel er héél eventjes overheen met mijn hand. Dan kom ik weer overeind.

Je kijkt me haast verontwaardigd aan. Had duidelijk op meer gehoopt… 
Ik buig mijn gezicht naar je toe en treuzel met mijn mond vlakbij de jouwe.  Ik voel je warme adem op mijn gezicht. Verlangend doe je je lippen los en ik zoen je langzaam en intens.  
Af en toe raken onze tongen elkaar. Niet vaak en niet teveel, maar precies genoeg om een tintelend gevoel tussen mijn benen op te wekken.

Ik trek je weer dicht tegen me aan en laat mijn handen over je blote rug naar beneden glijden. De holte van je rug vlak boven je boxer is één van mijn favoriete plekken van jouw lichaam. 
Ik streel het vóór ik met mijn handen langzaam over je billen je boxer naar beneden laat zakken.

Daar sta je dan, naakt en helemaal voor mij. Ik leg mijn handen op je heupen en duw je zachtjes richting de keukentafel. Ik buig me naar je borsten en zuig op je tepels, terwijl mijn hand tussen je benen verdwijnt.
Ik wil even voelen, waar ik zo met mijn mond een weg heen zal banen.
Je bent al heerlijk nat en als ik met mijn wijsvinger rondjes over je clitje draai, merk ik dat je jezelf meer tegen mijn hand aanduwt…

Ik zak weer door mijn benen en vraag je de jouwe te spreiden. Je leunt op de tafel met je billen en doet wat ik vraag. Eerst wrijf ik nog wat met mijn vinger over je clitje. 
Die zwelt alsmaar meer op en ik zie dat je je heupen in genot mee laat deinen. Je volgt met jouw lichaam mijn bewegingen.

Dan geef ik plotseling een klein likje over je kutje. Ik zie een trilling door je heen gaan en hoor je zuchten. Ik lik nog een keer, maar deze keer langer en met meer tong. Je opent je nog meer voor me.
“Asjeblieft… ga door”, smeek je me haast. Meer hoef je niet te zeggen.
Ik leg mijn mond op je kutje en met mijn tong beweeg ik je clitje heen en weer. Eerst langzaam, maar al snel voer ik het tempo op. Ik lik je gretig, en kreun zelf ook van genot. Je smaakt zo heerlijk en ik wil je zó graag nog meer laten genieten.

Met één hand blijf ik je heup vasthouden. Met de andere glijd ik naar boven en rol ik even jouw tepel tussen mijn vingers. Ik breng mijn hand naar je mond en vraag je om op mijn middelvinger te zuigen. Je stopt even met bewegen en kijkt me verward aan. “Wat, wat zeg je?”
“Stop mijn middelvinger in je mond en zuigt erop”, zeg ik weer.
“Waarom?”
“Doe nou maar…”

Met enige tegenzin pak je mijn hand en schuift langzaam mijn vinger in je mond. Je likt hem en zuigt eraan. Even kijk ik naar je, om de één of andere reden vind ik het geil wat je doet, maar dan focus ik mij weer op dat prachtige kutje dat zich vlak voor me bevindt.
Terwijl jij aan mijn vinger likt, lik ik je kutje. En wanneer je aan mijn vinger zuigt, zuig ik ook stevig jouw clit tussen mijn lippen. Je kreunt en je handen houden mijn pols stevig vast terwijl je aan mijn vinger blijft zuigen.

Dan trek ik mijn vinger uit jouw mond en streel met de natte vinger over je natte clit. Vervolgens laat ik hem langzaam in je glijden. In en uit, in en uit. Heel zachtjes om te beginnen, maar daarna steeds wat sneller en dieper.

Je hebt je ogen dicht gedaan en je hoofd naar achter gegooid. Met één been ben je op de vloer komen staan, zodat je zelf nog beter kunt meebewegen.

Terwijl ik je blijf vingeren, breng ik mijn tong weer naar je clitje. Met hetzelfde tempo dat ik je vinger, lik ik je nu tegelijkertijd. Met één hand houd jij je vast aan de tafel, met de andere heb je inmiddels mijn hoofd vastgepakt en duw je deze nu ritmisch heen en weer, terwijl ook je heup steeds mee wiegt in de cadans van dit liefdesspel.

Ik hoor je ademhaling zwaarder worden, hijgend, kreunend en merk dat je kutje mijn vinger steeds strakker beginnen te omklemmen. Ik geniet van al je vocht wat maar blijft komen.
“Harder”, stamel je tussen het gehijg door en dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Ik lik alsof mijn én jouw leven ervan afhangen en inmiddels bok je met jouw heupen vol in mijn gezicht. Ik verdwijn helemaal tussen je benen en vind het heerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Steeds heviger worden jouw bewegingen en steeds harder duw ik mijn vinger én tong op en neer.
Dan voel ik hoe jouw grip om mijn hoofd haast verkrampt en ook hoe in jouw lichaam zich alle spieren aanspannen. Je hebt het hoogtepunt bereikt, schokkend en kreunend kom je klaar…
Nog even blijf ik gehurkt voor je zitten, en lik ik zachtjes al het vocht dat jouw lichaam mij op dat moment nog gunt.

Maar dan duw je jezelf van de tafel en trekt me omhoog.
Met lome ogen van genot kijk je mij aan en geef je me een lange hete zoen… Je fluistert in mijn oor: “kom mee naar bed, nu is het jouw beurt…”
Ik kan je nu al voorspellen: je zult niet veel nodig hebben om mij klaar te krijgen, zo geil als ik inmiddels ben geworden.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Wiets 07 feb 2020
  2. Hans 07 feb 2020
  3. Stef 09 feb 2020
  4. Ik 14 sep 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *