— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een onverwachte knipbeurt. Deel 2

Getriggerd door mijn bewegingen pakt hij de voorkant van mijn tangaslip en trekt deze heel langzaam tussen mijn lipjes vandaan. Het gevoel wat ik hierbij ervaar is niet te beschrijven. Mijn lipjes gloeien en zijn opgezwollen. Ze plakken min of meer tegen elkaar aan en worden opengetrokken. Het voelt alsof mijn grotje geopend wordt en toegankelijk is. Snel trekt hij mijn tangaslip uit. Ik wrijf voor het warme gevoel intenser te beleven even met mijn heupen naar binnen en beweeg mijn benen op en neer. Mijn lipjes raken elkaar weer. Ik schaam mij daar niet meer voor. Daar lig ik in volle glorie voor zijn gezicht. Hij slaakt een kleine overwinningskreet “Jèèèh”. Zijn warme handen glijden langs de binnenkant van mijn benen, langs mijn lipjes door tot onder mijn shirt. Behendig schuift hij dit omhoog evenals mijn BH. Zijn warme handen masseren nu mijn borsten en hij pakt mijn harde tepels tussen zijn gestrekte vingers en knijpt lichtjes. Ik hou het niet langer en duw mijn billen omhoog. Hij snapt wat te doen en likt met zijn tong over de overgang van mijn lies naast mijn lipjes omhoog. Behendig omzeilt hij weer mijn klitje en daalt aan de andere kant af. Dit gaat een aantal keer zo door. Ik kronkel alle kanten uit. Ik sluit mijn benen in de hoop dat ik zijn hoofd in mij kan duwen. Hij zet zijn schouders onder mijn bovenbenen en tilt mij min of meer op. Hij kust mijn billen en geeft er twee zuigzoenen op. Dat gevoel geeft een ervaring die ik nog niet kende. Vanuit de zuigzoenen trekt hij met zijn tong een streep naar mijn lipjes. Ik ervaar dit als een intens heerlijk gevoel dat ik niet kwijt wil. Het kriebelt, veroorzaakt warmte en ik krijg het idee dat mijn lipjes beginnen te trillen. Hij haalt zijn knedende handen van mijn borsten. Mijn tepels zijn net tentpalen geworden door zijn massage. Ze trekken de huid van mijn borsten min of meer strak. Het gevoel dat je op twee plekken een intense beleving hebt is niet te beschrijven.

Zijn handen legt hij weer onder mijn billen en deze weten zich weer te roeren. De warmte die uit zijn vingertoppen straalt lijkt wel toegenomen te zijn. Hij beweegt zijn duimen wederom langs mijn kontgaatje, via mijn liezen, naar mijn lipjes. Nu duwt hij deze naar buiten toe. Hij moet nu in een diep gat kijken dat hem wil verzwelgen. Zijn hoofd is zo dichtbij dat ik zijn ademhaling als koude bluslucht op mijn lippen voel. Het lijkt alsof ze droog zijn geworden. Schijnbaar heeft hij dezelfde gedachte want plotsklaps voel ik het puntje van zijn tong over mij lippen gaan. Dit is voor mij zo’n lekker gevoel dat ik instinctief in elkaar kruip. Na de bovenkanten van mijn lipjes afgetast te hebben met zijn tong pakt hij mijn rechter lip en zuigt deze tussen zijn lippen. Dan bijt hij met zijn lippen op mijn lippen en maalt alle kanten op. “Ooooooooh . . . jaaaaah . . . ga . . dooooor . .” kerm ik zachtjes uit. Soms stopt hij met bijten met zijn lippen en zuigt mijn lipje naar binnen om het spel dan weer op te pakken met bijten. Dit is hemels. Ik kraai het uit van genot. Gelukkig hoeft het andere lipje zich niet te schamen want die krijgt ook zo’n zelfde behandeling. Ik schok lichtjes ongecontroleerd met mijn billen naar voren.

Dan steekt hij plotseling zijn tong in mijn grotje. Mijn god, wat een onbeschrijfelijk heerlijk gevoel. Alles gloeit en tintelt. Als hij nu mijn klitje aanraakt barst ik in een extase. Maar zover laat hij het nog niet komen. Hij heeft meer in petto. Hij tilt mijn billen op om zijn tong zo diep mogelijk rondjes te laten draaien in mijn grotje. Dit gevoel kan ik alleen maar omschrijven als dat ik hem door een vacuum dieper in mij wil zuigen. Plotseling stopt hij met zijn tong en pakt met zijn rechterhand mijn linkerlipje boven vast met zijn wijsvinger en onder met zijn duim. Overdwars knijpt hij het lipje samen. Dat doet hij met zijn andere hand aan de andere kant. Tjeetje wat een beleving is die lippenmassage. Dan laat hij heel langzaam zijn duimen in mijn grotje afdalen. Ik bied mezelf nog meer aan door mijn billen wat te liften. Wat is dit heerlijk. Zijn duimen draaien diep in mij en met zijn vingers masseert hij de buitenkant rond mijn lipjes. Ik krijg het gevoel dat ik ongelooflijk hard moet plassen. Hij trekt zijn handen terug. Hij stopt zijn rechter wijsvinger diep in mijn grotje en verkent de zaak grondig. Deze vinger zou ik wel een paar uur zo in mij willen hebben zo voelt het. Met zijn linkerhand pakt hij vanaf mijn buik de bovenkant van mijn lipjes tussen duim en wijsvinger en knijpt deze tegen elkaar. Zodanig dat mijn klitje ook omhoog wordt geduwd. Met zijn rechter wijsvinger is hij mijn g-spot aan het masseren. Ik zucht een paar keer diep om naar zuurstof te happen. Ineens voel ik het puntje van zijn tong over mijn klitje gaan. Eerst laat hij zijn tong heel snel ritmisch in en uit zijn mond op mijn klitje landen. Dan gaat hij cirkeltjes draaien om mijn klitje. Mijn klitje wordt knetterhard en lijkt op te stijgen. Ik kronkel alle kanten in en hij weet mij met zijn ellebogen op mijn plek te houden. Ik begin te schokken, sidder en kom ongelooflijk stotend klaar. Op dat moment zuigt hij mijn klit helemaal op. Ik schok en tril heftig. Aan dit heerlijke gevoel lijkt geen eind te komen en dat is maar goed ook.

Ik lig nog lage tijd na te schokken en genieten terwijl hij zijn warme hand stil op mijn grotje heeft gelegd. Als ik wat tot bedaren ben gekomen richt ik mij op. Mijn grotje pulseert nog intens na op de heerlijke bewegingen. Ik schaam mij een beetje dat ik geen aandacht aan hem heb gegeven. Zijn staaf moet op springen staan. Maar als ik zijn voldane gezicht zie begrijp ik dat hij er net zo van heeft genoten als ik. Ik grijp zijn spijkerbroek en binnen no time heb ik die laten zakken. Brutaal steekt zijn eikel boven zijn slip uit. De rest erin verraad dat er hard gereedschap aanwezig is. Ik trek de slip in een ferme ruk naar beneden. Hij heeft een mooie rechte staaf die mooi licht bruin is terwijl de rest daaromheen blank is. Niet dat hij spierwit is, gelukkig niet. Dit heb ik nog nooit gezien. Ook verbaasd het mij dat hij kaal geschoren is. Dat is eigenlijk mijn werk. Maar nog meer ben ik gefocust op zijn besneden eikel. Die staat als een enorme trofee op zijn staaf. Alsof je het mag tekenen. Dan teken je een enorme eikel op een dunner staafje. Dat zie je ook duidelijk bij hem aan de randen van de eikel. Daar achter loopt het flink terug. Net alsof het een stop is. Dit cadeau wil ik graag in ontvangst nemen. Ik leg mijn hand voorzichtig onder zijn ballen en met mijn andere hand pak ik zijn staaf. Mijn god wat zijn deze heet. En de staaf klopt aan de bovenzijde. Ik voel overduidelijk zijn hoge hartslag. Met mijn handen masseer ik zijn gereedschap voorzichtig want dit wil ik wel langer gebruiken. Ik blijf mij maar focussen op de eikel zo mooi. Alles laat hem niet onberoerd want hij zucht diep en lijkt soms wankel op zijn benen te komen te staan. Zeker als ik zijn eikel vol in mijn handpalm masseer. Dat ik dit als kers op de taart ook nog mag nuttigen. Als ik voorover buig om een welgemeende kus op zijn eikel te geven zie ik de immense slagader lopen die zijn gereedschap voedt. Ik pak mijn beide handen ga met mijn vingertoppen subtiel langs zijn staaf. Ik zie hem helemaal weg zwijmelen van genot.

Ik dirigeer hem naar mijn grot. Ik beweeg zijn staaf tegen mijn lipjes en klit. Ik begin lekker mee te zwijmelen en we kijken elkaar aan of dit nooit meer mag ophouden. Hij pakt de stuurrichting over en draait met zijn eikel rondjes rond mijn klitje. Ik weet niet wat te doen zo lekker is dit. Als ik hem in mij stop is dat ook overweldigend maar dit is ook genieten. De cirkels worden groter en hij draait nu ook over mijn lipjes heen. Vervolgens pakt hij met twee handen mijn lipjes tussen duim en wijsvinger en trekt mijn lipjes ver naar buiten. In eerste instantie lijkt dit zeer te doen maar het gaat over in een intens gevoel. Hij legt zijn eikel op mijn klit die inmiddels zich ook al weer opricht. En zijn staaf dekt de grot af. Hij trekt mijn lipjes over zijn staaf heen zodat deze deels ingepakt is. Het warme kloppende gevoel is iets wat ik nooit meer zal vergeten. Dan trekt hij plotseling de lipjes van zijn staaf af en plaatst de eikel tegen mijn grot. De lippen trekt hij naar buiten toe en schuift tot net onder de rand van zijn eikel naar binnen. Ik slaak weer een kreet en kijk hem smachtend aan. Hij haalt zijn eikel terug en duwt hem weer zachtjes net naar binnen. Als hij dit een aantal keren heeft herhaald laat hij plotsklaps, terwijl hij in mij zit, mijn lipjes los. Deze omhelzen zijn staaf. Een onbeschrijflijk gevoel is dat. Dan herhaald het in en uit halen van de eikel zich nog vele keren. Mijn lipjes zuigen hem als het ware op. Ik kan niet meer normaal reageren of waarnemen. Mijn hele focus ligt bij dit hemelse gevoel.

Hij laat hem een paar keer de ingang passeren en propt hem dan in één stoot diep in me. Ik snak naar adem. Dit is een gloeispiraal die mij heftig neemt. Hij pakt mijn heupen vast en stoot keihard diep in mij. Zijn ballen kletsen tegen mijn lippen. “Dooor . . gaaan . . gaaah . . doooor” schreeuw ik uit. Allebei komen we even later gelijkertijd tot een flinke explosie. We liggen nog een tijdje in elkaar en ik geniet van zijn nog kloppende staaf die gestreeld wordt door mijn pulserend grotje. Ik vraag aan hem: “Zullen we deze onverwachte knipbeurt om de zes weken in de agenda zetten?” Het antwoord laat zich raden.

Terug in de auto op weg naar huis realiseer ik mij dat ik niet heftig verliefd ben op deze man maar het voor geen ander gevoel zou willen missen. Dit is de geboorte van mijn second-live. Ik heb er spijt van dat ik de afspraak niet om de drie weken heb ingepland. Thuis krijgt mijn man er een flinke klus bij: zorgen dat mijn grotje de komende zes weken niet opdroogt.

[bol_product_links block_id=”bol_5adf36c86518e_selected-products” products=”9200000010063950,9200000000936873,9200000000926495,9200000035940092,9200000075153753″ name=”Knipbeurt ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Josephine 24 apr 2018
    • Sander 25 apr 2018
  2. Jessica 25 apr 2018
  3. Veroniek 25 apr 2018
  4. Gea 26 apr 2018
  5. Erin 01 mrt 2021
  6. Jet 10 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *