— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Petra, Paramaribo (deel 3)

Met twee vingers gleed ik tussen haar lipjes door. Van haar klitje tot de ingang van haar buik maar ik ging niet naar binnen. Nog niet. Ze was zo heerlijk warm en nat. Ik verplaatste mijn bovenlijf naar boven en steunde met mijn linkerhand ter hoogte van haar hoofd. Mijn middelvinger vond haar gladde knopje en cirkelde erom heen. Ze hijgde, duwde zich tegen mijn hand aan. Ik liet me op mijn elleboog zakken en bracht mijn lippen naar haar oor. “Wat wil je”? Mijn vinger gleed weer naar beneden, zocht haar vocht en vond haar klitje weer. Hijgend drukte ze zich naar mijn hand. “Wat wil je dat ik doe”? vroeg ik haar weer. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek me aan. Likte langs onderlip. Ik boog me naar haar toe en kustte haar hard en liet daarbij ook een vinger in haar glijden. Ze kreunde zuchtend in mijn mond. “Jaaa”. Ik trok mijn hand terug en liet vervolgens twee vingers in haar glijden. Soepel en nat. Ze bewoog onrustig haar benen. Langzaam bewoog ik mijn vingers in en uit haar. Haar heupen golfden met me mee. Ik bracht mijn mond weer bij haar oor, zoog zachtjes aan haar lelletje. “Wat wil je dat ik doe? Wil je dat ik je neuk”? Mijn hand versnelde het tempo. Ik stootte iets harder haar lichaam in. “Jaaa” kreunde ze. “Neuk me, neuk me, neuk me” op het ritme dat mijn vingers aangaven. Ik genoot met volle teugen. Dreef mijn vingers dieper haar warmte in. Gleed soepel met twee vingers naar buiten en stootte net zo zo soepel weer naar binnen. Mijn duim vond haar klit bij elke opgaande beweging. Haar gekreun vulde mijn oren. Bestaat er een mooier geluid dan een van genot kreunende vrouw?
“Harder” hijgde ze en ik versnelde mijn tempo. Ik voelde de spanning in haar lijf.
De versnelling in haar ademhaling. Ik voelde haar natter worden. Haar geur bezwangerde de lucht en ik moest me inhouden om niet met mijn gezicht tussen haar benen te duiken. Ik richtte me op en ging weer tussen haar benen zitten. Haar benen aan weerskanten van mijn heupen. Ik pakte met mijn linkerhand haar heup en dreef de vingers van mijn rechter haar lichaam in. Ik genoot van de aanblik van mijn vingers in haar kutje. De roze diepte waar mijn vingers in binnendrongen en nat en glanzend weer tevoorschijn kwamen. Hoe haar spiertjes zich van binnen begonnen aan te spannen en haar heupen zich sneller tegen mijn hand bewogen. Mijn blik gleed omhoog, van haar glimmend poesje naar haar golvende buik. Mijn vingers neukten haar stevig door en mijn andere hand klemvast om haar heup. Mijn ogen volgden haar lichaam omhoog, naar haar gezicht. De aanblik van haar deinende lichaam maakte me natter en ik voelde hoe het over mijn dijen liep.

Ze deed haar best.
Ze deed haar best niet te schreeuwen.
Ik zag de strakke lijn van haar hals die doorliep naar haar kaken. Haar ogen fijngeknepen, haar borst zwoegend.
Ik boog me naar voren en drukte een kus op haar lippen.
“Laat het maar gaan lieverd. Ga maar los”

Meer had ze niet nodig. Ik drukte mijn mond op haar. Haar lichaam in schokkende razernij en ik nam gretig wat ze me wilde geven. Schorre kreten vulden de kamer.

Ik voelde hoe ze leegliep tussen mijn vingers en ik vond dat ik genoeg gewacht had. Ik haalde mijn vingers uit haar en drukte met beide handen haar dijen wijd uiteen, ik dook met mijn gezicht ertussen. Ze probeerde weg te kronkelen, haar orgasme nog niet te boven. Ik pakte haar heupen stevig beet en trok haar tegen mijn mond. “Hierblijven jij” gromde ik. Genietend likte ik haar lipjes open. Sabbelde ik het vocht van haar vlees. God wat heerlijk! Ik stootte mijn tong naar binnen, op zoek naar meer zoutigheid. Dan weer likte ik haar spleetje open, van beneden naar boven en tikte met mijn tong tegen haar klitje. Ik hoorde haar steunen. Een blik omhoog gaf me een weergaloos beeld. Haar buik trilde gespannen en haar borsten had ze in haar handen genomen. Haar hoofd had ze naar achter gegooid, haar haren wild erom heen. Allemachtig, ik kreeg meer dan ik verwachtte. Mijn tong vond haar klitje weer en ik drukte het kapje omhoog met mijn tanden. Mijn tong gleed erom heen, zijdezacht en ik nam het knopje tussen mijn lippen en zoog zachtjes. “Oh God Shana”! Met een kreet drukte ze haar heupen omhoog en mijn hoofd omlaag. Ik wisselde het zuigen af met rondjes die mijn tong om haar klitje heen draaide. Haar hijgende kreten werden gedempt doordat ze haar dijen om mijn hoofd klemde. In de verte hoorde ik een bijna huilende kreet net voordat ze mijn gezicht inschokte. Haar dijen strak tegen de zijkanten van mijn hoofd en haar handen strak tegen mijn achterhoofd. Ik liet haar uitschokken tegen mijn gezicht tot ze haar greep op mijn hoofd verslapte. Haar armen en benen op bed liet rusten. Ik boog me over haar heen en plantte een kusje op haar mond. Ze sloeg een arm over haar ogen. Ik liet me naast haar neervallen en legde mijn hand op haar buik. Keek naar hoe ze daar lag met haar arm over haar gezicht. Ik drukte een kusje in haar hals. Fluisterde hoe geweldig ze was geweest. Hoe heerlijk ze was. Dat ze lekker mocht gaan slapen als ze wilde. Ik zag haar glimlachen. “Geef me even” zei ze hees. “Dan ben jij aan de beurt”.

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. wiets 05 dec 2017
  2. wiets 05 dec 2017
  3. Klaske 06 dec 2017
  4. Otto 13 dec 2017
  5. Tabula 27 dec 2017
    • Shane 11 jan 2018
  6. Ladygrey 12 apr 2018
  7. Jolien 15 apr 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *