— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zakenpartner (deel 1)

Ik liep hem net voorbij toen hij mij bij mijn arm greep. Met een ruk bleef ik staan. Ik draaide me naar hem toe en voor ik het besefte lag ik in zijn armen. Hij boog zich over me heen en drukte zijn lippen tegen de mijne. Mijn ogen sperden open van verbazing, als verlamd hing ik daar. Pas toen hij met zijn tong mijn lippen van elkaar probeerde te duwen wist ik mijn handen op zijn borst te leggen om hem vervolgens met de grootste moeite van me af te krijgen.

“Waar ben je mee bezig?” vroeg ik verbijsterd, nog hangend in zijn armen, met mijn rug naar de grond en hem met een grote glimlach over me heen gebogen.
“Ik moest het toch een keer wagen,” zei hij vol zelfvertrouwen, vastberaden dat hij me daarmee voor zich kon winnen. Vluchtig keek ik door de hal, me te bewust van de openbaarheid van de ruimte. Bij de balie stonden mijn collega’s me aan te gapen. Ik kon ze horen denken, oordelen. Nogmaals deed ik een poging om Jackson verder bij me vandaan te duwen. Hij zette me soepeltjes weer recht overeind en hield mijn armen vast tot ik mijn balans terug had gevonden. Geduldig en beheerst streek ik mijn blouse en mijn rok glad, rechte mijn rug en keek hem met opgeven kin aan. Zijn glimlach straalde in zijn ogen. Mijn onderbuik kriebelde door de aanblik van de kleine beginnende rimpeltjes naast zijn ogen en zijn volle lippen smeekten erom aangeraakt te worden. Een gevoel van verlangen overviel me. Alles in mij werd naar hem toe getrokken. Ik bekeek hem van zijn ogen, langs zijn brede kaak naar de donkergrijze blouse waarvan net een knoopje te veel geopend was. Hij deed een stap mijn richting in en ik hoorde mijn collega’s rechts van me naar adem happen op het moment dat ik hem met vlakke hand in zijn gezicht sloeg. Ik zag hem nog net zijn hand naar zijn wang brengen voor ik me haastig omdraaide en zo snel als mijn hoge hakken me dragen konden door de glazen deuren de straat op snelde.
Nog voor ik de hoek om was had hij me al ingehaald. Hij riep mijn naam en pakte me bij mijn pols. Ik probeerde me los te schudden, in mijn ooghoeken zag ik mijn collega’s nieuwsgierig voor de deur van het kantoorgebouw staan, elkaar aan de kant duwend om het goed te kunnen zien. Ik slaagde erin mijn hand los te wringen en rende de hoek om, terwijl ik in mijn tas mijn autosleutels probeerde te vinden. Gehaast liep ik om mijn audi heen en opende de deur.
“Je kunt me niet voor eeuwig uit de weg gaan, Lena,” riep Jackson vanaf het trottoir. “Je weet net zo goed als ik dat er wat gaande is tussen ons. Van die aantrekkingskracht ga je het niet winnen, dame.”
“Wat wil je van me, Jackson?” riep ik, met een been al in de auto. Me vastklampend aan de deur om mijn laatste beetje balans te bewaren. “Je bent toch met Karolien bezig?” Karolien werkte bij mij op kantoor, tot onze baas, Roland, genoeg had van haar streken en haar contract stopzette. Sindsdien werkte ze aan de overkant van de straat bij een van onze parnters. Ze lunchte met enige regelmaat nog met mij en een aantal van mijn collega’s. Diezelfde collega’s die in de hal mij en Jackson gade stonden te slaan, ik hoorde de opmerkingen al die ze naar mijn hoofd zouden gaan gooien.
“Ach, Karolien,” zuchte hij lachend. Hij wreef met zijn hand achter in zijn nek en keek betrapt naar de grond. Op het moment dat hij zijn ogen weer opensloeg voelde ik weer een scheut van verlangen door mijn onderbuik scheren. Ik greep de portier nog wat steviger vast en ademde diep in.
“Karolien doet er niet toe,” vervolgde hij. “Gewoon simpel tijdverdrijf. Dat is niks vergeleken wat wij hebben.” Ik rolde met mijn ogen.
“Wij hebben helemaal niks, Jackson.” Snel stapte ik in mijn auto, niet in staat dit gesprek te volgen, en reed met volle toeren weg. Toch kon ik het niet laten nog snel even in de spiegel te controleren of hij me na keek. Hij blies een handkus naar me en glimlachte speels naar de achterkant van mijn auto. Ik voelde mijn wangen vuurrood worden en concentreerde me snel op de weg voor me.

Zoals ik al vermoedde hadden mijn collega’s een hoop opmerkingen klaar wanneer ik op kantoor arriveerde. De koffie was al volledig voor me verzorgd en zorgvuldig werd ik naar mijn vaste plaats in de koffiekamer begeleid. Ze gaven me geen enkele kans om ongezien achter mijn bureau te verdwijnen.
“Waar ging dat over, Lena?” stak Kirsten van wal. “Zijn Jackson en jij nu een ding, ofzo?”
“Nee, natuurlijk niet!” riep ik zo verontwaardigd als ik kon.
“Weet je het zeker? Het zag er nogal intens uit.”
“Ja, Bo, Ik weet heus wel hoe mijn privéleven eruit ziet, dank je wel,” ik kon niet geloven hoe aangevallen ik me voelde. Ik wist dat dit ging komen en ik wist ook dat het gewoon gezonde nieuwsgierigheid was, maar ik stond er zelf versteld van hoe schuldig ik me voelde aan de gevoelens waar ze het over hadden.
“Jullie denken toch niet echt dat ik een scharrel van Karolien mee naar huis ga nemen, wat denken jullie wel dat ik ben,” ik probeerde nongalant te lachen, alsof de hele situatie een grote grap voor me was.
“Niemand zou je ongelijk geven, hij is echt geil!” riep Kirsten enthousiast. “En wat kan jou Karolien schelen, als de rollen waren omgedraaid had ze hem daar ter plekke gepakt.”
“Charmant, Kirsten. Maar dat wil nog niet zeggen dat Lena ook de hoer uit kan gaan hangen,” Wilke ging naast me zitten en keek me aan. “Die Jackson is een smeerlap, die neukt alles wat los en vast zit. Trap er niet in, Lena. Je bent gewoon weer een mooi meidje dat hij af wil vinken.”
“Inderdaad, als hij merkt dat je te veel moeite kost gaat hij gewoon weer naar de volgende,” bevestigde Bo. Ik lachte hard met de dames mee.
“Als jullie maar niet denken dat ik voor zo’n simpele man zou vallen, ik sta daar ver boven,” lachte ik, denkend aan die onderbuikkriebels die hij bij me had veroorzaakt.

In het restaurant waar ik een lunch-meeting had stond ik samen met een potentiële klant op onze tafel te wachten, en daar was hij. Net op het moment dat we naar onze plaatsen werden begeleid liep Jackson het restaurant binnen.
“Ga maar vast zitten, ik kom er zo aan,” zei ik tegen meneer Bergman en ik draaide me om naar Jackson. Ik wachtte even tot ik zeker wist dat de klant buiten gehoorsafstand was voor ik losbarstte.
“Wat doe jij nou hier? Volg je me, ofzo?” snauwde ik zo zacht als ik kon.
“Voel je niet zo gevleid, Lena. Zachary vroeg of ik je kon helpen bij je meeting,” hij leek van mijn uitbarsting te genieten.
“Maar, waarom? Je werkt niet eens voor ons bedrijf,” ik keek hem verward aan, mijn irritatie groeide naarmate zijn zelfvoldane lach breder werd.
“Ik weet genoeg van jullie manier van werken om je een hart onder de riem te steken. Bovendien is het proffesioneler om een klant niet in je eentje te benaderen,” zijn ogen gleden naar mijn nek. Ik moest mezelf eraan herinneren dat ik dat juist niet wilde. Toch kon ik het niet laten om mijn haren naar achteren te slaan en mijn gezicht iets opzij te kantelen. Hij keek met tuitende lippen weg, legde zijn hand tegen mijn onderrug en duwde me zachtjes richting de tafel. “Nou, laten we die Bergman maar even in gaan pakken,” fluisterde hij in mijn oor. Zijn adem raakte de huid in mijn nek en bezorgde me kippenvel.

Ik gaf meneer Bergman een hand en bevestigde de afspraken die we hadden gemaakt. Zodra hij het restaurant uit liep haastte ik me naar de toiletten. Ik draaide me om om de deur achter me te sluiten, maar daar stond hij al. Hij glipte de vrouwentoilet in en draaide in een flits het slot om.
“Ben je nu helemaal…” voordat ik de zin af kon maken duwde hij zijn mond op de mijne, greep me bij mijn bil om me hard tegen zich aan te duwen en zoog luid de geur van mijn huid op door zijn neus. Ik duwde zijn gezicht bij zijn nek van me af en snakte naar adem. Geschrokken keek ik hem in zijn ogen en ik zag aan hem dat hij wachtte op toestemming, terwijl hij zijn vrije vingers voorzichting een weg door mijn haar liet zoeken. Alles in me zei me dat ik hem af moest wijzen, maar het was onmogelijk de woorden te vinden. Ik rolde zuchtend met mijn ogen en liet mijn hoofd achterover vallen. Meer aanmoediging had hij niet nodig. Gretig kuste en zoog hij in mijn nek en baande zich een weg omhoog naar mijn oor. Ik sloot mijn ogen en liet het over me heen komen. Zachtjes zoog hij aan mijn oorlel. Bijna ongemerkt schoof hij mijn rok omhoog zodat hij met de toppen van zijn vingers net tussen mijn billen kon strelen. Met diezelfde vingers duwde hij me stevig tegen zijn kruis. Nu pas voelde ik wat hij voor me in petto had. Ik opende mijn ogen en keek hem verrast aan, gniffelend liet hij zijn tong in mijn mond glijden. Met mijn handen gleed ik langs zijn kaken zodat zijn mond geen kant meer op kon. Ik zoende hem en liet hem nog een keer mijn vrouwelijkheid tegen zijn kruis duwen, en nog een keer. Een kreun ontglipte me wanneer hij zijn vingertoppen tegen mijn slipje duwde. Hij gleed met zijn vingers over mijn clitoris en duwde er nog een keer tegenaan, met alleen het dunne stofje ertussen. Hij liet mijn lippen los en beet me zachtjes in mijn nek, waardoor ik mijn hoofd achterover liet vallen. Mijn ademhaling werd met de minuut zwaarder.
Vanuit het niets liet hij me los. Hij pakte de zoom van mijn rok en schoof deze tot over mijn heupen, waarna hij zonder pardon mijn slip naar beneden trok. Voorzichtig tilde hij mijn enkel op en zette die op de dichte deksel van het toilet. Hij keek me aan, zakte langzaam op zijn knieën en duwde tegen mijn buik tot ik met mijn rug tegen de koude muur stond. Zijn hand zakte tot die op mijn dij rustte en met zijn duim cirkelde hij zachtjes om mijn clitoris heen. Ik legde mijn hand achter op zijn hoofd en duwde zijn mond onbeschaamd tegen mijn gevoelige delen. De lucht die uit zijn mond ontsnapte wanneer hij erom moest lachen, kietelde me. Door zijn adem voelde ik dat ik nat was geworden, door de kou die een splitseconde op mijn huid ontstond. Mijn hoofd rustte tegen de muur en gleed onbewust naar voren waneer ik zijn tong over mijn vagina voelde glijden. Hij likte me vurig en liet voorzichtig zijn duim bij me naar binnen glijden terwijl hij met zijn andere hand zachtjes in mijn bil kneep. Langzaam, maar steeds hefiger gleed zijn duim op en neer in mij, met zijn tong en zijn warme adem strelend over mijn schaamlippen en zuigend aan mijn clitoris. Ik kon het niet helpen dat ik een kreun liet ontsnappen toen ik klaar kwam wanneer hij zijn tong bij me naar binnen duwde. Ik opende mijn ogen en keek hem aan. Nog steeds met zijn duim in me stond hij op om me te zoenen, maar ik ontweek hem en bukte om mijn slipje op te trekken. Ik trok mijn rok goed en liep het toilet uit. Zonder om te kijken liep ik terug naar kantoor.

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. EvP 14 okt 2017
  2. Tom 14 okt 2017
  3. ton 20 okt 2017
    • Saar 25 okt 2017
  4. Anne 25 okt 2017
  5. Saar 25 okt 2017
  6. Claire 17 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *