— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik (deel 4)

“Lekker doktertje van me” fluister ik in zijn oor, “ik wil je helemaal”. Ik geloof niet dat deze aansporing echt nodig was, want ik voel zijn handen op mijn lijf. Langs mijn rug strelend naar voren. Mijn borsten tintelen, mijn onderbuik kriebelt. Ik weet en voel dat mijn geilheid zich met een natte plek in mijn string aftekent. Ik rol op mijn rug en hij rolt vervolgens op me. Ik voel zijn nog halfgezwollen geslacht over mijn buik wrijven terwijl zijn mond mijn hals kust en langzaam daalt naar mijn borsten. Mijn tepels priemen gespannen omhoog. Ik zucht als hij me daar aanraakt en zacht zijn tong er omheen draait. Ik grijp mijn handen in zijn nek en kreun grommend. “Ik heb hier zo naar verlangd…”

Dan richt hij zich op en grijpt me bij de heupen en trekt in een vlotte beweging mijn string uit. Ik geniet van een man die weet wat hij wil en me ook zo behandeld. Ik heb me al lang helemaal over gegeven en mijn benen vallen gespreid op het bed. Ik richt me even op en zoen hem vol op de mond. Zijn handen zijn weer bij mijn borsten en hij knijpt in mijn beide tepels. Ik kreun en laat de zoen los. Ik laat mezelf weer achterover vallen en druk zijn hoofd naar beneden. We begrijpen elkaar woordeloos en ik ril als ik zijn tong over mijn gladgeschoren venusheuvel voel glijden. Zijn ene hand rust nog op mijn borst en zijn andere hand glijdt van mijn heup naar mijn warme vochtige schaamlipjes. Dan drukt hij een kus op mijn lipjes en likt zacht langs de buitenste schaamlippen naar binnen. Ik ril… ik grijp zijn haar… ik grom. Ik duw hem naar mijn meest gevoelige plekje. Ik ben zo ontzettend opgewonden, ik kan niet wachten. Mijn rug kromt zich op het moment dat zijn tong mijn clitoris raakt. Tegelijkertijd voel ik twee van zijn vingers mijn grotje indringen. Ik grom… Ik gil… ‘Ow jaa’ hier verlang ik zo naar. Ik heb dit nog nooit gehad, maar van deze ‘minimale’ aanraking kom ik luidschokkend klaar.

Als de wereld voor mij weer een beetje bijkleurt en vorm krijgt merk ik hoe hij met een glimlach naast me ligt. “Jij had ook niet veel nodig, zustertje”, klinkt het plagend. Ik bloos een beetje, maar zeg dan met een dikke knipoog dat ik nog lang niet genoeg heb. “Dat ga je krijgen ook, schatje”.

Ik zie dat zijn geslacht weer op volle sterkte staat. Hmm wat heeft hij toch een heerlijk gereedschap. Nog nasoezend van mijn orgasme zojuist, blijf ik liggen terwijl hij over me heen buigt. Ik voel hoe hij zijn gezwollen warme eikel tegen de ingang van mijn grotje zet. Ik kijk hem aan en fluister: “neem me schatje, ik wil je helemaal”. Zonder verder nog rustig aan te doen stoot hij direct door. Ik kreun en sluit mijn ogen. Sterretjes schieten door de lucht. Hij stoot diep in mij en ik voel hoe hij me helemaal vult. Ik kreun met elke stoot van zijn onderlichaam waarmee hij in mij stoot. Oww wat is dit lekker. Wat is hij lekker. Wat wordt ik lekker genomen. Ik moedig hem kreunend aan: ‘Owww jaaa doc…Ow jaaa neuk je lekkere geile zustertje’.

Misschien aangemoedigd door mij trekt hij zich uit mij terug en trekt me zonder woorden overeind. Hij laat me bukken voor hem op het bed, terwijl hij zich op zijn knieën achter mij nestelt. Ik buk zodat ik hem alle ruimte geven kan. Wat is het lang geleden dat mijn vriend me zo genomen heeft bedenk ik me nog, maar als ik een gloeiendhete pets op mijn kont voel verdwijnen die gedachten. Zo billenboek krijgen heb ik nog nooit gehad, maar het is zo lekker. Ik grom en kreun weer terwijl hij zijn heerlijke pik in mijn natte grotje laat glijden. Hij pakt mijn heupen beet en neukt me in een regelmatig stevig tempo. Samen kreunen we ongegeneerd. Mijn kutje staat in brand, mijn buik tintelt. Ow wat is dit heerlijk.

Dan voel ik dat hij zacht met een natte vinger tegen mijn kleine (maagdelijke) gaatje duwt. Mijn eerste reflex is dit af te weren, maar nu laat ik hem gaan. Hij spreid me een beetje open en drukt heel langzaam steeds verder. Een vreemd gevoel van genot trekt door mijn bekken. Ik kreun intenser. Alles voelt intenser. Ik verlies het besef van tijd, ik verlies de controle. Ik geef me volledig over aan mijn genot.

Diep vanuit mijn bekken en onderbuik voel ik mijn orgasme weer opborrelen. Ik hijg en zet me schrap tegen zijn regelmatige neukbewegingen. Hij beweegt ook sneller. Dan houdt ik het niet meer en raast het orgasme door mijn lichaam. Ik kreun luid en bijt me vast in de deken. Diep in me ontplof ik, maar hij ook. Voor de tweede keer laat ik zijn heerlijke geile lul komen. Ik voel hoe hij zijn zaad in mij achterlaat. Owww wat is hij een lekker snoepje voor tussendoor…..

Beoordeel dit verhaal

22 Reacties

 1. Bibi 12 dec 2017
  • ZusterJessica 13 dec 2017
 2. Hans 13 dec 2017
 3. Josee9 14 dec 2017
  • ZusterJessica 14 dec 2017
 4. Pia 14 dec 2017
 5. Bibi 15 dec 2017
  • ZusterJessica 16 dec 2017
 6. Nina 24 dec 2017
  • Zusterjessica 10 jan 2018
 7. Anne 26 dec 2017
  • Zuster Jessica 26 dec 2017
 8. Riv 03 jan 2018
 9. Vivian 20 jan 2018
 10. jakkie 30 jan 2018
 11. Ashley 02 feb 2018
  • ZusterJessica 22 mei 2018
 12. jakkie 22 mrt 2018
  • ZusterJessica 22 mei 2018
 13. Jahon 08 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *