— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachts bezoek (deel 2)

Nadat mijn ex onverwachts voor mijn deur stond op een woensdag ochtend, zijn we al vrij snel in bed terecht gekomen waar hij me helemaal gek heeft gemaakt terwijl ik vastgebonden lag met zijn handboeien. Nu is het de hoogste tijd voor hem om daarvoor te boeten. Ik zie aan zijn blik dat hij verwacht dat ik hem ook aan het bed zal vastmaken maar ik heb een veel beter idee.

Na een tijdje heerlijk gezoend te hebben gaat P. rechtop zitten zodat ik op zijn schoot zit. Met zijn handen op mijn heupen probeert hij me zo te sturen dat hij weer in me kan glijden. P. kan in bed erg dominant kan zijn en ik weet dat hij op deze manier weer de leiding probeert te nemen. Dit ben ik echter niet van plan om te laten gebeuren en daarom duw ik hem met mijn handen op zijn borst weer resoluut op bed. Ik hoor hem grinniken en hij brengt zijn handen naar de bedstijlen zodat ik hem kan vastmaken met zijn boeien. Dat ik echter iets anders van plan ben, weet hij niet. ´Ogen dicht´ fluister ik in zijn oor. Hij doet dit braaf en uit mijn nachtkastje haal ik een blinddoek die ik vervolgens direct bij hem omdoe. Ik merk aan hem dat hem dit verrast en dat was ook zeker mijn bedoeling. Ik sta op van het bed om hem eens goed te bekijken; wat is hij ook lekker met zijn platte buik en bescheiden wasbordje. Blijkbaar sta ik iets te lang te staren als ik P. twijfelend mijn naam hoor zeggen. Hij weet natuurlijk niet dat ik hem uitgebreid sta te bekijken.
Ik ga op mijn knieën aan de zijkant van het bed zitten ter hoogte van zijn keiharde penis. Als ik heel lichtjes blaas, schiet deze omhoog en ik zie zijn lichaam even schokken. Na me even stil gehouden te hebben, herhaal ik dit en weer met hetzelfde effect. Ik besluit een stapje verder te gaan en lik met het puntje van mijn tong heel even over het topje van zijn penis. P. kreunt ongeduldig en ik weet dat het hem zo veel moeite kost om zijn zelfbeheersing te bewaren. Ik kruip op bed en geef hem nu een klein kusje op zijn penis. ´Alsjeblieft´ hoor ik hem kreunen. Nu negeer ik hem echter en ga door met plagen. Na hem nog een paar keer een klein kusje of likje gegeven te hebben, laat ik hem opeens diep in mijn mond glijden en P. gromt van genot. We weten allebei dat het plagen nu voorbij is en ik laat hem snel in en uit mijn mond glijden. Ik voel de handen van P. op mijn achterhoofd om het ritme aan te geven. Even ga ik hier in mee totdat ik hem mijn naam hoor grommen. Ik weet dat hij al snel zal klaar komen als ik door ga en ik wil hem nog in me voelen. Daarom stop ik en P. rukt de blinddoek van zijn gezicht weg.

De intens donkere blik in zijn ogen laten me weten dat hij nu echt niet meer kan wachten om in me te komen. Hij trekt me op zich en terwijl onze monden elkaar weer vinden, stoot hij diep in me. Ik kreun hard in zijn mond en we vinden al snel een heerlijk dwingend ritme. Als P. dan ook opeens stopt met zijn bewegingen, kijk ik hem verrast aan. Met een ondeugende grijns staat hij met mij in zijn armen op van het bed en loopt richting de badkamer. Daar aangekomen laat hij me weer zakken totdat ik met beide benen op de grond sta. Hij draait de douchekraan open en als het water warm is, duwt hij me resoluut onder de straal. Het water stroomt heerlijk over me heen en ik sluit genietend mijn ogen. P. komt voor me staan en geeft me een trage natte zoen. Weer verliezen we onszelf in elkaar en onze tongen spelen een heerlijk opwindend spel. Na een paar minuten, wat ook uren kunnen zijn omdat ik het besef van tijd compleet kwijt ben, zakken zijn lippen naar mijn hals waar hij me hete kussen en kleine beetjes in mijn nek geeft.
´Alsjeblieft´ smeek ik hem, maar blijkbaar heeft hij zijn zelfbeheersing weer helemaal terug gevonden. ´Sorry schat je moet nog even geduld hebben, ik wil je nog zo graag een keer proeven´ fluistert hij in mijn oor. Zijn mond zakt langzaam kussend omlaag. Ik leg mijn linkerbeen over zijn schouder, terwijl het puntje van zijn tong feilloos mijn clitje vindt. Ik laat mijn handen in zijn haar glijden en kreun genietend zijn naam. Het duurt niet lang tot ik mijn kutje voel samentrekken als voorteken van mijn zoveelste orgasme. P. voel het blijkbaar ook want hij staat op en terwijl hij me optilt, stoot hij hard in me. Met deze beweging bereik ik een ongelooflijk intens orgasme en ik druk mijn mond in zijn hals om mijn gil te smoren. Als ik weer een beetje bij mijn positieven ben, laat P. me zakken en draait me met zijn handen op mijn heupen om zodat ik met mijn rug naar hem toe sta.

´Klaar voor een stomende finale?´ fluistert P. in mijn oor terwijl ik hem weer in me voel glijden. Mijn gevoelige lichaam schokt licht door het heftige hoogtepunt van zojuist. Ik voel zijn onregelmatige ademhaling in mijn oor en zijn handen glijden over mijn borsten naar mijn heupen waar hij me nogmaals stevig naar zich toetrekt. Geleidelijk wordt het ritme steeds sneller en dwingender en ik merk dat P. dichtbij zijn hoogtepunt is. Ik weet dat hij altijd zijn hoogtepunt uitstelt om mij eerst te laten komen, maar ik merk dat mijn lichaam al bijna verzadigd is door de eerdere hoogtepunten die hij me bezorgd heeft. Om mijn lichaam toch nog te stimuleren, pak ik zijn hand en breng deze tussen mijn benen. Hij begrijpt mijn intentie direct en laat zijn vinger snel over mijn super gevoelige plekje glijden. Het is onbegrijpelijk maar deze man krijgt het zo toch nog voor elkaar om me al snel weer op het punt van klaarkomen te brengen.
Ik ga trillend nog iets dichter tegen hem aan staan en laat mijn rechterhand in zijn haar glijden terwijl ik wanhopig zijn naam in zijn oor kreun. ´Ik weet het schatje, laat je maar gaan´ kreunt hij hees. Deze woorden samen met zijn vingers op mijn clitje en hem zó diep in me, laten me voor een laatste keer klaarkomen en mijn lichaam trilt hevig. Na nog een paar diepe intense stoten, komt ook P. met een rauwe kreet diep in me klaar.
Trillend blijven we nog even tegen elkaar aan staan en komen zo langzaam weer op adem.
Ik zet de temperatuur van de douche iets lager zodat we weer een beetje kunnen afkoelen en zo staan we nog even kort na te genieten. Als P. zich een kwartiertje later weer netjes in zijn uniform aangekleed heeft, is het tijd om afscheid te nemen want hij moet weer dringend aan het werk. Als we bij de deur afscheid nemen, geeft hij me een klein kusje op mijn mond en fluistert in mijn oor ´Tot de volgende keer schat.´ Wat mij betreft is hij altijd welkom.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. P 15 aug 2017
  2. Harrie 18 mrt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *