— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik (deel 1)

Op een maandagmiddag tijdens mijn avonddienst ontmoette ik hem voor de eerste keer. Hij bleek net een week of twee begonnen te zijn als een van de artsen op onze afdeling. Ik schat hem op een jaar of 30. Hij was rustig aanwezig, vriendelijk, maar bleek ook verstand van zaken te hebben wat betreft medisch beleid bij onze patiënten. Hij heeft een normale lichaamsbouw (voor zover ik dan kan beoordelen onder de witte vormloze kleding) en brede schouders. Niet perse een hunk, maar hij kon er zeker mee door.

Ik ben zelf Jessica, begin 30. Ik werk als verpleegkundige in 1 van de ziekenhuizen in het noordoosten van het land. Ik heb 2 kleine kids en een super lieve vriend. Ik doe voornamelijke diensten in de avond, zodat ik overdag bij de kinderen kan zijn. Mijn vriend ken ik al 15 jaar wat ons echte maatjes maakt, maar eerlijk gezegd is er ongemerkt toch wat sleur in onze relatie geslopen.

In de weken die volgden werkten ik en de nieuwe dokter regelmatig samen. We kletsen op een rustig moment over wat dingen en hij bleek bijzonder ad rem en ook wel komisch. Als we babbelden of even in de verpleegpost zaten merkte ik dat hij zijn ogen rustig de kost gaf. Ik houd er van om soms mijn jasje net een extra knoopje verder op te hebben en een van de volgende dagen droeg ik een vrij laag uitgesneden topje. Toen we op een rustig moment even zaten om wat te drinken zat ik wat voorover geleund op mijn telefoon te kijken toen hij binnenkwam. Hij wilde iets doorgeven qua beleid bij een patiënt, maar stond eerst even stil. Ik keek omhoog en zag snel zijn ogen op mijn ogen focussen, maar ik weet zeker dat hij gezien heeft dat ik onder mijn topje een grijze bh afgewerkt met kant droeg. Er wakkerde iets ondeugends in mij op. Iets wat ik alleen ken uit doktersromannetjes, maar niet in het echte leven. Ik voelde mij buik kriebelen toen ik zijn ogen toch weer af zag dwalen naar mijn decolleté tijdens ons gesprek. Ik deed geen moeite hem het uitzicht te ontnemen, integendeel.

Later toen we nog bij een patiënt stonden liet ik per ongeluk wat vallen. Ik aarzelde niet om diep te bukken, waarbij ik ook per ongeluk met mijn kont tegen me aankwam. Ik had wat moeite het op te rapen, maar merkte ook dat hij niet terugstapte en gewoon tegen me aan bleef staan. Ik merkte dat ik ondeugend was en dat dat langzaam in mijn broekje te merken was.

De rest van de avond was het verder druk en zag ik hem niet meer. Alleen toen ik naar de uitgang liep kwam ik hem nog even tegen. ‘Weltrusten zuster Jess’ zei hij met een knipoog. Een knipoog die mij een droge mond en een glimlach bezorgde.

Thuisgekomen kroop ik al snel naast mijn vriend die al lag te slapen. Wij slapen over het algemeen naakt en zo kroop ik nu ook naast hem, terwijl de spanning nog niet helemaal uit mijn onderbuik verdwenen was. Mijn vriend lag op zijn rug te slapen waarbij zijn pik halfstijf op zijn buik lag. Mijn vriend heeft een redelijk normaal formaat, niet heel groot, maar ook niet klein. Hem zo zien liggend met mijn ondeugende bui leidde er toe dat ik het niet kon laten zachte kusjes te geven van zijn buik naar beneden. Ik zag zijn erectie direct groeien zonder dat hij zelf wakker was. Zoals ik al zei is er wat sleur in onze relatie geslopen waardoor de laatste keer seks al 2-3 weken geleden was. Maar vanavond wilde ik hem!
Ik sloot mijn lippen om zijn eikel en begon hem rustig te pijpen. Mijn handen spelend met zijn ballen. Ik voel aan zijn hand op mijn nek dat hij wakker was. Ik voerde het tempo op en merkte dat de weken zonder zijn uithoudingsvermogen niet positief beïnvloed hadden. Binnen enkele minuten kwam hij klaar in mijn mond en als een goed stout meisje slikte ik alles door terwijl ik hem ondeugend aankeek. Hmmmm lekkertje!!

Nu was het mijn beurt en ik liet me lekker op mijn rug glijden en trok mijn benen op en spreidde ze voor hem. Nog half slaperig kwam hij overeind en kroop op me. We zoenden intens, liefdevol en warm. Zijn handen verkenden mijn borsten en al snel volgde zijn tong over mijn gespannen tepels. Ik kreunde genietend van zijn aanrakingen. Ik had niet veel stimulans nodig om nat te worden gezien ik mezelf in de avond al voorverwarmd had.

Mijn vriendje kroop naar beneden en verlegde zijn aandacht volledig van mijn borsten naar mijn warme kutje. Zijn tong gleed over mijn gladgeschoren heuveltje naar beneden en hij kietelde mijn buitenste lipjes. Mijn buik trok samen. Ik wilde meer! Langzaam kietelde hij verder over mijn natte binnenste lipjes. Mijn lipjes weken uitnodigend uiteen. Mijn clitje gezwollen en gevoelig. Toen hij die met het puntje van zijn tong beroerde kreunde ik voor mijn doen luid (ik ben normaal een stille genieter over het algemeen).

Zachtjes speelde zijn tong met het meest gevoelige plekje van mijn lichaam. Mijn bekken bewoog op het ritme van zijn tong. Ik hijgde zacht en sloot mijn ogen. Met gesloten ogen veranderde mijn vriend langzaam in de dokter van mijn afdeling. Ik zag zijn naakte brede lichaam voor me in mijn bed. Ik zag de begerige blik in zijn ogen van vanavond weer. Ik greep zijn hoofd en drukte die stevig tussen mijn benen. Ik voel zijn tong het tempo opvoeren. Mijn warme gezwollen clitje beroerend. Ik kreun en beweeg mee op zijn ritme. Mijn handen in zijn haar. Mijn ogen gesloten.
Ik voel het bloed uit mijn hoofd wegtrekken naar mijn bekken. Ik schok en ik kreun. Ik hoef niets van mijn vriend te zeggen want mijn uithoudingsvermogen was niet veel langer vandaag. ‘Oww jaaaah. Ow wat lekkerrrrrr’ kreun ik terwijl ik schokkend klaar kom. Het aanmoedigende woordje ‘doc’ kan ik nog net wegslikken als ik in mijn achterhoofd besef dat het mijn vriend is die me dit orgasme bezorgd en niet ‘mijn’ ondeugende dokter.

Mijn vriend kust me warm en teder op mijn mond waarbij ik mijn eigen geil proef. ‘Lief, stout, ondeugend meisje van me’ fluistert hij. ‘Je moest eens weten’ denk ik. Samen vallen we in slaap, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik die nacht niet over mijn vriend droomde..

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

 1. Veroniek 18 aug 2017
  • Sander 24 aug 2017
  • Zuster Jessica 24 aug 2017
 2. Jannah 20 mei 2019
 3. Zusterjessica 22 mei 2019
 4. Jannah 22 mei 2019
 5. Zusterjessica 22 mei 2019
 6. Jannah 22 mei 2019
 7. Zusterjessica 23 mei 2019
 8. Jahon 07 feb 2024
 9. Gustav 07 feb 2024
 10. Zusterjessica 07 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *