— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

London Calling

Het stond al een tijd lang op mijn wish-list: een weekend in Londen. Ik boekte een hotel en vlucht. Alleen. Dan kon ik doen wat ik wilde en wanneer.
Natuurlijk vertelde ik dit aan jou. En dus vertrok ik op het moment dat jij het ook rustiger had. Ik kwam vrijdagmiddag aan en verkende de stad in de buurt van mijn hotel. Ik verheugde me op de avond. Om jou te zien. En gezelligheid. Je zou me later in de avond ophalen om een drankje te drinken met jouw vrienden.

Die avond krijg ik een sms dat je er bent. Op dat moment sta ik te worstelen met mijn make-up. Ik wilde nep wimpers opplakken, maar dat lukt niet. En de goede lippenstift heb ik ook al thuis vergeten. Dus laat ik het maar zo. Een beetje mascara doet al wonderen. Snel pak ik mijn jas en neem de lift naar beneden. Als de deuren openen zie ik je staan in de lobby. Een tinteling verspreid zich door mijn lichaam. Ik loop naar je toe, mij te erg bewust van mezelf. Je lacht, trekt me tegen je aan en in een vloeiende beweging druk je je lippen op mijn mond. Meteen valt de wereld weg. Je zoent me warm. Ik voel alleen je zachte lippen en voel je baard tegen mijn kin, niet in staat te bewegen. Te snel is deze zoen afgelopen en langzaam laat je me los. Ik knipper met mijn ogen om terug te komen op aarde. Glimlachend kijk je me aan. Ik glimlach een beetje verlegen naar je terug. Nu is het echt. Nu sta je recht voor me in persoon en kan ik me niet meer verschuilen achter goed bedachte reacties op Instagram.

Even later lopen we de straat uit. Ik heb een leuk jurkje aan met hold-ups en extra aandacht besteed aan mijn lingerie. Maar ben blij dat ik mijn winterjas aan heb want het is fris. Je verteld over de dingen die je hebt gedaan in de afgelopen tijd en dat één van je vrienden niet kan komen, want hij is ziek. Het is al donker en de straatverlichting is aan. Mijn hand is door je arm gehaakt. Ik vind het fijn om naar je stem te luisteren –en de dingen die je zegt. Je maakt grapjes en stelt me op mijn gemak.
‘Well, here we are,’ zeg je opeens. Ik ben zo aan het luisteren dat ik haast niet op mijn omgeving heb gelet. We staan voor een pub. De buitenkant is donker en van binnenuit komt een gouden gloed. Je laat me voor gaan. Binnen is het warm en ruikt het naar eten en bier. Mensen praten en lachen geanimeerd met elkaar. Het zit er bijna helemaal vol. En opeens zie ik in de verte iemand zwaaien. Jij duikt naast me op en zwaait terug en gaat me voor naar een tafel links in de hoek. Je stelt me aan je vrienden voor en ik geef iedereen een hand.

Het is meteen gezellig. Ik geniet van alles. De gesprekken, de geuren, de geluiden en de sfeer. Onder de tafel leg ik mijn hand op je knie. Het is een gebaar zonder bijbedoelingen eigenlijk, ik wil graag met je in contact zijn. In mijn ooghoek zie ik dat je even naar me kijkt. En vervolgens leg je je hand op mijn bovenbeen. En begint met je duim over de stof van mijn jurkje te wrijven. Je leid me hiermee af van het gesprek. Ik schuif mijn hand verder op naar je bovenbeen. En ik streel je. Jij hebt al ontdekt dat ik hold-ups aan heb, want je wrijft wat harder over de band om mijn been, dichtbij mijn lies. Langzaam groeit het verlangen om je hand op mijn blote huid te voelen. Terwijl ik mee blijf komen in de gesprekken, ben ik mentaal in een heel andere staat. Met mijn hand schuif ik verder omhoog, naar de sluiting van je jeans. Ik voel een bolling en plaag je door je verder daar te strelen. De contouren volgend van je gezwollen pik. Dan weer zacht, dan weer wat fermer wrijvend met mijn vingertoppen. Omdat ik zo met je bezig ben, heb ik niet gemerkt dat je mijn rok omhoog hebt geschoven. Bang dat iemand iets aan me ziet ga ik wat verzitten. Maar je gaat onverstoord verder met je hand omhoog, over de nylon, over de brede kanten band van mijn kous. Tot je mijn blote huid aanraakt. Ik adem schokkerig in. Mijn kut trekt zich samen. Je streelt me daar. Zacht en plagerig.

Even wisselen we een blik. Je kijkt me verlangend aan. Ik bijt op mijn lip en zie dat je inademt. Ik moet mezelf beheersen je niet nu te zoenen. Je vingers zijn inmiddels verder gedwaald naar de rand van mijn slipje. Ik open mijn benen. En je wrijft door de dunne stof over mijn lipjes. Ik moet mijn ogen sluiten van extase. Dus leun ik naar je toe, sluit mijn ogen en fluister in je oor:
‘You are making me so horny.’ Ik verplaats je hand naar waar mijn clitje zich bevind. Je oefent wat meer druk uit waardoor ik nog geiler wordt en begint nu met je vingers een constante wrijvende beweging te maken. Je fluistert in mijn oor dat ik je opgeil. Je kust mijn wang en bijt er even zacht in. Ik open mijn ogen. Nu is het gebeurd. Als je me bijt is er geen weg meer terug. Ik ga weer rechtop zitten en houd mijn adem in. Een kreun worstelt om naar buiten te komen, omdat je nog steeds met je vingers door mijn slipje over mijn tintelende clit wrijft. Opeens komt er een ober naast ons tafeltje staan. Geschrokken klem ik je hand tussen mijn dijen. En kuch. Op de vraag of ik nog iets wil drinken, antwoord ik van niet. Ik kijk op mijn mobiel om de tijd te checken. Zo laat is het niet, maar ik veins een plotselinge moeheid.

Als de gentleman die je bent loop je met mij mee naar buiten. Je pakt mijn hand. En in plaats van terug te lopen naar mijn hotel, schiet je een steegje in. Daar staat een grote container. Je trekt me erachter en duwt me ruw tegen de koude stenen muur.
‘I want to fuck you so bad,’ zeg je koortsachtig. Ik sla mijn armen om je heen en trek je in een diepe geile tongzoen. Net als in de lobby valt de wereld weg. Je gretige handen bevinden zich overal. Je hebt mijn jas open geknoopt en knijpt in mijn borst, terwijl je andere hand onder mijn rok glijd. Ik heb het niet koud meer. Je trekt mijn slipje naar beneden. Ik trek het uit en moffel het ongeduldig in de zak van mijn jas. Er mag geen seconde verloren gaan. Je betast mijn kut. Voelt mijn glibberige lipjes. Ik kreun gelukzalig tegen je mond. Met mijn handen streel ik je baard en verlies ik mezelf in ons zoenen. Je haalt je vingers weg van mijn kut en omhelst me. Minuten lang zoenen we elkaar hongerig.

Het vuur in ons is hoog opgelaaid. Ik maak je broekriem los. Je kijkt naar hoe ik je broek open rits en je harde pik eruit haal. Maar voor ik iets kan doen, spuug je op je vingers en leid je ze terug naar mijn hunkerende kut. Binnen een seconde heb je mijn clitje gevonden. Je wrijft erover. Ik adem gelukzalig in. Elektriciteit schiet vanuit mijn onderbuik naar de rest van mijn lichaam.Ik houd me aan je vast als aan een reddingsboei. Je kijkt diep in mijn ogen.
‘Do you like this, little slut?’ Je had ook een boodschappenlijstje op kunnen noemen, want je stem alleen geilt me al op.
‘Yes,’ kreun ik. ‘I’m your little slut.’
‘Me fingering you here, outside. You’re such a whore. Only whores do this.’
Ik leun met mijn rug tegen de stenen. Je weet dat dirty talk me opgeilt. Op dit moment maakt het niet uit wat je zegt of doet. Mijn knieën knikken. Ik adem zwaar en onregelmatig. Ondertussen streel ik je harde pik met mijn vingers en kus je vurig. Je kust me terug. Spanning bouwt zich op in mij. Je kijkt naar me, mijn wenkbrauwen zijn gefronst in een smekende blik.
‘You’re so fucking wet. You want my fingers to fuck you?’ zeg je.
‘Please make me cum…’ Mijn stem is een octaaf hoger. Ik trek je naar me toe. Wil met je versmelten.
Je kijkt naar me met vastberadenheid. ‘I will.’
Ik word gek. ‘Make me cum, please. Please. Tell me to cum!’
‘Cum for me. You little cum slut. I’ll make you cum.’ Je zegt het zacht, intiem, zodat alleen ik het zou kunnen horen als er andere mensen om ons heen waren. Maar we zijn alleen. En ik kan mezelf niet meer beheersen. Ik jammer. En hijg. Je legt je hand stevig op mijn mond om mijn kreunen te smoren. Ik snuif door mijn neus en verlies controle. Terwijl mijn benen het begeven klamp ik me aan je vast. Als een overweldigend orgasme over me heen dendert en ik hard tegen je hand schreeuw, zakken we langzaam naar de grond. Mijn benen trillen en kunnen me niet meer dragen.

Langzaam kom ik weer bij mijn positieven. Ik glimlach naar je. ‘My God how can you be this hot.’
‘I don’t know, how can you be this hot?’ vraag je terug. Maar ik geef geen antwoord. Door deze positie kan ik makkelijk bij je nog half harde lul. Ik pak hem vast en neem hem in mijn mond. Met lange halen lik ik je paal. Ik hoor je kreunen. Je wordt meteen helemaal hard. En gulzig zuig ik je diep in mijn mond. Maar deze positie is niet goed voor mijn knieën. Ze beginnen pijn te doen. Je helpt me met opstaan en haalt een condoom uit je broekzak. Doet hem om. Ik draai me naar de muur, klaar om genomen te worden. Je grijpt mijn haren en trekt mijn hoofd in mijn nek. Ik adem scherp in door deze plotselinge ruwheid.
‘Do you want me to fuck you hard?’ zeg je achter mij in mijn oor. Het klinkt niet als een vraag.
‘Fuck me,’ zeg ik schor. In de verte hoor ik de geluiden van de stad. De maan verlicht de ijzeren omtrekken van de container. Je trekt mijn rok omhoog en voor ik het weet penetreer je mijn soppende kut van achteren. Je duwt je wang tegen mijn wang. Ik steun met een hand tegen de muur, met de andere streel ik je baard. Je neukt me hard. We kreunen en hijgen. Ik kan je handen op mijn billen voelen, je baard tegen mijn huid. Je bijt in mijn wang en mijn nek, zuigt op mijn oorlelletje en kust me achter mijn oor. Golven van genot slaan door me heen. Ik kronkel onder je aanrakingen. En wil je lichaam tegen me aan voelen. Ik draai me naar je om en kus je, terwijl ik je tegen me aan trek met mijn been om je heen. Gretig pak je mijn knieholte, duwt mijn been omhoog en penetreer je me. Door deze positie kan je dieper en ik snak even naar adem. Ik bijt op je lip en grijp de revers van je jas voor steun. Je duwt me tegen de muur, mij hard neukend. Je andere hand gaat naar mijn keel. En je knijpt. Raspend haal ik adem. Mijn kreunen lijken meer op piepen als je me naar een volgend hoogtepunt stoot. Terwijl ik voor de tweede keer kom, hijgend en zo min mogelijk geluid producerend, gooi je je hoofd in je nek en kom je ook klaar. Je houd je in, maar als ik mijn hand op je mond leg, kreun je en grom je. Je snuift. Je lichaam schokt. Je houd je vast aan mij. En ik trek je sidderend tegen me aan.

Als we bijkomen laat je je voorhoofd tegen mijn voorhoofd rusten. Ik haal mijn hand van je mond. Jij haalt jouw hand van mijn hals. Even hijgen we uit. En kijken elkaar aan.
‘Let’s go to my room…’ zeg ik glimlachend. Je glimlacht terug. Gaat uit me. Gooit het condoom in de container. We kleden ons weer aan. Je pakt mijn hand en rustig lopen we terug naar mijn hotel, klaar voor een wilde nacht.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. josee 22 mei 2017
    • Bella 05 jun 2017
  2. Sander 22 mei 2017
  3. Philippe 26 jun 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *