— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

WHY NOT? (DEEL 3)

De volgende morgen genoot ze van een uitgebreid ontbijt, af en toe kijkend naar de roos die ze in een gepast vaasje op de kast had gezet. Mijmerend over wat ze de avond ervoor had beleefd kon ze het niet goed vatten dat ze dit daadwerkelijk had gedaan. Zichzelf gevend aan een wildvreemde man, die ze moest ze hem vandaag tegenkomen, niet eens zou herkennen. Maar wat was het opwindend en spannend geweest.

Een inkomende mail op haar tweede nummer deed haar adrenaline weer stijgen, want enkel hij had dit nummer. Snel opende ze zijn mail, zijn zeer uitgebreide mail en las hem aandachtig. Hierin stonden zijn eisen en zijn regels van zijn spel, GENOT, waar ze zowel opgewonden als een beetje bang van werd. Ze las en herlas de mail en voelde dat als ze nu verder ging, ze haar grenzen zou moeten verleggen, doorbreken. De keuze was simpel, totale overgave of stoppen, een middenweg was er niet. Zenuwachtigheid maakte plaats voor haar anders zo grote zelfzekerheid. Haar innerlijke drang die ze al zolang weggestopt had en haar gezond verstand streden een ongelijke strijd. Ze had nu éénmaal geproefd van de verboden vrucht, van het genot, en ze had het gesmaakt. Toch twijfelde ze, want het risico was groot en als het mis zou lopen stond er veel voor haar op het spel. Heel die dag liep ze met gemengde gevoelens rond, en kon ze zich moeilijk concentreren op ander zaken. Om acht uur moest ze hem haar antwoord geven en de klok tikte onverbiddelijk verder.
Even voor achten nam ze haar toestel en tikte het woordje “stoppen” in, klaar om het te verzenden. Ze sloot haar ogen nog even, en voelde wat ze die avond ervoor gevoeld had, zei tegen zichzelf, “what the fuck” en wiste het bericht. “Why Not” tikte ze snel in en klokslag acht uur duwde ze met trillende benen op de toets zenden. Ze liep naar de frigo, schonk zich een groot glas witte wijn in en met een zucht plofte ze neer in de zetel. De stress maakte plaats voor opluchting en verder ging ze er niet meer over nadenken. Even later ontving ze zijn bericht, “welkom in mijn wereld van GENOT”, meer stond er niet.

De volgende week hoorde ze niets van hem en eigenlijk was ze daar niet kwaad om, want het was een drukke periode op haar werk. Nu het bedrijf waar ze als diensthoofd te werk gesteld was een reorganisatie doorvoerde. De ene na de andere vergadering volgde elkaar op. Op haar werk had ze een zeer goede reputatie, een strenge maar rechtvaardige dame. Eigenlijk een katje dat je niet zonder handschoenen moest aanpakken. Ze voelde dat het personeel haar respecteerde en dat de directe haar waardeerde. Ze kleedde zich klassiek, maar toch sexy, steeds een rokje dragende tot net onder haar knie, daarop een hemdje, met al dan niet met een bijpassend jasje. Ja, ze mocht gezien worden en velen konden dan ook niet begrijpen dat ze nog steeds een alleenstaande was en die zeker geen reputatie had van mannenverslindster, integendeel velen dachten dat ze een beetje aseksueel was. Op feestjes en dergelijke was ze gezellig maar ging nooit over de schreef. Dit was het beeld dat ze van haar hadden en dat vond ze perfect, en dat was ook de grootste schrik die ze had, haar reputatie. Ze moesten eens weten dacht ze glimlachende.
“vrijdagavond 22.OOhr stipt, lees de bijlage” verscheen op haar gsm, net als ze in een vergadering zat. Het leidde haar even af en tijdens de pauze maakte ze gebruik om zijn boodschap even snel te lezen. ze fronste haar wenkbrauwen en voelde een warme gloed over haar wangen.

Vrijdagmiddag had ze vrij, ideaal om zich rustig voor te bereiden op de avond. Ze nam een uitgebreid bad en verzorgde zich zoals het hoorde, legde haar spullen klaar en besloot de rest van de dag te chillen, af en toe herlas ze zijn mail, om fouten te voorkomen. Dan reed ze naar haar bestemming, een kleine B&B in ’s ‘s-Hertogenbosch. Aangekomen, ging ze binnen en legde haar meegenomen spulletjes op tafel. Ze inspecteerde de kamer en de grote badkamer en wachtte geduldig op zijn signaal. “ben er” was de boodschap en ze ging naar de badkamer, blinddoekte zichzelf en zette zich op de bedrand. Een deur ging open en zijn stappen weerklonken en de aanpalende kamer. Haar ademhaling versnelde en haar bloed stroomde harder door haar aderen. Dan hoorde ze hem binnenkomen in de badkamer en wist ze dat ze een foutje had begaan, niet zittend maar staand moest ze hem ontvangen. Hij stapte tot naast haar en nam haar arm en trok haar recht. Ze wilde iets zeggen maar voelde zijn vinger op haar mond en zweeg. Hij keek haar even aan, haar haren strak naar achteren in een staartje, haar blinddoek aan en gekleed in een stretch kleedje voorzien van een rits aan de achterkant en daaronder kousen en bijpassende schoenen. Zijn hand legde hij op haar billen en zakte zo naar beneden om dan het kleed optrekkende te controleren dat ze geen slip droeg. Mooi hoorde ze hem zeggen, terwijl hij haar een halsband omdeed met bijpassende ketting. Ze was enorm zenuwachtig en hij merkte dat. Hij plaatste haar armen achter op haar rug en streelde zacht over haar wang zeggende dat het oké was. Nam de ketting en trok haar voorzichtig mee naar de andere kamer. Daar ging hij achter haar staan en trok de rits langzaam naar beneden liet haar kleed op de grond vallen. Hij raapte het op en legde het weg. ze droeg onder haar kleed een korset dat haar borsten bedekte en aan de voorkant met enkele metalen sluitingen aan elkaar werd gehouden. Hij liet de schouderbandjes zakken en trok deze naar beneden zodoende nu ook haar borsten werden ontbloot. Dan plaatse hij haar armen in haar nek, spreidde haar benen en inspecteerde visueel en manueel of ze zich goed had onthaard. Oksels, benen en ook haar kutje waren super glad en ze hoorde zijn goedkeuring. Vanaf nu sprak hij met zelfverzekerde stem “vanaf nu ben je van mij en doe en onderga je nog enkel dat wat ik wil, begrepen?” “ja” antwoordde ze met trillende stem. Hij liet haar zo staan en ging tegenover haar zitten op de rand van het bed. De stilte maakte het extra spannend, en ze begon een beetje te wiegelen.

Hij wist dat het niet evident was om geblinddoekt in deze stand je evenwicht te bewaren en nam haar bij haar halsband en begeleidde haar naar de zetel in de hoek van de kamer. Zette haar neer, met haar armen op de leuning en haar benen gespreid, kon ze niets van haar begeerlijke lichaam verbergen. En wilde ze dat ook niet, ze was van hem. Ze hoorde wat gerommel en vroeg zich af wat er gebeuren zou. Haar handen kregen elk een polsband en haar enkels een enkelband. Dan vroeg hij haar of ze haar regels van GENOT had geleerd, waar elke letter een betekenis had. Ze knikte en moest vervolgens op haar knieën gaan zitten met steeds weer haar benen gespreid en haar armen op haar rug. “ nu krijg je de laatste kans om te kiezen” sprak hij. “Ofwel zeg je me nu, je verbintenis op, ofwel zeg je nu, stop”. Ze slikte even en begon dan “mijn heer, ik bied je mijn GENOT aan, mijn gehoorzaamheid, eerlijkheid, nederigheid, onderdanigheid en trouw in het spel, vanaf nu ben ik jou sub”. Ze voelde een vinger onder haar kin en zijn warme lippen die even de hare beroerden. “dan ben je vanaf nu mijn sub” waren zijn woorden. En hij nam de ketting en verplichtte haar op handen en knieën hem te volgen. Voor het bed duwde hij haar over de bedrand en bond haar armen strak aan de spijlen van het bed. Ze lag nu met haar bovenlichaam op het matras. Dan bond hij haar benen net boven de knie aan de andere spijlen. Waardoor ze nu volledig opgespannen en hulpeloos geknield voor en liggend op het bed aan hem was overgeleverd. Zijn hand streelde haar rug, haar billen, benen en soms haar gevoeligste deeltje. “nu ga ik je leren dat niets is wat het lijkt”, zei hij haar. En gaf haar een tik op haar billen, waardoor ze even naar voor schoot van het schrikken en de pijn. Hij streelde deze weer en vervolgens tikte hij ze weer, niet hard, maar gericht.

Telkens schrok ze weer; maar na enkele tikjes werd ze het gewend en ontspande zich weer. Hij liet haar het touw waarmee ze aan haar handen was vast geboeid vastnemen. “nu ga je leren wat pijn is en hoe pijn en genot in elkaar vloeien”. Hij trok aan haar haren haar hoofd omhoog en met zijn andere hand tikte hij dan snel en hard vijf maal op elk van haar billen. Auw auw klonk het en ze voelde de impact van zijn slagen doorheen haar ganse lijf. Genade, dat was haar noodkreet die ze gekregen had en wat ze ten alle tijden mocht vragen. Haar reddingsboei in nood, haar geruststelling. Haar haren los latende liet ze haar hoofd op het bed vallen en ademde diep in en uit. Ondertussen streelde zijn hand nu zacht daar waar ze net zo hard was. En ze ontspande bijna weer, toen er plots weer een serie van slagen op haar achterste volgde. Ze trok aan de touwen en spande elke spier in haar lichaam op en voelde elke slag die haar huid deden verkleuren. Het was pijnlijk maar iets minder leek als ervoor. Haar billen gloeiden en weer werden ze gestreeld en ook haar poesje werd even geraakt en verrassend voor haar was dit heerlijk, en was ze al zo vochtig. “je geniet ervan, subje?” zei hij vragende. Ze moest het toegeven, dat zo liggende in deze houding, ze werd gepijnigd, ze ervan genoot. Nu kreeg ze weer een tik, maar niet van zijn hand, neen het was van een zweep. Het was een zweep bestaande uit een tiental lederen riempjes. Na de eerste slag liet hij deze over haar rug glijden en het voelde zacht. Dan kreeg ze weer een tik, en begon hij op een gezapig tempo, haar billen te bewerken. Ze voelde geen pijn, raar, het was zo een ander gevoel, verdoofd en ze genoot van de zweep en telkens hij pauzeerde en even haar klitje masseerde werd ze zo opgewonden en wilde ze meer. Warm en rood waren ze nu en hij dreef het tempo op en de intensiteit, goed kijkende naar haar reactie. Hij las haar als het ware. Dan stopte hij in haar kutje een vibrerend eitje wat ze had meegebracht en ze genoot van de trillingen. Weer voelde ze de zweep en kreunend van de combinatie van het ei en de zweep, onderging ze haar behandeling.

Ze geraakte in een aparte toestand die ze niet beschrijven kon. Extase? Ja zo kon je het bijna benoemen. De zweep verkende nu ook ander delen van haar lijfje, haar onderrug en ook haar bovenrug. En daar zag hij duidelijk aan haar reactie dat dit voor haar een gevoelige regio was. Want telkens hij haar daar sloeg werd het kreunen intenser en heviger. Heel haar lichaam deelde mee in wat ze nu onderging, soms ontspannend en dan weer als de slagen harder werden, opgespannen trekkend aan de touwen. Haar rug, haar billen waren rood gekleurd en elke slag nam ze nu in dankbaarheid aan en steeds verder zonk ze weg in voor haar een onbekende toestand. Als hij haar dan weer even streelde genoot ze er enorm van en toen hij haar tussen haar benen zeer intens bespeelde kon ze het niet meer houden. Ze liet zich gaan, spande al haar spieren op, en beleefde het meest intense orgasme dat ze ooit meegemaakt had. Het bleef maar duren en een traan gleed over haar wang. Hier had ze zo vaak van zitten dromen, deze drang had ze vaak weggestopt. En genoot nu van elke seconde, van elke slag, aanraking, van haar sub zijn.

Hij had haar laten komen, hoewel de afspraak was dat ze nooit zonder toestemming van hem mocht komen. Maar hij genoot ook van dit moment, dat hij haar had kunnen geven waar ze al zolang naar zocht. Uitgeput lag ze op het bed nagenietend van wat ze niet benoemen kon. Pas na enkele tellen voelde ze hoe zacht zijn handen over haar rug en billen streelden, en hoe graag zou ze hem nu vastnemen. Hij maakte haar los, zette zich op het bed en precies alsof hij haar gedachten kon lezen, nam hij haar in zijn armen, waar ze nog steeds nagenietend zich in nestelde. Hij streelde over haar hoofd en fluisterde dan zacht, “enkel voor deze ene keer ga ik je niet straffen omdat je gekomen bent zonder toestemming, doe dit nooit meer”. Ze ging op het bed op haar knieën zitten, met haar handen op haar rug, haar benen open, en zei dan “mijn heer mag ik je mijn dankbaarheid tonen?”

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *