— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het herontdekken van het vuur

Emily stond onder de douche en genoot daarvan. Ze werkte parttime in de plaatselijke bibliotheek. Vandaag wilde het toeval dat ze alleen thuis was; haar man Tom was namelijk op een zakenreis en zou later die dag terugkomen.
Tom was ontzettend lief en attent tegenover haar. Echt een echtgenoot en een aantrekkelijke bovendien. Met haar vriendinnen grapte ze weleens dat hij met zijn fluwelen stem een telefoonboek zou kunnen voorlezen en dan nog zou ze geboeid luisteren. Emily dacht na over het feit dat ze weleens ruzie zocht over iets onbenulligs om daarna gepassioneerde goedmaakseks te hebben. Ze vroeg zich af of Tom dat wel doorhad.

Terwijl ze haar haar uitspoelde en mijmerde over haar leventje klopte Tom onverwachts op de badkamerdeur. Hij was net een uurtje terug en keek ernaar uit om de stress van zich af te spoelen. Als het inderdaad zijn vrouw was die aan het douchen was, vond hij dat helemaal niet erg. ‘’Em, ik ben weer terug. Ben jij aan het douchen?’’ vroeg hij. ‘’Oh je bent er al!’’ klonk het verrukt. Voor Emily het wist stond haar man naast haar in de douche. Hij kon haar nog steeds verrassen. Ze keek lachend en een beetje stout naar haar naakte echtgenoot. ‘’Ik had toch de deur op slot moeten doen. Iedereen kan hier zomaar naar binnen’’ zei ze plagend.

‘’Zal ik je rug inzepen?’’ vroeg hij op de meest verleidelijke manier. Emily rilde maar niet vanwege de koele badkamer. ‘’Nou graag’’ zei ze nauwelijks hoorbaar. Tom pakte haar favoriete schuim en kneep wat op zijn handen. Toen masseerde hij zachtjes haar rug en Emily zuchtte gelukzalig. ‘’Voelt dit goed?’’ – ‘’Ooh ja’’ kreunde Emily en slaakte een kreetje toen hij zachtjes in haar borst kneep. Emily liep even bij hem weg, spoelde haar lichaam af en zette toen de douche uit. Tom keek haar een beetje meewarig aan. Emily stak toen haar tong uit en zei ‘’Ja ik ben van plan om hier nog even te blijven en vind het zonde van dat verspilde water’’. Toen vlijde ze zich weer tegen hem aan. Langzaam streek Tom langs haar ribben, richting haar dijen. Emily spon zowat van genot maar schrok toen hij haar een pets op de billen gaf. ‘’Wil je iets voor me doen?’’ zuchtte ze. ‘’Alles wat je maar wilt lief’’ mompelde hij. ‘’Wil je de thermostaat wat hoger draaien want zo zonder de douche krijg ik harde tepels’’. Tom kreunde en begon kusjes in haar nek te geven. ‘’Nee nee, eerst de thermostaat’’. Emily was onvermurwbaar.

Tom plaatste nadat hij het opgelegde taakje had volbracht zijn handen rond haar heupen en grinnikte omdat hij merkte dat zijn handelingen nog steeds veel effect op zijn vrouw hadden. ‘’Hoe was de trip?’’ vroeg Emily. Tom bromde wat onverstaanbaars. ‘’Oh niet echt leuk dus. En heb je me gemist?’’ vervolgde Emily. ‘’Ja heel erg’’ was het antwoord terwijl Tom ondertussen de weg naar haar vrouwelijkheid had gevonden. ‘’Hoe erg?’’ vroeg zijn vrouw plagerig. ‘’Zo erg’’ reageerde Tom en liet tegelijkertijd zijn ontstane erectie bij haar naar binnen glijden. Dit ging niet helemaal zonder weerstand maar was ook niet pijnlijk voor Emily. Zij snakte naar adem en mompelde o god Tom. Hij begon zachtjes in haar te stoten en kreunde zwaar. Emily paste nog steeds als een handschoen, dit gevoel was echt hemels. Ze gingen helemaal in elkaar op. Zij wilde dit liefdesspel nog wat langer laten duren en bedacht een list. Ze duwde Tom voorzichtig en beheerst van zich af, draaide zich om en hurkte. Tom keek haar verbaasd aan maar sloot zijn ogen toen haar tong zich om zijn stijve wikkelde. Hij kreunde weer en stootte een ademloos fuck uit. Emily liet zijn lid even los en zette hem tegen de muur. Handen tegen de muur beval ze. Tom gehoorzaamde meteen; hij vond het heel spannend als Emily het voortouw nam. Zijn vrouw nam een testikel in haar mond en zoog er zachtjes aan. 

‘’Emily’’ piepte hij. Zij begon ondertussen aan zijn eikel te sabbelen en kreunde tegelijkertijd. Dit zorgde voor een heerlijke vibratie die door zijn hele lijf te voelen was. Tom begon onbewust zijn heupen naar voren te bewegen. ‘’Als je zo doorgaat hou ik het niet lang vol’’ hijgde hij. Emily glimlachte ondeugend en liet haar man los. Ze liep heupwiegend naar achteren en ging op de speciaal voor dit doel aangeschafte tegelrand zitten. Ondanks dat er een handdoek klaarlag voelde het toch een beetje koel aan. Emily deed heel uitdagend haar benen uiteen, wilde iets zeggen maar voordat ze de kans had zat Tom geknield voor haar en kuste haar vurig op de mond. Emily kreunde en zei hijgend ‘’ik wil die tong eigenlijk wat lager voelen’’. Dat liet Tom zich geen twee keer zeggen en hij sloop van haar nek richting haar borsten tot hij uiteindelijk bij haar gevoeligste plekje was aanbeland. Als de volleerde minnaar die hij was wist Tom wat hem te doen stond: eerst een paar lange halen met platte tong, dan voorzichtig naar binnen steken, nog een beetje sabbelen en als klapstuk een lange grom waarbij zijn mond haar geslacht helemaal omvatte. Emily kon de hemelse kwelling al bijna niet meer aan en eenmaal bij het grommen aangekomen onderging ze een golvend orgasme begeleid door hijgerige kreten als ‘’oh Tom ja ja zo bijna bijna!’’ Tom wilde eigenlijk nog wel even door maar Emily gaf aan dat dat plekje nu echt te gevoelig was. ‘’Wauw wat ben jij toch een heerlijke vrouw. Ik vind het zo opwindend om jou te zien kronkelen van genot’’ zei hij met schorre stem. ‘’Mag ik alsjeblieft weer bij je naar binnen?’’ Emily lachte hardop. Tom tilde haar op en zette haar tegen de muur. Voorzichtig gleed hij naar binnen en kreunde van genot. Emily hapte naar adem en liet ook merken dat ze genoot. Tom hield het nog ongeveer anderhalve minuut vol en kwam grommend met de woorden: ‘’Oh Jezus Emily ik hou van je’’!

Toen ze weer een beetje op adem waren gekomen zei Emily: ‘’ik ook van jou, heel veel. Zullen we nu de koelte opzoeken onder de douche?‘’ Tom antwoordde niet maar gaf een veelbetekenende grijns.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Paul 02 feb 2017
    • leeuwin21 11 feb 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *