— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dokter Squirt (deel II)

De rook van de sigaret die we zojuist hebben opgestoken kringelt langzaam naar boven. Ik rook alleen maar als ik een wijntje op heb, maar na deze verwarrende vrijpartij vind ik het heerlijk. Ik kijk naar de opstijgende rook omdat ik niet naast mij durf te kijken. Zij kijkt naar mij. Dokter Squirt. Ik ben nog steeds in de war en schaam me. Heb ik zojuist met een vrouw gevreeën? Een mooie vrouw, die normaal gesproken betaald wordt om vrouwen te leren squirten? Nog geen vijf minuten geleden heb ik haar spuitend klaar laten komen. Ik, die nog nooit met een vrouw in bed heeft gelegen, laat staan dat ik kan spuiten.

Ik kan niet langer naar het plafond blijven staren en draai mijn hoofd naar haar toe. We zijn allebei naakt. Wat is ze mooi. Haar borsten die ik net in mijn mond heb gehad hangen amper. En haar platte buik gaat naadloos over in een prachtig kaal driehoekje waar ik nog wat vocht zie glinsteren. Ik voel een siddering door mijn onderbuik gaan.

Voldaan kijkt ze mij aan. ‘Je hebt het dus nog nooit met een vrouw gedaan?’ de glimlach op haar lippen verraadt dat ze het nauwelijks kan geloven. ‘Nee’. Stamel ik schor. ‘Een natuurtalentje ben je. Maar een vrouw heeft jou ook nog nooit laten klaar komen?’ ik zie haar ogen twinkelen als ze het me vraagt. ‘Nu ben jij aan de beurt, geil meisje. Of wil je niet meer?’

Ik wil niets liever. Haar laten klaar komen was verrukkelijk. Haar natte vocht te voelen en haar lijf te mogen betasten smaakt alleen maar naar meer. ‘Je moet wel iets van me weten’. Opeens is haar blik serieus. ‘Dit is niet iets wat ik met iedere vrouw doe die hier komt. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man en val in het algemeen ook op mannen. Mijn seksleven met hem is meer dan goed, maar heel af en toe komt er een dame waar ik iets speciaals mee voel. Mijn man is hiervan op de hoogte, maar je moet dus niet denken dat ik dit met iedereen doe. Dan zou mijn werk iets te intensief worden zoals je zult begrijpen’. ‘Dat kan ik me zo voorstellen’. Voor het eerst dat ik met haar in bed lig komt er een volledige zin uit mij. Ze lacht en kust mij op de mond. Ik voel haar tong naar binnen gaan en meteen reageert mijn lijf. Ik ben nog niet klaar gekomen maar al kletsnat. Ergens ben ik bang dat zodra ze mijn tepels aanraakt ik meteen klaar kom, zo geil ben ik. Maar als haar vingers zachtjes mijn tepels vastpakken word ik alleen maar nog geiler.

Met haar mond gaat ze richting mijn tepels en met haar volle lippen pakt ze mijn linker tepel. Ze zuigt er zachtjes aan terwijl ze steeds harder in mijn rechter tepel knijpt. Ik kreun en opeens realiseer ik me dat dit voorspel niet gaat eindigen met een lekkere harde pik in me. Dat is best een vreemde gedachte. Zodra ik kreun stopt ze met kussen en gaat nu met haar mond richting mijn borsten. Ze zuigt nu echt hard aan mijn linker tepel. Met haar rechterhand verkent ze verder mijn lijf en gaat langzaam over mijn buik naar beneden. Mijn kutje wil aangeraakt worden. Maar zij teast ermee.

Dan voel ik eindelijk dat ze met een vinger zachtjes mijn lippen uit elkaar duwt. Heel zachtjes drukt ze met een vinger op mijn clitje. ‘O wat ben jij nat lekker geil sletje van me’. Ik heb het niet meer. Ik sidder helemaal. Ik denk dat zodra ze een vinger in mij steekt ik ga klaarkomen. ‘Maar denk maar niet dat ik jou ga vingeren hoor’. Alsof ze mijn gedachten kan lezen. ‘Ik ga eerst jouw lekkere kutje met mijn mond onderzoeken’. Haar tong glijdt over mijn buik naar beneden. Ze ligt nu tussen mijn benen en haalt mijn lippen uit elkaar. Ze zuigt er heel zachtjes aan terwijl ze haar handen onder mijn billen legt. Langzaam wordt het zuigen steviger. Wat lekker. Als het zuigen bijna overgaat in pijn stopt ze en likt ze met lange halen over mijn kut. Ik kan mijn heupen amper stil houden van opwinding. Dan gaat ze verder met mijn clitoris te kussen.

Haar handen masseren mijn billen maar dan voel ik opeens een vinger mijn kut in glijden. Ik voel nu dat het niet lang meer gaat duren voordat ik klaar ga komen. Ze heeft nu twee vingers in mij terwijl ze door blijft zuigen op mijn clit. Met haar vingers voel ik dat ze de ‘kom maar’ beweging maakt, de beweging waardoor je kan spuiten. Ik vraag me af of ik ooit zo heerlijk geil ben geweest als dat ik nu ben. Haar bewegingen worden steeds sneller en als ik naar haar gezicht kijk zie ik dat het helemaal onder mijn vocht zit. Ik houd het niet meer. Ik kreun en dan gaat de deur open.

Een man in pak staat in de deuropening. ‘Wat…’ hij maakt zijn zin niet af maar kijkt naar het tafereeltje voor zich. Twee naakte vrouwen. Een met haar benen wijd, de ander liggend voor haar met haar hele gezicht onder het vocht. Zijn ogen gaan over mijn lichaam om te eindigen bij haar. ‘Heb je het naar je zin schat?’. Dit is haar echtgenoot die waarschijnlijk eerder thuis is gekomen van werk. Ik probeer zo goed en zo kwaad als het kan mijn benen bij elkaar te doen en mezelf onder de lakens te moffelen. ‘O lief, sorry. Ik dacht dat je morgen pas terug zou komen uit Londen?’ Ook zij komt overeind en kruipt naast me onder de lakens. ‘De laatste meeting was gecanceld en ik bedacht me om eerder naar huis te gaan om jou te verrassen. Maar dit is eerder een verrassing’.

Ik schat hem ongeveer midden veertig maar zijn flinke bos zwarte haren geven hem een jongensachtige look. Hij is groot en zijn maatpak zit prachtig om zijn gespierde lijf. Mijn lijf en vooral mijn kutje klopt. Ik ben nog nooit zo op het laatste moment niet klaar gekomen. Ik ben in de war van de hele situatie. Hij doet een paar stappen de kamer in. ‘O schat, wat is dit een gênante situatie. Dit is Suus’. Hij kijkt me aan. Ik ben bang dat hij boos wordt omdat ik degene ben waarmee hij zijn vrouw betrapt. Hij komt verder de kamer ingelopen en maakt zijn stropdas los en gaat op de rand van het bed zitten aan de kant van zijn vrouw. Zijn ogen blijven op mij gericht. Ik weet niets uit te brengen.

‘Volgens mij waren jullie elkaar best lekker aan het verwennen’. Ik voel me heel ongemakkelijk. Opeens trekt hij de lakens weg en zonder zijn blik van mij af te wenden stopt hij een vinger in haar kutje. Ze kreunt. ‘Mag ik even mijn werk met Suus afmaken? ‘ haar stem klinkt schor. ‘Alleen als ik mag kijken’. Vragend kijkt ze mij aan. Hoe erg ik me ook betrapt voel, ik vind hem heel opwindend en vooral hoe hij mij ongegeneerd aankijkt terwijl hij zijn vrouw nu aan het vingeren is.

‘Dat mag’ zeg ik en kijk hem diep aan. Hij trapt zijn schoenen uit terwijl ze overeind komt en met haar mond weer richting mijn kutje gaat. Haar billen steken omhoog en haar man en ik kijken allebei naar haar lekkere kontje. Dan voel ik haar mond mijn clit aanraken en ik raak weer in extase. Mijn schaamtegevoel ebt weg en ik durf me weer te laten gaan. Ook al voel ik zijn ogen op mij gericht, ik word er alleen maar geiler van. Dan hoor ik ook haar kreunen. Als ik mijn ogen open zie ik dat hij zijn vrouw aan het vingeren is terwijl zij mij aan het likken is. Zij stopt een vinger in mijn kutje. In hetzelfde tempo als haar man haar vingert, vingert zij mij nu. Ik durf me nu helemaal te laten gaan en ik weet dat het nu echt niet lang meer duurt voordat ik echt ga spuiten.

Ik hoor een rits en als ik opkijk zie ik dat hij zijn broek uittrekt. Zijn overhemd hangt al open en ik zie zijn grote pik. Zijn vrouw blijft doorgaan met mij te likken en te vingeren en zit in een heerlijk ritme. Hij kijkt mij aan en speelt met zijn harde lul. Dan gaat hij op zijn knieën achter zijn vrouw zitten en schuift zijn lul bij haar naar binnen. Ze kreunt en meteen likt ze me sneller. Ik word hier ontzettend geil van. De vrouw die mij likt en vingert wordt ondertussen van achteren geneukt. Ik kan dit alleen echt niet lang meer volhouden. Hij neukt haar stevig en zij kreunt steeds harder terwijl ze opnieuw de ‘kom maar’ beweging maakt. De beweging waardoor je klaar kan komen. Het voelt heerlijk.

Dan voel ik mijn voeten tintelen en weet ik dat ik ga komen. ‘Ik kom’ breng ik schor uit. Ze stopt met likken en terwijl ze doorgaat met vingeren kijkt ze eerst achter zich naar haar man en dan vragend naar mij. Ik begrijp wat ze bedoelt. En ja, ik wil de pik van haar man in me voelen. Ze komt overeind en terwijl haar rechterhand in mijn kutje blijft legt ze de linkerhand op zijn harde pik die nog glanst van haar vocht. Ze kruipt tussen mijn benen vandaan en hij glijdt bovenop mij. Dan voel ik zijn pik bij mij naar binnen glijden. Wat een grote harde lul. Wat een lekker gevoel. Ik kreun nu hard. ‘Kom maar meisje. Spuit mij maar helemaal onder’. Dan stoot hij hard in me. Ik voel zijn ballen tegen me aan kletsen. Drie keer stoot hij en dan voel ik het komen als een golf. Mijn kreun is bijna een schreeuw. Hij haalt zijn lul uit me en stopt zijn vingers in me terwijl zijn vrouw mijn tepels masseert. En dan kom ik. Vocht spuit uit mijn clit. Zij kijkt tevreden toe. ‘Goed zo spuit maar lekker’. Vocht spuit uit mijn clit en mijn kut trekt heerlijk samen. Klaarkomen was nog nooit zo lekker geweest. Ik kreun en laat het in golven over me heenkomen terwijl zij beiden toekijken. Als ik voel dat ik helemaal ben klaargekomen kijk ik ze aan. Ze kussen mij. ‘Gaat het een beetje?’ Ik lach. ‘Dokter squirt, mag ik een vervolgafspraak?’ ‘Misschien moeten we maar wat vaste bezoekjes gaan inplannen’ om vervolgens haar mond om de harde pik van haar man te doen. Ik kom overeind en ga met mijn mond richting zijn ballen. Nu is hij aan de beurt.

Beoordeel dit verhaal

102 Reacties

 1. Sander 17 jan 2017
  • Miranda 18 jan 2017
   • Sander 18 jan 2017
    • Miranda 19 jan 2017
     • Sander 19 jan 2017
     • Miranda 22 jan 2017
     • Sander 23 jan 2017
     • Esther 15 feb 2017
     • Sander 22 feb 2017
     • Sander 22 feb 2017
     • Sander 27 feb 2017
    • Esther 05 feb 2017
     • Sander 06 feb 2017
     • Esther 06 feb 2017
     • Sander 06 feb 2017
     • Esther 06 feb 2017
     • Sander 06 feb 2017
     • Esther 07 feb 2017
     • Sander 07 feb 2017
     • Esther 07 feb 2017
     • Sander 07 feb 2017
     • Esther 07 feb 2017
     • Sander 08 feb 2017
     • Esther 08 feb 2017
     • Sander 08 feb 2017
     • Esther 08 feb 2017
     • Sander 09 feb 2017
     • Esther 09 feb 2017
     • Emma 12 feb 2017
     • Sander 14 feb 2017
     • Esther 14 feb 2017
     • Sander 14 feb 2017
     • Esther 14 feb 2017
     • Sander 14 feb 2017
     • Esther 15 feb 2017
  • Jojo 11 feb 2017
   • Esther 14 feb 2017
    • Sander 14 feb 2017
 2. Ashley 22 jan 2017
 3. Els 25 jan 2017
 4. Elliot 27 jan 2017
 5. Suus 28 jan 2017
  • Elliot 10 feb 2017
 6. Elliot 10 feb 2017
 7. Esther 14 feb 2017
  • Sander 15 feb 2017
   • Esther 15 feb 2017
    • Sander 15 feb 2017
     • Esther 15 feb 2017
     • Esther 16 feb 2017
     • Sander 16 feb 2017
     • Emma 17 feb 2017
     • esther 17 feb 2017
     • Sander 21 feb 2017
     • Emma 22 feb 2017
     • Esther 22 feb 2017
     • Sander 23 feb 2017
     • Esther 23 feb 2017
     • Sander 23 feb 2017
     • Sander 24 feb 2017
 8. Esther 22 feb 2017
 9. Anne 05 mrt 2017
  • Esther 28 mrt 2017
   • Sander 29 mrt 2017
    • Esther 29 mrt 2017
     • Sander 30 mrt 2017
     • Esther 30 mrt 2017
     • Sander 30 mrt 2017
     • Sander 18 apr 2017
     • Esther 19 apr 2017
     • Sander 20 apr 2017
     • Emma 22 apr 2017
     • Esther 18 aug 2017
 10. Anne 07 mei 2017
 11. marc 21 aug 2017
 12. Sill 07 okt 2017
  • Sander 19 okt 2017
 13. Josephine 04 jan 2019
  • Tim 05 jan 2019
  • Guus 06 jan 2019
  • Tim 07 jan 2019
   • Zara 10 jan 2019
 14. Tim 11 jan 2019
  • Tim 11 jan 2019
   • Zara 14 jan 2019
    • Tim 16 jan 2019
    • Tim 16 jan 2019
     • Zara 16 jan 2019
 15. Tim 18 jan 2019
  • Tim 20 jan 2019
   • Zara 22 jan 2019
    • Tim 25 jan 2019
    • Tim 25 jan 2019
    • Tim 25 jan 2019
    • Tim 25 jan 2019
  • Josephine 23 jan 2019
 16. Ed 20 jan 2019
 17. Josephine 21 jan 2019
  • Edw 24 jan 2019
  • Tim 30 jan 2019
 18. Nico 23 mei 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *