— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sushi en Chardonnay deel 1

We zijn een weekendje weg in een gezellige stad. Shoppen, bezienswaardigheden, rondvaart, terrasje, het bekende recept. Als we aan ons eerste wijntje zitten overleggen we waar we gaan eten. Ik stem voor sushi en hij wil natuurlijk naar het steakhouse. “Ok” zegt Max, “maar dan ben ik de baas tijdens de after party”. Ik neem een flinke slok wijn, want ik weet van vorig weekend nog wat dat betekent. “Deal” hoor ik mezelf zeggen. Dat ging weer veel te makkelijk denk ik nog bij mezelf. We blijven wijntjes drinken op het terras totdat de zon achter de gevels aan de overkant van het plein zakt. Het is duidelijk tijd voor een paar glazen water want in dit tempo haal ik de after party natuurlijk niet. Moed indrinken is nergens voor nodig maak ik mezelf nog wijs.
We bestellen op ons gemak, een paar roll’s tegelijk, zodat we rustig kunnen tafelen. Ik mag de wijn uitkiezen. Dat is niet moeilijk, sushi en chardonnay, daar kan je mij s ’nachts voor wakker maken. Max heeft nog niet eerder met stokjes gegeten, maar vandaag maakt hij er een punt van om het te leren. Ik moet het hem tien keer voordoen, en hij geeft niet op totdat hij een rijstkorrel kan oppakken. Zijn vingers strelen de zwarte gladde stokjes, en ik krijg er vlinders van in mijn buik. “Hoeveel wijntjes heb je al op?” vraagt Max. De toon in zijn stem is al wat gebiedender, en zijn blik is strak. Ik lach. ”Al zeker 4 glazen water, ietsje meer wijn.” De tweede fles is nog half vol, maar op het terras had ik er ook al twee op. Max schenkt me nog bij, en ik neem nog een flinke slok water. We praten over koetjes en kalfjes terwijl zijn blik steeds vaker over mijn lichaam dwaalt.
“Ik vraag me af of ik met stokjes de knoopjes van je blouse open krijg” zegt Max. Het idee is erotisch, totdat ik me inbeeld dat hij een kwartier aan het prutsen is met stokjes en knoopjes. Ik schiet in de lach, en Max schiet in zijn rol. Zijn blik wordt streng. “Pas op dame, je bent zo van mij. “ Ik slik, en voel een siddering door mijn lijf gaan. Mijn blik gaat automatisch naar beneden. Ik voel dat ik vochtig word tussen mijn benen. Het is warm, of ik heb het warm, of ik heb te veel gedronken. Ik voel dat ik een blos op mijn wangen krijg en neem snel een slok water. “Verkeerde glas.” Zegt Max streng. En hij tikt met zijn stokjes op mijn vingers. Het doet geen pijn, maar ik ben scherp en al mijn zenuwen tintelen. “Tijd voor de rekening.” hoor ik Max zeggen. Ik neem nog een slok, dit keer de wijn.
Als Max me in mijn jas helpt hoor ik hem aan de ober vragen of hij de stokjes mee mag nemen om te oefenen. Dat mag. Hij steekt de stokjes in zijn jaszak, en slaat een arm om me heen. Het restaurant is een paar straten van ons hotel. Als we langs het water lopen stop hij om me te kussen. Onze zoen is intens, en mijn gedachten springen van de sessie die komen gaat naar de warme sterke armen om me heen, en terug. Veilig, en tegelijk super gespannen. Zijn handen glijden af naar mijn billen. Hij drukt me tegen zich aan en ik voel dat hij opgewonden is. In een poging om het onvermijdelijke spel nog even uit te stellen vraag ik quasi nonchalant: “Gaan we nog koffie drinken?” Zijn strenge blik laat me zien dat hij nu echt in zijn rol zit. Hij zegt geen woord, kijkt snel om zich heen of er geen mensen dichtbij zijn, trekt me tegen zich aan. Dan glijdt zijn hand in een beweging onder mijn rokje, in mijn slipje, en boort zijn vinger zich in mijn natte kutje. Diep. Ik hap naar adem, en kreun in zijn nek. “Nee schatje, je bent klaar voor onze after party.” Zijn vinger verdwijnt even plotseling als dat hij in me kwam, en ik hap opnieuw naar adem. Max trekt me tegen zich aan en terwijl ik probeer mijn rokje recht te trekken, zet hij de pas er in, richting onze hotel kamer.
Max steekt de kaart in het slot van de kamer en trekt me mee naar binnen. De deur valt in het slot, en hij komt achter me staan. Hij kust me in mijn nek, zijn handen rusten op mijn schouders. Hij is een flinke kop groter dan ik. Zijn handen duwen zachtjes en ik ga op mijn knieën zitten in de hal. Ik zit rechtop, mijn rokje hangt vrij om mijn blote benen. Ik heb mijn knieën naast elkaar. Ik voel de riempjes van mijn sandalen die wat ongemakkelijk zitten omdat de wreef van mijn voet op het tapijt drukt.
De kamer is verlicht door twee bedlampjes en een schemerlamp op het bureau tegenover het bed. Naast het bed is een deur naar de badkamer. Op de deur hangt een grote spiegel, tot bijna op de grond. De gordijnen zijn nog open. Max laat me los, en doet de gordijnen dicht. Hij komt terug en gaat voor me staan. Hij pakt de stokjes uit zijn jaszak. “Het is tijd om verder te oefenen.” Ik kijk naar de grond. Max doet zijn jas uit, en helpt mij uit mijn jas. Dan knielt hij achter me, en ik voel de stokjes over mijn enkels strelen. De stokjes trekken aan het elastiek van mijn sandaal, en die valt uit. Ik voel de stokjes over mijn hielen, en dan trekken ze een lijn over de onderkant van mijn voet. Het kietelt. Ik trek mijn voet weg. Hij pakt mijn enkel in een ijzeren grip. “stil zitten.” Ik probeer mijn voet te ontspannen. De andere sandaal glijdt van mijn voet. Ik voel de vezels van het tapijt in mijn knieën. De stokjes maken opnieuw een lijn over mijn voetzool. Dit keer krijg ik het voor elkaar om stil te zitten, en de lijn gaat verder naar mijn enkel. Max gaat verzitten achter me, en dan prikt hij met de stokjes net onder mijn rokje tegen de binnenkant van mijn linker dijbeen. Ik schuifel mijn knieën een stukje uit elkaar. Acuut ben ik me bewust van mijn doorweekte stringetje. Hij prikt aan de andere kant, en ik schuif mijn dijbenen verder uit elkaar. Hij tekent lijnen op mijn blote benen met de stokjes. Dan voel ik dat hij mijn rokje optilt met de stokjes. Na een poosje plagen laat hij mijn rokje weer vallen. De stof streelt langs mijn benen en ik voel een tinteling langs mijn benen omhoog kruipen.
Max staat op, en streelt even mijn haar. Hij schopt zachtjes mijn sandalen aan de kant en loopt de kamer in. Hij schenkt twee glazen wijn in uit een fles die we eerder koud gelegd hadden. Ik krijg er een en neem een slokje. Hij kijkt me aan. Ik zie die roes in zijn ogen. Max vind het heel opwindend om de baas te zijn. Ik kijk weer naar de grond, en spiek af en toe wat hij doet. Hij loopt naar de badkamer. En wast zijn gezicht met koud water. De handdoek gooit hij op het bed. Even later volgt zijn overhemd. Hij is sexy zo. Met ontbloot bovenlijf kijkt hij in de spiegel. Na een hand door zijn haren, loopt hij naar het bureau. Hij doet het licht uit. En pakt de stoel die daar staat. Het is een brede stoel, zonder arm leuningen, en de rug is open aan de onderkant, bovenaan zit een leren band. Hij zet de stoel met de rugleuning naar de spiegel.
Dan loopt hij naar de andere kant van het bed. Daar staat nog een stoel. Hij doet het bedlampje aan die kant uit, en zet de stoel achter de eerste. Het lijkt een treint zitje. Er brand nu alleen nog een lichtje, het leeslampje aan deze kant van het bed, naast de spiegel van de badkamer deur. De stoel is als het ware uitgelicht. Zijn hand pakt mijn pols, en hij trekt me naar de voorste stoel. Hij zet mijn glas op het nachtkastje, en ik moet gaan zitten op de stoel met mijn gezicht naar de leuning. Mijn benen wijd om de leuning heen. Ik zie mezelf in de spiegel. Mijn decolleté en de bovenste knoopjes van mijn blouseje komen net boven de stoelleuning uit. Onder de leuning zie ik mijn paars kanten slipje net onder mijn zwarte rokje vandaan komen. Het lijkt op een scene uit een slechte striptease film, en ik word er heel opgewonden van.
In de spiegel zie ik hoe Max achter me komt zitten. Hij zit dicht tegen me aan, ik kan geen kant op. Hij lacht. “ Eerst maar eens op die knoopjes oefenen.” Zijn stokjes komen tevoorschijn. Hij probeert met de stokjes het bovenste knoopje van mijn blouse open te maken. Door zijn bewegingen strijkt de stof langs mijn borsten. Ik voel mijn tepels harder worden. Het eerste knoopje is overwonnen, en de rand van mijn BH wordt zichtbaar. De stokjes trekken een lijn langs de kanten rand van de stof, en mijn blouseje valt verder open. Max heeft minder geduld met het tweede knoopje. Mijn blouse valt nu helemaal open, en de stokjes spelen met de bandjes van mijn BH. Als hij de strakke bandjes te pakken heeft, trekt hij ze naar beneden. Langzaam verschijnt het rode randjes van mijn tepels boven het kant van mijn paarse BH. Opnieuw vinden de stokjes hun weg langs het kanten randje, en een klein stukje er onder. Ik sidder als ze langs mijn super gevoelige tepels strijken.
Door het spelen en plagen is mijn slipje nog natter geworden. Ongerust dwaalt mijn blik naar beneden. Max schud zijn hoofd, en dwingt mijn blik naar voren. Hij maakt de laatste knoopjes van mijn blouse met zijn handen los, en laat de stof achter me tussen ons in vallen. Ik zie mezelf zitten , mijn tepels zijn zo hard dat ze al bijna uit de cup van mijn BH komen. Tergend langzaam trekken de stokjes een lijn van mijn navel naar mijn BH. Ze cirkelen rond mijn borsten, over de stof, en op alle mogelijke plekken er onder. Soms prikt het een beetje. Gebiologeerd staar ik naar mijn spiegelbeeld. Door het plukken zijn mijn tepels inmiddels helemaal boven de rand van het kant uit gekomen. Het ziet er ontzettend geil uit. Ik slik en maak mijn lippen nat. Max ziet het en pakt mijn glas. Terwijl ik een slok neem, maakt hij de sluiting van mijn BH los. Ik bevrijd me van het kledingstuk. Max neemt mijn glas over, en leunt achterover, genietend van de wijn en het uitzicht op mijn borsten in de spiegel. Hij kijkt triomfantelijk. Via de spiegel zoek ik zijn blik. Ik kijk hem aan. Onmiddellijk wordt zijn blik strenger, en hij schud zijn hoofd.
Hij pakt mijn BH en maakt een van de bandjes los van het kledingstuk. Met het bandje bindt hij mijn polsen bij elkaar achter mijn rug. Ik merk meteen dat alles nog gevoeliger wordt. Ik voel zijn adem op mijn rug terwijl hij mijn polsen bind. “Zit het niet te strak?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Ik heb zo’n droge mond van de spanning dat er niets meer uit komt. Hij kijkt me streng aan in de spiegel “ Ja meester, zeg je dan.” “Ja, meester” fluister ik.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *