— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wij samen…of toch niet helemaal?

Vandaag rijd ik naar een dorp aan zee. Het hotel ligt in de duinen en de suite heeft een beschut terras met uitzicht op zee, zag ik op de website.
Gister kreeg ik een berichtje van een luxe lingeriezaak in de stad, waar een pakje voor mij klaar zou liggen. Verrast en nieuwsgierig stapte ik daarom vanochtend eerst daar naar binnen. Ik noemde mijn naam en een mooie jonge vrouw overhandigde mij een doosje: ‘Het is al betaald’ zei ze met twinkeling in haar ogen, ‘…je moet het nog wel even passen…’ Verpakt in rood vloeipapier lagen een prachtig, diep zwart slipje en bh-tje. Ik liep naar een pashokje en kleedde mij uit. Het slipje zat mij als gegoten, de bh had halve kanten cups, die mijn borsten omhoog duwden en mijn tepels vrij lieten. Ik keek naar mijn eigen spiegelbeeld: een slanke vrouw, met een sportief lichaam: stevige billen en benen, een mooi en vrijwel plat buikje…Lang blond haar, groene ogen met lange wimpers en… een opgewonden blos op haar gezicht. Ik bracht mijn handen naar mijn taille, langzaam omhoog naar mijn borsten, waar de tepels inmiddels trots omhoog staken. Zacht beroerde ik ze met mijn vlakke handpalmen. Een genotscheut trok door mijn onderbuik. Ik glimlachte: ik zou nog even geduld moeten hebben.
Een kwartier later zat ik weer in mijn auto, met onder mijn kleding het paarse cadeautje…
Niet veel later reed ik het knerpende schelpenpad van het hotel op, mijn hart klopte al wat sneller: het zou nu niet meer lang duren voor ik zijn lippen weer op mijn huid zou voelen…Ik huiver…

De receptionist overhandigt mij de sleutel en vertelt mij dat ‘meneer nog niet is gearriveerd, maar een boodschap voor mij heeft achtergelaten op de kamer..’
Toch een beetje teleurgesteld loop ik in de richting van de duinsuites. Ik had er een beetje op gerekend hem meteen in zijn armen te kunnen springen. Mij tegen de muur te laten drukken en hem te laten zien hoe geweldig en geil ik eruit zie in mijn nieuwe setje, om vervolgens mijn benen om zijn middel te slaan en…Ik bijt op mijn onderlip en zucht…Nog wat meer geduld, dus. Niet mijn sterkste kant.
Ik steek het plastic kaartje in de sleuf van de deur die met een zachte klik opengaat. Ik houd mijn adem in: de kamer is prachtig. De wand aan de duinzijde is geheel van glas en bevat een schuifpui over de hele breedte. Het uitzicht is geweldig: overal golvende duinen en in de verte de zee…Op de overdekte houten vlonder staan 2 luxe deckchairs en een tafeltje, met…een champagnekoeler en 2 glazen? Er staat een kaartje bij, met een tekst in zijn handhandschrift. “Paars staat je vast prachtig…schenk jezelf alvast een glas in, en ontspan. Ik ben er om 15.00 uur. Op het bed ligt een pakje voor jou. Zorg dat je ook dat aanhebt als ik de kamer binnenkom. Ik heb zin in je. “
Nog een pakje? Ik loop naar het bed en herken het doosje uit de lingeriewinkel. Mijn handen trillen als ik het deksel oplicht. Ik zie niet meteen wat het is en til het uit het vloeipapier. Oh, mijn god…het is een blinddoek…! Ooit vertelde hij mij dat hij soms over mij fantaseerde, vastgebonden op een bed, geblinddoekt en overgeleverd aan zijn lust…Ik weet niet of ik mij daaraan durf over te geven, ook hij weet dat!, en toch voel ik dat ik nat word, met het zwarte satijnen doek in mijn handen…

Ik kijk op mijn horloge: nog een half uur…Ik neem een slokje van de champagne, de belletjes prikkelen mijn tong. Nog een slokje, met mijn ogen dicht, ik ben een beetje gespannen voor wat mij te wachten staat.
Licht bevend kleed ik mij uit, langzaam, want ik heb nog alle tijd. Een warme douche, mijn vingers glijden over mijn gezwollen kutje; mijn lijf reageert meteen…Ik zucht…Zal ik snel..? Nee, uitstellen, nog even…
Ik droog mij af, smeer mijn hele lichaam in met bodylotion, en trek het sexy nieuwe setje weer aan. Dan pak ik de blinddoek van het bed en laat deze met een lichte aarzeling door mijn vingers glijden. Durf ik dit echt?
Dan neem ik een besluit. Ik ga dit doen. Niet alleen voor hem, maar juist voor mijzelf: ik vind het toch zo heerlijk mij aan hem over te geven? De controle los te laten? Hem mij te laten leiden, tot altijd weer ongekende hoogtepunten? Nou dan!
Ik heb net mijn ogen bedekt en de knoop vastgemaakt, als ik een zachte klik hoor: de deur…! Een koele windvlaag strijkt over mijn naakte huid…Mijn nekharen staan rechtovereind en het kippenvel staat op mijn armen. Ik sta met mijn rug naar deur en durf mij niet te bewegen.
Ik voel hem eerder dan ik hem hoor: zachte vingertoppen beroeren mijn schouder, glijden over mijn rug. Dan zijn stem: “Ik wist dat je er prachtig uit zou zien ..Vind je het mooi?…” Ik herken mijn eigen stem niet als ik bevestigend antwoord. Hij pakt mijn hand, en draait mij langzaam om. Ik hoor hoe zijn adem even stokt, dan vraagt hij of ik er klaar voor ben. Nog voor ik kan antwoorden, heeft mijn lichaam mij al verraden: ik voel dat mijn borsten licht gezwollen zijn, mijn tepels stijf. Mijn slipje is vochtig. Ik lik langs mijn lippen, wil het liefst het doek van mijn gezicht trekken en zijn gezicht zien.
Zijn lippen zijn vlakbij mij oor, hij fluistert:”Ik neem je mee naar buiten. Hoog op het duin staat een bankje, heb je dat gezien? Op dat bankje zit een man. Ik ga je neuken, en hij is jouw publiek…” Ik schrik, zet een stap achteruit, en wil het doek van mijn hoofd halen, mijzelf bedekken. “Wat? Welk bankje? Een man??”
Hij houdt mijn armen tegen en drukt zijn lichaam tegen dat van mij: “Was dit niet jouw fantasie? Bekeken worden terwijl je op je knieën van achter genomen wordt? Terwijl je mijn lul in je mond hebt? Terwijl ik jou lik?”…Ik adem snel en oppervlakkig. Ja, dat klopt. Dat heb ik hem verteld. Maar nu ik hier bijna naakt op de houten vlonder sta, weet ik het niet meer…Daar zijn zijn vingers weer, hete cirkels draaiend op mijn buik, ik voel zijn mond in mijn hals, ook hij ademt sneller. Zijn lippen zakken af naar mijn borst en omvatten een tepel. Zijn tong draait er omheen, zuigt en zet zacht zijn tanden in het knopje. Ik kreun, vergeet mijn bezwaren en pak zijn hoofd als hij naar mijn andere borst glijdt.
Hij komt weer achter mij staan, slaat zijn armen om mij heen en neemt mij zo verder mee naar buiten. “Hij zit er”, fluistert hij. “Hij ziet je”…Ik durf bijna niet te ademen…Hij pakt mij bij mijn hals, legt mijn hoofd op zijn schouder en glijdt met zijn andere hand over mijn buik langzaam mijn slipje in…Ik breng mijn armen omhoog, omvat achterlangs zijn hoofd, als hij de zijkant van mijn hals likt.
Zijn vingers glijden tussen mijn natte, gladde lipjes; ik tril en zet mijn benen iets verder uit elkaar. “Goed zo”, zegt hij schor…en langzaam brengt hij zijn vinger naar binnen. Het maakt een nat, soppend geluid als hij steeds iets sneller in-en-uit mijn kutje beweegt. “Ik denk dat hij het nog beter ziet, als je je broekje uittrekt..”, zegt hij. Ik draai mij om, mijn billen naar de man op het bankje, en buk…Het slipje schuif ik langzaam over mijn heupen, in de wetenschap dat mijn toeschouwer spectaculair uitzicht heeft op mijn kontje, en tussen mijn benen, op mijn glinsterende, vochtige kutje…
Ik richt mij weer op en voel meteen zijn handen in mijn taille. Hij draait me om en plaatst mijn linkerbeen op de leuning van een van de stoelen; zijn hand direct terug waar deze eerder lag. Hij spreidt mijn lipjes en met zijn andere hand vingert hij mij genadeloos. Ik slaak een gilletje. Zijn duim heeft mijn clit gevonden en bewerkt deze zoals alleen hij dit kan: zacht en dwingend tegelijk, mij op de rand van een orgasme brengend, maar me deze nog niet gunnend.
Door de blinddoek staan al mijn andere zintuigen op scherp: ik hoor de zee, zijn raspende ademhaling, een schreeuwende meeuw boven ons hoofd – mijn huid staat in brand en het idee dat ik bijna klaarkom, terwijl ik word bekeken, maakt me geiler dan ik ooit was.
Zijn handen verlaten mijn kutje en ik voel hoe hij voor me komt staan. Hij zet me voorzichtig in een deckchair en knielt voor mij neer; mijn benen spreidt hij, over zijn schouders. Dan voel ik zijn tong! Hij likt me, zuigt aan mijn knopje en laat tegelijk twee vingers naar binnen glijden. Het is teveel… Ik kreun dat ik het niet meer houd, dat ik klaarkom. Een orgasme dendert over mij heen, en schokkend moet ik me vastklemmen aan de armleuningen van de stoel.
Ik wil het doek wegnemen om zijn gezicht te zien, maar hij houdt mij tegen. Ik hoor hoe hij zich uitkleedt, kledingstukken vallen ruisend op de vlonder. Daar zijn zijn handen weer – hij trekt mij overeind, mijn benen nog natrillend, en draait mij op mijn knieën, voor hem. “Nu ga ik je neuken”, gromt hij, “de man heeft zijn lul uit zijn broek gehaald en trekt zich af op dit geile schouwspel!”
Het idee dat er een vreemde man vlakbij zit, met zijn stijve geslacht in zijn hand, te kijken naar hoe wij hier neuken, is genoeg om me weer meteen in vuur en vlam te zetten.
Ik buk wat dieper, steek mijn billen omhoog en bied hem mijn nog na kloppende, strakke kutje aan. Ik voel het puntje van zijn eikel, de haartjes op mijn onderrug staan overeind…Dan glijdt hij langzaam naar binnen. Hij vult me, gaat dieper, grijpt mijn heupen vast en stoot. Trekt langzaam terug, maar niet helemaal en stoot weer, harder deze keer…Ik kreun, stel me voor hoe de man op het bankje zich zit te verlekkeren aan mijn lijf. Aan hoe zijn glanzende, natte lul zich telkens weer diep in mij boort. Ik breng mijn vingers naar mijn clitje en draai snelle, geile rondjes. Ik tast naar zijn ballen, hij stopt direct met bewegen – ik kneed ze, streel ze, masseer zijn stam. Van mijn duim en wijsvinger maak ik een strakke ring rondom zijn harde lul en beweeg mijn lichaam weer naar voor, naar achter. Ik hoor hem nu ook kreunen…Ik gooi mijn hoofd in mijn nek.
Net als ik voel hoe hij in mij nog verder zwelt, trekt hij zich terug. Pakt me bij mijn haar en manoeuvreert mij zo dat ik zijn gladde lul tegen mijn mond voel – ik proef mijzelf als ik mijn lippen om zijn eikel sluit. Ik pijp hem, maar alleen nog de top, mijn tong plagerige rondjes draaiend, likkend. Zou de man op het bankje zijn zaad al de duinen in hebben gespoten…? Ik richt mij iets verder op en pijp hem nu dieper, zijn ballen masserend. Ik voel dat hij niet lang meer nodig heeft…Een hand heeft hij achter mijn hoofd gelegd, zijn heupen beweegt hij mee, hij hijgt, stamelt dat hij klaar gaat komen. Hij haalt zijn staaf uit mijn mond en ik voel hoe heet zaad in golven over mijn half bedekte gezicht glijdt, mijn hals in. Dan voel ik zijn armen om mij heen, we zakken samen uitgeput op de vlonder, ik voel een kus op mijn voorhoofd. Onze ademhaling komt weer tot rust.
Nu is het genoeg! Ik wil hem zien en ik wil de man op het bankje zien – ik wil weten wie daar heeft zitten meegenieten van ons genot. Ik schuif het doek weg en zie dat de schemering inmiddels is ingezet. Zijn gezicht is vlakbij, hij grijnst….Ik kijk over zijn schouder naar de duinen en zie…geen bankje?! Geen opgewonden man?!

‘Je denkt toch niet dat ik jou ga delen met een complete vreemdeling’, zegt hij zacht…Ik lach hardop, kruip dichter tegen hem aan en bedenk me tevreden dat we nog 24 uur hebben in dit kleine paradijs.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Sander 19 okt 2016
    • Julia01 11 nov 2016
  2. Erica 24 okt 2016
  3. Julia01 11 nov 2016
    • shespot 11 nov 2016
  4. Johan 29 jun 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *