— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stage bij Shespot

Als ik eens in een ondeugende bui ben houd ik er van om soft erotische verhalen te lezen. Zo kom ik regelmatig op de website van Shespot waar met regelmaat nieuwe verhalen op gedeeld worden. Het heerlijke van deze verhalen is dat vrouwen centraal staan. Regelmatig is het zo dat tijdens het leven m’n handen over m’n lichaam dwalen en zachtjes strelen door m’n dunne shirtje. Hierbij voel ik mijn tepels spannen en dit gecombineerd met mijn tepel piercings geeft een heerlijk gevoel in mijn onderbuik. En ja, soms blijft het niet bij het strelen van de bovenkant….

Wacht voor ik begin met mijn verhaal is het wellicht goed iets over mezelf te vertellen. Momenteel ben ik bezig met een HBO studie journalistiek. Ik ben een 25 jarige bruinharige jongedame met een aardige C-cup en ronde billen. Sinds 3 maanden ben ik weer single wat mij op zich prima bevalt. In mijn laatste jaar moet ik stage lopen. Helaas is het zo dat de stageplekken niet voor het oprapen liggen en na de vakantie had ik nog steeds geen stageplek. Tot ik op de website van Shespot een advertentie tegenkwam, waarin ze aangaven een stagiair te zoeken. Gezien mijn beperkte tijd om nog een plek te regelen ben ik direct in de telefoon en pen geklommen en zo gebeurde het dat ik afgelopen maandag mijn eerste stagedag had.

Toch wel een beetje zenuwachtig stap ik de hal binnen van een groot gebouw in onze residentiestad. Ik word door de portier naar de tiende verdieping verwezen. Ik voel de ogen van de portier branden op mijn kont. Ik heb het uitdrukkelijke advies gekregen me sexy en uitdagend te kleden en te zorgen niet al te veel om het lijf te hebben. Zo komt het dat ik nu een zwart lingeriesetje bestaande uit een string en kwart BH draag onder een licht doorschijnend zwart jurkje. Ik voel de ogen branden en kan het niet laten even mijn kont te schudden en over mijn schouder achterom te kijken. Ik zie de portier betrapt naar beneden kijken en ik lach in mezelf opgewekt! Ik heb zin in deze dag.

Op de tiende verdieping word ik verwelkomd door een secretaresse van een jaar of 40. Ze stelt zich voor als Cindy en heeft blonde krullen en stralende blauwe ogen. Ze draagt een keurig mantelpakje, maar dat is dan ook het enige als ik zo zie. Na wat papieren ingevuld te hebben en voor mij een toegangspasje gemaakt te hebben drukt ze op een belletje op de balie. ‘Ik roep even iemand die je rond zal leiden hier’, zegt ze. Om er dan wat fluisterend aan toe te voegen: ‘dit bedrijf draait om het genot van de vrouw, de mannen die hier zijn , zijn enkel ten dienste van de vrouwen’. Voordat ik kan vragen wat ze met deze zin bedoelt hoor ik een bescheiden kuchje achter me. Ik draai me om, waarbij m’n mond open valt van verbazing. Voor me staat een donkere jongeman van een jaar of 24. En dat is niet zozeer hetgeen waar m’n mond van openvalt, maar hij is volledig naakt. M’n ogen staren over zijn strakke buik met sixpack naar z’n naakte slaphangende lid. Alhoewel slap is hij zeker in deze toestand een centimeter of 12 en zo’n 4 cm dik. Ik voel dat m’n lichaam hier op reageert, maar dit had ik niet bij mijn stageplek verwacht. Als ik beetje van de schrik bekomen ben schud ik zijn uitgestoken had, waarbij hij zich voorstelt als Virgil. Hij nodigt mij uit hem te volgen voor een rondleiding, wat ik dan ook maar doe.

Terwijl we een rondje lopen langs verschillende vergaderkamers, werkoverlegkamers en kantine merk ik dat hij af en toe een steelse blik op m’n rondingen werpt. ‘Bevalt het?’ kan ik niet nalaten te vragen. Beschaamd zie ik hem zijn blik afwenden en hij biedt zijn excuus aan. ‘Sorry, ik ben er voor jullie en jullie niet voor mij’. Ik wil al zeggen dat dat niet geeft, als ik voorgesteld word aan Jacqueline. Zij zal mij deze week begeleiden en heeft ook het oordeel in handen of ik langer mag blijven hierna.

Na wat korte plichtplegingen is het tijd om aan het werk te gaan. Jacqueline heeft bedacht dat Virgil mij vandaag wegwijs maakt en dat ik meekijk en meedoe met verschillende onderdelen van het bedrijf. Deze eerste maandag zal ik meedoen met het zogenaamde ‘keuren’. Dat houdt in dat dingen die op de website geüpload gaan worden eerst door een aantal vrouwen gekeurd gaan worden. Dit betreft onder andere verhalen, maar ook foto’s en video’s. Hiervoor word ik meegenomen naar een halfdonkere zaal met een fel verlicht podium. Op het podium zie ik een vrouw in een doktersjas een en ander vertellen over het vrouwelijk geslacht, wat zij bij zichzelf ook demonstreert. Kort na mijn binnenkomst is dit al afgelopen en verdwijnt ze van het podium. Als het licht in de zaal wat feller wordt zie ik op een stuk of 10 verhoogde stretchers een aantal vrouwen liggen die kijken naar wat op het podium gebeurd. Stuk voor stuk zijn ze tussen de 20 en de 30. Links naast de stretchers liggen papieren waarop aantekeningen worden gemaakt en rechts naast de stretchers staan flesjes water, maar zie ik ook een paar dido’s of speeltjes liggen. Wat me nog meer verbaasd is dat alle vrouwen hier naakt op de stretchers liggen. Sommigen zedelijk met de benen over elkaar, maar anderen ook terwijl hun handen over hun lichamen gaan. Ik word kort door Virgil voorgesteld en ik word begroet door de andere dames. Voor ik de gelegenheid krijg me aan iedereen voor te stellen begin de volgende vertoning en word ik snel meegenomen door Virgil naar de meest linkse stretcher. Ik zie dat op de stretcher naast mij een blonde meid ligt van ongeveer mijn leeftijd. Ze stelt zich voor als Kimberley en geeft me snel 3 kussen voor de vertoning begint. Ik kan het niet laten even mijn ogen over haar perfecte body te laten gaan: kleine maar parmantige borsten met kleine stijve tepeltjes en verder alle overbodige beharing van het lichaam verwijderd. Ik wil op mijn stretcher klimmen, maar Virgil fluistert me in dat je hier alleen naakt toe mag kijken. Een beetje onwennig gooi ik mijn kleren af en kruip op de stretcher. Ik voel de ogen op mij branden…

Dan probeer ik me te concentreren op het podium. Er wordt een erotische versie van Tarzan gespeeld en gefotografeerd. Tarzan wordt gespeeld door een beer van een kerel met een fors zwiepende paal, terwijl Jane een rank meisje is. Al zwaaiend aan een touw die uit het plafond komt zie ik Tarzan Jane oppakken en landen. Regelmatig klikt er een fototoestel als Tarzan Jane vastpakt en haar hoofd naar zijn groeiende lid dirigeert. Jane kijkt bang maar ook geil en gewillig in de camera als ze haar lippen om zijn paal sluit. Hmmm dit is by far de beste versie die ik ooit gezien heb van dit verhaal bedenk ik terwijl ik toekijk. Ik voel mijn buikje tintelen en m’n borsten spannen mijn tepels aan. Ik kan het niet laten langzaam mijn vingers rond mijn tepels te laten gaan. Ik streel mezelf zacht en knijp in mijn tepel. Een zucht ontsnapt mijn mond terwijl ik op het toneel zie dat Jane gaat liggen en Tarzan tussen haar benen knielt. Mijn hand zakt over mijn buik naar m’n strak geschoren streepje op mijn heuvel. Ik streel zacht langs mijn buitenste schaamlippen… Wauw wat een stage is dit!!

Met een schok bedenk ik me dat ik hier lig met nog een aantal vrouwen en Virgil aan het einde van mijn stretcher. Ik trek mijn hand terug en kijk opzij naar Kimberley. Geruststellend voor mij is dat het haar niet anders vergaat dan mij. Ik zie haar linkerhand op haar linkerborst, zacht spelend met haar gezwollen tepel. Haar ogen gesloten likt ze haar lippen nat met haar tong. Haar benen spreidt ze wat open en ik zie hoe haar vingers van haar rechterhand zich tussen haar binnenste lipjes doorbewegen. Ik ze een kleine schok als ze haar gevoelige knopje bereiken. Hier houden ze stil en spelen met het knopje. Ik zie de ademhaling versnellen terwijl haar vingers haar clitoris strelen. Dan leunt ze even naar rechts en pakt een kleine vibrator van het kastje naast haar stretcher. Heel even gaan haar ogen open. Ziet ze me kijken? Terwijl ze haar ogen weer sluit draait ze zich wel naar me toe. Ze legt haar benen wijd en drukt de kleine Razzle Dazzle op haar gezwollen knopje. Ik zie het podium niet meer, ik zie alleen Kimberley nog. Ik hoor kleine kreuntjes haar mond ontsnappen. Ik zie haar bekken tegen bewegen op de bewegingen van haar hand…

Opeens schiet door mijn hoofd dat Virgil hier ook nog staat. Ik kijk op en kijk recht tegen zijn gezwollen geslacht aan. Ook hij kan het niet laten en staat als versteend naar Kimberley te staren. Zijn paal die nu op volle sterkte is, is gegroeid naar zo’n 24 cm lengte en een doorsnee van zo’n 6 – 7 cm. Wat een genotsknots! Zijn eikel nat van het geil van dit aanblik. Ik heb gehoord dat hij niets zelf mag doen en besluit hem en Kimberley wat te helpen. Ik glij van mijn stretcher af en trek hem aan z’n dikke lul dichterbij. Hij staat naast de stretcher van Kimberley en ik half achter hem. Kimberley voelt alleen zichzelf maar en heeft geen idee dat we naast haar staan. Ik reik om Virgil heen en grijp met mijn rechterhand zijn harde paal vast. Ik trek z’n voorhuid stevig naar achteren en hoor hem kreunen. Kimberley opent haar ogen even en kijkt ons eerst verbaasd en dan glimlachend aan. Ik trek Virgil langzaam af voor de ogen van Kimberley. Ik zie ze op elkaar reageren. De hand van Kimb spelend met haar genotsknopje versneld. Ze stoot hele en geile kreuntjes uit. Met dezelfde versnelling gaat mijn hand sneller over de paal van Virgil. Hij stoot mee op mijn tempo. Ik fluister geil in zijn oor dat hij voor en over Kimberley moet komen van mij. Hiermee straf ik hem allerminst geloof ik.

Ik versnel het tempo waarmee ik langs de geaderde harde paal van Virgil glij. Ik voel dat het niet lang zal duren voor hij zijn warme zaad zal spuiten. Ik kijk in de ogen van Kimberley. Ik zie de blik van geilheid, van verlangen, van lust. Ik knipoog naar haar. Ik voel Virgil verder opspannen. Ik grijp met mijn linkerhand naar zijn ballen. Zonder woorden communiceren Kimberley en ik met elkaar. Ze houdt haar ogen open, ik zie de blik vertroebelen, de blik in de verte, ik hoor het kreunen versnellen. Terwijl ik dit zie hoor ik Virgil ook sneller ademen. Samen kijken we naar deze geilende vingerende vrouw. We zien haar bekken zich heffen, we horen de adem stokken, dan de oerkreet……

Op hetzelfde moment van de oerkreet schiet mijn hand nog twee keer snel over de paal en voel ik ook die verstijven. Ik hoor Virgil diep grommen. Hij stoot zijn bekken naar voren en met die beweging komt de eerste golf zaad naar buiten. Ik zie die in de haren van Kimberley belanden. Snel gevolgd door een tweede over haar neus en een stukje in haar oog. De derde en vierde straal op haar neus en mond. Het deert haar niet. Het orgasme raast door haar lichaam. Haar hoofd is leeg. De sterren schieten voorbij. Haar bekken schokt op en neer en eindigt tenslotte met een klap op de stretcher. Het hoofd achterover en de ogen dicht. Nog kleine naschokjes door haar lichaam terwijl de vijfde en zesde straal van Virgil haar borsten raken.

Zo blijven Virgil en ik staan kijken naar deze mooie geile vrouw. Na een paar minuten doet ze haar ogen een beetje open en glimlacht ons toe. Een diepe zucht verlaat haar mond. ‘Welkom op je stage!’…. En wat voor een stage gaat dit verder worden……..

wordt vervolgd

Auteur: Lindsey

 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *