— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Paar dagen weg met oud-studiegenoten

Met een diepe zucht maar ook wel een voldaan gevoel hang ik donderdag om 19:30 uur m’n witte doktersjas over m’n stoel. Ik rek me even lang en begin te beseffen dat de vakantie aangebroken is. Ik houd ontzettend van m’n werk op de intensive care van een middelgroot ziekenhuis, maar ben ook wel echt aan vakantie toe.
Terwijl ik me zo uitrek schiet knoopje van m’n bloesje los, waarbij stukje decolleté in het topje dat ik daar onder draag zichtbaar wordt. M’n collega’s met wie ik de kamer deel zijn al lang naar huis of elders in het ziekenhuis aan het werk, waardoor ik besluit m’n normale degelijkheid (op het werk) te laten varen en m’n bloesje dan ook maar helemaal uit te trekken. Ook m’n witte broek en klompen laat ik in het ziekenhuis achter, zodat ik opeens in m’n slip en topje in m’n kamer sta. Alhoewel ik 36 ben en een prachtige zoon gebaard heb, probeer ik m’n lichaam toch een beetje in vorm te houden wat naar mijn bescheiden mening ook wel aardig gelukt is. Ik schiet in een rokje en slippers en ga met m’n handen even over m’n borsten, die van de bescheiden B-cup na de geboorte van zoonlief gegroeid zijn naar een C-cup, gaan. Hmmm, m’n buik tintelt. Yes! 3 weken vakantie kunnen beginnen. M’n lichaam heeft er zin in.

Zachtjes fluitend loop ik het ziekenhuis uit naar de parkeergarage terwijl ik ondertussen m’n vriend app. Hij is al thuis en past op de kleine. Aanstaande dinsdag vliegen we voor 2 weken vakantie naar Curaçao. Hiervoor heb ik nog een weekendje voor mezelf met 2 studievriendinnen afgesproken in een hotelletje in het zuidwesten van het land. En daar ga ik vanavond al naar toe. Direct de vakantiesfeer in! Het volgende appje is voor de vriendinnen die aan de doorgestuurde foto’s te zien al een lekker drankje gepakt hebben. Ik app dat ik er aan kom en trap het gas stevig in.

Als ik een uurtje later in het hotel aankom, heb in inmiddels vernomen dat thuis alles goed gaat. Na de liefkozingen volgt nog een waarschuwing dat ik me gedragen moet met een knipoog er achter. Ik lach in gedachten. Wat denkt hij wel niet…. Volwassen 36-jarige vrouwen met ieder een kind, wij gedragen ons wel hoor!

Op het terras voor het hotel zie ik Alexandra en Sophie al zitten met een flesje wijn tussenin. Tijdens de studie trokken we veel met elkaar op, maar toen ik specialist werd, Sophie huisarts en Alexandra ging promoveren verwaterde dat wat. Wel spreken we eens per jaar sowieso af en zo dus ook nu. Ik word enthousiast begroet met twee kussen op de wang en 1 op de mond, zoals we dat vroeger ook altijd deden. Ik plof op de lege stoel aan tafel en het besef van vakantie begint een beetje door te dringen terwijl m’n wijnglas gevuld wordt. Ik heb aan het einde van m’n werkdag nog een Caesar salad gegeten, maar heb nu nog wel trek dus we laten gauw wat warme snackjes aanrukken.
Onze ontmoeting is als vanouds en we babbelen honderduit over werk, kinderen, mannen en andere levensperikelen. Ondertussen bekijk ik m’n vriendinnen nog eens en bezie hoe ze over de jaren veranderd zijn.

We zijn allemaal 36. Alexandra heeft nog steeds het prachtige donkerbruine haar en ook een wat donkerdere tint huid. Tijdens de studie was ze vrij mager, maar er zijn wel wat kilootjes sindsdien bij gekomen. Naar mijn bescheiden oordeel hebben die haar alleen maar mooier gemaakt. Mooi vrouwelijk rond op heupen en borsten zonder dat ze dik is. Vroeger droeg Alexandra nooit een BH en als ik zo kijk is er volgens mij nog niets veranderd.
Sophie is de blonde van het stel met nog steeds dezelfde ranke bouw als voorheen. Zij is ook altijd de meest degelijke van ons drie. Ze kleedt zich altijd keurig met een nette broek of rok en een keurig bloesje erboven. Ook nu is er niets op haar kleding aan te merken behalve dat ik vind dat ze soms best wat losser mag zijn.

Terwijl we halverwege de tweede fles wijn zijn wordt het op het terras rustiger. Ik voel de wijn wel zitten gezien ik de laatste maanden eigenlijk nauwelijks drink. Onze gesprekken worden ook wat losser. Wij hadden nooit geheimen voor elkaar en daar is niet aan veranderd. We bespreken alles van keuze van kinderdagverblijf tot werkperikelen en van etenskeuze tot partnerkeuze en wat daar bij komt kijken.
Na 11 uur worden m’n ogen wat moe en word ik wat stiller. M’n hoofd is soezerig van de wijn en m’n lichaam warm. Alexandra kan het niet laten me te wijzen op het feit dat ik oud wordt en nergens meer tegen kan. Ik lach het weg en gezamenlijk besluiten we naar onze kamers te gaan. Dit hotel heeft geen driepersoonskamer dus hebben we 2 tweepersoonskamers. Eerder hebben we op de app al besloten dat Alexandra en in een kamer delen de eerste nacht en Sophie alleen zal slapen. Hierna kijken we wel weer. De twee kamers zitten naast elkaar blijkt. Na elkaar welterusten gewenst te hebben verdwijnt Sophie in haar kamer en wij in de onze.

Op het moment dat Alexandra de deur achter ons dicht doet besef ik dat m’n koffer nog in de auto staat. Alexandra was hier eerder dus haar koffer staat er wel. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om nog terug te lopen. Alexandra lacht als ik dat zeg en zegt dat ik haar tandenborstel wel mag lenen en ook wel zonder pyjama naast haar mag slapen. Ik grap nog dat ze dan niet in de verleiding moet komen om aan me te gaan friemelen, wat me een lach en knipoog oplevert. Ik besluit even snel te douchen terwijl Alexandra in de badkamer make-up verwijderd en zich klaar maakt om naar bed te gaan. Door de beslagen douchedeuren zie ik inderdaad dat ze ook vandaag geen BH draagt.

Ik geniet van de warme stralen op m’n lichaam als ik alleen achter gebleven ben. De wijn maakt me soezerig en warm. M’n handen gaan over m’n lichaam waar m’n borsten en tepels direct op reageren. Kan het niet laten om even te strelen en zacht in te knijpen terwijl de douchestralen me ook strelen. Ik voel een warm gevoel ik mijn onderbuik. Als ik even voel merk ik dat de wijn nog steeds hetzelfde effect op mijn lichaam heeft als vroeger. M’n doosje is warm en nat. Als in vroeger uit ging en teveel dronk kwam ik ook vrijwel altijd geil thuis. Komt dat door de wijn of door het gezelschap? Ik weet het niet. Of wellicht omdat ik te lang droogsta? Ik streel m’n geschoren streepje en glij dan door tussen m’n natte lipjes. Hmmm m’n vinger even over mijn wat gezwollen clitje en dan een vingertje even naar binnen. Ik zucht en kreun zacht. Opeens lijk ik wat helderder en besef dat Alexandra vlak hiernaast op bed ligt. Ik kan me hier toch niet gaan vingeren dan! Ik douche snel af en droog me af en poets m’n tanden met de borstel van Alexandra. Ik twijfel even of ik m’n slipje van overdag deze nacht dan ook maar aantrek, maar als ik hem pak blijkt dat ik hem ongemerkt niet helemaal droog gelaten heb. Dat voelt zo vies, nat en koud waardoor ik besluit hem uit te houden.
Met een handdoek om me heen loop ik de kamer binnen en sta even stil als ik de kamer overzie. De lichtjes naast het bed zijn gedimpt en ik zie Alexandra topless in bed zitten. Als ze mijn blik ziet lacht ze en zegt: ‘samen uit, samen thuis; jij geen pyjama, ik geen pyjama.’ Ik lach omdat Alexandra nog steeds zo’n aanstekende en ondeugende lach heeft als vroeger. ‘Ik heb niet beloofd dat ik niet aan je ga friemelen hoor’ reageer ik lachend en met een knipoog als ik de handdoek van m’n lichaam laat glijden. Ik voel de ogen van Alexandra over m’n lichaam gaan. Komt het door de wijn dat ik me voel alsof ik voor haar strip? Of komt het door haar indringende blik over m’n lichaam? ‘Misschien wil ik ook wel helemaal niet dat je dat niet doet’ antwoordt ze ad rem terwijl ik in bed stap. Door de wijn duurt het even voor ik de dubbele ontkenning ontcijferd heb. Ik kijk haar aan op zoek naar de lach die betekent dat ze dit niet echt meent. Ik zie haar donkere ogen vlak voor me die me aankijken met een blik die ik niet van haar ken. Een intense en verlangende blik. Ze buigt zich over me heen en geeft me een kus op m’n mond. De wijn maakt me traag, maar maakt me ook opgewonden. Maar dit kan niet bedenkt een stukje minder beneveld brein dan nog. ‘Alexandra is gewoon een goede vriendin en meer niet.’ Alexandra wacht en ziet de vertwijfeling in m’n ogen. Is ze te ver gegaan? Ik weet niet wie me bestuurt, maar dan trek ik haar opeens naar me toe en zoen haar hartstochtelijk. Ik voel haar mond zich openen. Onze tongen vinden elkaar en tasten even af. Dan heftiger, intenser, heter zoenen we door. Onze tongen draaien om elkaar heen. Ik zuig zacht op haar onderlip als ik merk dat haar hand m’n borst zoekt. Alle remmen zijn los en er is niets meer wat mij kan en wil stoppen. Ik ben 36, geil en aangeschoten. Kan mij het ook schelen, we zijn nog niet dood na de geboorte van een kind en het passeren van de 30!

Ik duw Alexandra terug in de kussen en zoen haar hals.. Langs haar nek trek ik een nat spoor met m’n tong. Ik voel haar tepels spannen als ik daar nader. Zacht lik ik haar linkerborst en tepel terwijl ik op mijn knieën zit. Ik hoor een zucht en voel haar hand omhoog gaan. Ik zet m’n knieën iets verder uit elkaar en voel mijn lipjes zich openen als haar vingers me bereiken. ‘Oei geil stout sletje’ hoor ik haar mompelen als ze voelt hoe nat ik ben. Ik kreun dat de door moet gaan en dat doet ze. Feilloos weet ze mijn clitje te vinden en ik stoot een oerkreun uit als ze met haar vinger hierover gaat. Mijn hand zakt ook naar benee terwijl ze haar benen spreidt en de knieën wat optrekt. Ik heb direct toegang en zo te voelen doet zij niet voor mij onder.

Er is weinig voorspel. Er is alleen de lust. De door wijn en liefde gedreven lust. De geilheid. Het verlangen naar bevrediging. Het verlangen naar een orgasme. We voelen het van elkaar. Er is geen rem meer. We weten wat we samen willen..

Ik voel Alexandra’s vingers over mijn gevoelige spotje. Ik voel haar natheid, geilheid en lust. Ik vinger haar met mijn duim over haar clitje en een andere vinger in haar grotje. Ik glij in en uit en merk haar ademhaling veranderen naar snel en oppervlakkig.

Komt het door de wijn? Komt het door het tijdstip? Komt het door de spanning? Of omdat we een tijdje droogstonden?
We weten het niet maar we hebben allebei niet lang nodig. Ik voel m’n orgasme naderen. M’n buik verkrampt. Ik kreun en schok. Ik zak door m’n knieën terwijl het orgasme door mijn lichaam raast. In de verte hoor ik Alexandra ook haar hoogtepunt bereiken als ik een tweede vinger bij haar naar binnen schuif…..

Dit was een hele andere start van de paar dagen vakantie als dat ik me voorgesteld had. Maar ik heb er geen spijt van, absoluut niet. Dit was pas het eerste begin van een paar heerlijke dagen!

Als het bevalt volgt er snel een vervolgverhaal. Ben benieuwd naar wat jullie van dit begin vinden. Laat gerust een bericht achter.

Kus, Lindsey

tumblr_mz7jtlUpXx1r3pbgxo1_1280

 

Beoordeel dit verhaal

22 Reacties

 1. Sharon 05 sep 2016
  • Lindsey 06 sep 2016
   • Sharon 29 sep 2016
    • Lindsey 01 okt 2016
 2. Nadia 06 sep 2016
  • Lindsey 06 sep 2016
 3. josee 06 sep 2016
 4. josee 06 sep 2016
  • Lindsey 07 sep 2016
 5. Lou 07 sep 2016
 6. Emily 10 sep 2016
 7. Irma 12 sep 2016
 8. Trian 12 sep 2016
 9. Sander 12 sep 2016
 10. Robert 12 sep 2016
 11. Chail 19 sep 2016
 12. ellie 25 sep 2016
 13. Carina 25 sep 2016
 14. Manon 18 okt 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *