— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Campingtrip (1)

Het gaat fantastisch worden, eindelijk weer wat tijd voor elkaar. Samen met mijn twee hartsvriendinnen Nathalie en Gemma een lang weekend in de caravan van mijn pa en ma in Noordwijkerhout. Camping ’t bruggetje barst van de pensionada’s die ruim 6 maanden per jaar hun doorzonwoning verwisselen voor de caravan met voortent. Zo ook mijn ouders. Ongelofelijk hoe tevreden zij zijn met dit kleine huisje op wielen, dat toch dik 6 maanden op het zelfde plekje blijft staan. Hoe dan ook, dankzij hun rust om hier op het zelfde plekje te staan, konden wij nu lekker een weekendje relaxen en beter nog: helemaal voor niets! Ik ben al wat eerder dan de dames en zorg dat alles al netjes fris is.

Het weekend belooft warm te worden dus heb ik lekkere luchtige kleding ingepakt. ‘ping!’, sms. Shit, de dames staan vast op de A12. Het schiet niet op en Google Maps vertelt hun dat ze nog ruim een uur onderweg zijn. Balen! Maar het geeft me wel tijd om me even lekker op te frissen. Ik trek mijn spijkerbroekje, t-shirt, bh en slip uit en sta helemaal bloot in de caravan. Om een of andere reden voelt dat heerlijk stout om hier zo naakt in de caravan van mijn ouders te staan. Ik voel aan een heftige tinteling dat mijn kutje er niet anders over denkt. Ik pak een lekker bh-tje en slipje uit de kast en gooi die in mijn toilettas. Het zomerjurkje dat ik aan ga doen, trek ik over mijn naakte lijf. Dat ziet niemand, maar ik voel het wel! Mijn kutje klopt lekker geil en weet wat er komen gaat. Ik neem een muntje voor de douche en begeef me richting de toiletruimtes.

Jurkje uit, muntje in de gleuf en meteen heerlijk warm water. Omdat het nog vroeg is, is niemand aan het douchen en ik heb dus het rijk alleen. De douchkoppen zijn lekker luxe en ik heb dus maar liefst drie standen: bruis, bruis met massage en alleen massage. Die laatste heb ik nodig! Eerst lekker over mijn nek en dan richting mijn borsten. Niet alles aan mijn lijf is nog perfect, maar over mijn borsten ben ik zeer tevreden. Ondanks twee kinderen mag mijn D-cup er echt nog wel zijn. Als de straal mijn tepels raakt, worden ze meteen heerlijk hard. Ik leg mijn vrije hand om mijn borst en kneed deze voorzichtig maar stevig. Niet dat gepriegel aan je tepels, maar gewoon lekker in de volle hand. Mmm, heerlijk. De massagestraal zoekt zijn weg verder naar beneden, over mijn buik, via de binnenkant van mijn been, over mijn lipjes naar de hotspot. Heerlijk spuit de straal op mijn klitje. Zo geil vind ik dat, daar kan geen vinger tegenop! Mijn lipjes zijn heerlijk nat en niet alleen van het water! Het kost me maar een oogwenk om lekker klaar te komen. Luttele seconden voor mijn hoogtepunt klikt de straal uit… muntje op! Verdorie! Vals kijk ik naar de automaat, alsof dat nut heeft. Mijn kutje klopt als een bezetene, dan maar met mijn vingertjes… De deur van toiletruimte gaat open en luid kwebbelend komen zo’n Truus en Annie binnen. Van die “…heb je het al gehoord van…” types! Jeetje! Gekker moet het niet worden! Beteuterd begin ik me af te drogen, maar ik merk dat hier mijn geiligheid niet minder van wordt… alles tintelt. Ik trek mijn pushup bhtje aan, maar als ik mijn slipje pak twijfel ik even. Ik prop het weer in mijn toilettas en beloof mezelf dat ik dit weekend eens de boel de boel laat en me niets aantrek van normen en waarden! Fuck it Nadia, je bent wel 43, maar nog niet dood!

Ik schiet mijn jurkje aan en slenter op mijn slippertjes terug naar de caravan. De zomerse wind knabbelt lekker aan mijn kutje… jeetje wat is dit geil zeg! Tegenover onze caravan is een enorme Landrover met een zo’n daktent komen te staan. Cool! Gaaf ding vind ik dat. Blijkbaar zijn de eigenaren al weg, want er beweegt niets.

Ik app de dames en begrijp dat ze nog 15 minuten moeten. Toppie, nog even tijd voor mezelf! Voortent dicht, caravan in en even met mijn ‘pocket rocket’ mezelf verwennen. Wat is dat gemakkelijk zeg, zo zonder slipje, liggend op het bed. Beentjes gewoon uit elkaar en gaan met die banaan. ‘Du moment’ dat het trillende vriendje mijn klitje raakt knalt een signaal van genot naar mijn brein. De douchstraal is top, maar met stip op twee komt dit apparaatje. Zo klein, maar zo lekker. De spieren in mijn bovenbenen trekken zich samen, net als die van mijn kont en mijn spleetje. Het kloppen gaat over in bonken, mijn lipjes openen zich en schreeuwen om meer. Dan gooi ik mijn hoofd naar achteren en krijg ik het gevoel dat alle spieren in mijn lijf samentrekken. Honderden mieren rennen langs mijn ruggengraat omhoog en omlaag. Ik grijp het kussentje en bijt hierin om de buren niet lastig te vallen. Ik gil het uit: “Fuckkk…!” Wat een heerlijk begin van het weekend! Ik ontspan en hijg rustig na. Mijn vriendje stop ik weer terug in de toilettas en ik schiet mijn slipje aan… bij de knieën stop ik. Waarom zou ik? Terug in de kast jij! ‘ping’, Nathalie en Gemma staan bij de poort, het meidenweekend kan beginnen!

Ik loop naar de receptie van de camping en zie op een afstand de dames al staan. De wind blaast nog steeds heerlijk tegen mijn lipjes en ik sidder ongezien nog wat na. Gemma is wat ingetogener, haar krullenkop en haar natuurlijk gebruinde snoet vrolijk lachend als ze me ziet. Nathalie is nog altijd dezelfde kleine spring in het veld als toen ik haar voor het eerst, jaren geleden, leerde kennen. Ze heeft een grote bek, maar klein hartje. Haar springerige haar steken alle kanten uit en typeren haar perfect. We vliegen elkaar in de armen en ik knuffel hen.

We lopen richting de caravan en beginnen met een kop koffie. We praten de hele ochtend en middag door. Zo lekker, geen kinderen, geen man, kortom niemand die je stoort. Gemma moet helaas vanavond nog even op en neer naar Gouda. Haar man had een dubbele afspraak gemaakt, waar ze niet omheen kon. Ze komt echter morgenvroeg alweer terug en kan dan tot zondagavond blijven. Jammer voor Gemma, maar geen probleem, Nathalie en ik vermaken ons wel en aangezien Gemma nog moet rijden, is er meer wijn voor ons.

Tegen achten gaat Gemma weg en hebben Nathalie en ik het rijk alleen. We besluiten nog een stuk te gaan lopen en kwetteren door het bos. Op een of andere manier raken we nooit uitgepraat. Als we op een verlaten paadje lopen, pakt Nathalie mijn hand en draait me om. Ze geeft me een dikke knuffel en zegt “het duurt altijd te lang totdat ik je weer zie”. Haar kleine borstjes prikken net onder mijn borstbeen tegen mijn buik. In een vorig leven hebben Nat en ik, in een dronken bui wel eens met elkaar gevreeën, maar dat is zo lang geleden. We hadden allebei nog geen kinderen, waren nieuwsgierig, jong en wild. Toch komt dit in een flits weer bij mij terug. Mijn kutje is meteen alert. Raar zeg! Ik kijk haar aan en meen te zien dat ze hetzelfde denkt. We spreken niets uit, maar het zwijgend verder lopen vertelt genoeg.

Na een minuut of 5 kletsen we weer over ditjes en datjes en als we ’s avonds aan de wijn zitten is dat nog niet gestopt. Tegen een uur of twee maken we aanstalten om naar bed te gaan. Als we ons omkleden ziet Nat dat ik geen slip aan heb, ik was het helemaal vergeten! Ze giechelt en zegt, “vuile slettebak, ik wist niet dat je het nog in je had”! Ik bloos, maar ben eigenlijk wel trots dat ik dit gedaan heb.

We zwijgen allebei als Nathalie opstaat en naar me toe loopt. Haar string en Bhtje nog aan. Ze kijkt me aan en komt met haar mond langzaam richting de mijne en geeft me een kus. Niets vreemds aan Nadia, vliegt door mijn hoofd, rustig blijven! Dan nog een kus en langzaam opent Nathalie haar mond. Ik doe hetzelfde en in mijn hoofd wordt ik gek! Dit hebben we eerder gedaan, maar toen waren we nog jong… kan dit? mag dit? Geen idee, maar stoppen is geen optie! Ik zoen haar nu vol terug, we zeggen niets meer en laten beide dit moment over ons heenkomen.

Haar handen pakken mijn borsten beet, precies zoals ik het hebben wil! Ferm, stevig! Het geil komt nu al tussen mijn lipjes uit. Mijn hand glijdt over haar buik richting haar string. Mijn vingers verdwijnen achter het rode kant. Ik voel dat haar lipjes minstens zo nat zijn als de mijne en ik begin langzaam rondjes te draaien over haar klitje. Inmiddels doet Nathalie hetzelfde bij mij. Ik wordt knettergek gemaakt door haar. Al heel gauw hoor ik haar ademhaling versnellen en in hetzelfde ritme versneld de mijne ook. Mijn spieren trekken weer samen en mijn lipjes openen zich verder dan ooit.

Nathalie begint te trillen en sidderend zakt ze met haar kont op het bed, ik beweeg mee en met knikkende knieën zak ik dan ook door mijn benen. Nathalie valt hevig stuiptrekkend op haar rug ze kreunt het uit. Met mijn knieën steun ik op de bedrand, ik kreun zachtjes en kom trillend op mijn benen klaar. Het geil spuit uit mijn kutje op de caravanvloer. Dan verstrengelen onze lichamen zich hevig zoenend in elkaar. Zonder nog iets aan te raken kom ik een tweede keer klaar en Nathalie doet het zelfde. Dan is er rust, volledige overgave en heel veel liefde.

Ik sla mijn ogen open en kijk mijn allerbeste vriendin in de ogen. Ze heeft dezelfde uitgestreken glimlach op haar gezicht als toen ik haar leerde kennen. Ze kust me nog een keer en zegt: “dit wordt een topweekend Nadia! Reken maar van yes!”. Moe maar voldaan vallen we naakt in elkaars armen in slaap. Heel even word ik wakker, omdat er geluid is bij de Landrover. Slaperig kijk ik door het gordijntje en zie een Viking-achtige gestalte de daktent in kruipen. Mmm… denk ik, daar zou ik wel eens een beschuitje mee willen eten, en ik val met een glimlach op mijn gezicht weer in slaap.

– wordt vervolgd –

Nadia

 

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

  1. Lindsey 26 aug 2016
    • Sander 12 sep 2016
  2. Milos 29 aug 2016
  3. Sander 29 aug 2016
  4. ninoek 30 aug 2016
  5. buy cheap nba 2k mt 23 sep 2016
  6. Bas 06 apr 2017
  7. Bernard 03 aug 2017
  8. leo 04 jan 2019
  9. Merel 01 jul 2022
  10. Sofie 12 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *