— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachte gasten

Jaren geleden, toen ik nog 20 was, ging ik met een vriendin een avondje stappen in Scheveningen. Zij ontmoette daar iemand en het klikte. Zij ging met hem mee naar zijn huis. En hij stelde voor dat ik ook wel bij hem kon blijven slapen in een logeerkamertje.

Bij zijn huis aangekomen bleken daar nog wat meer mensen te zijn. Ik kon ze niet zo goed zien, de verlichting was nogal slecht. Er werd mij een kamer toe gewezen waar ik kon slapen en ik ben direct naar bed gegaan. Na verloop van ongeveer een half uur kwam er ineens iemand de kamer binnen. Hij vroeg mij op te schuiven omdat hij het koud had. Ik was zo verlegen, dat ik geen nee durfde te zeggen. Ik had dus geen idee wie er naast me lag, geen idee hoe hij er uit zag, maar de neukpartij die volgde was spetterend. Zelden in mijn leven heb ik zo heerlijk gevreeën. Na pakweg 2 a 3 uur moest hij even naar de toilet, maar in plaats van terug te komen kwam er iemand anders voor hem in de plaats. En prompt begon het spel opnieuw. Het was heerlijke seks. Uiteindelijk hebben we met z’n drieën de rest van de nacht door gebracht en ben ik in elk gaatje geneukt. Ik heb ik hun geile zaad gedronken en overal op mijn lichaam gehad.

Een ervaring die ik nooit meer kan vergeten. Het was een van de meest geile nachten van mijn leven. Nooit gedacht dat ik ooit zo iets zou doen. Had het van te voren vast en zeker afgekeurd, maar het is nu reeds jaren een groot verlangen/fantasie om zoiets nog eens mee te maken. En dat terwijl ik nog steeds vind dat zoiets niet hoort.

de onbekende

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *