— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn buurman

Sander en Ria zijn onze buren en tevens onze beste vrienden. We komen regelmatig bij elkaar soms op verjaardagen, soms zomaar tussendoor…

In onze rijtjeswoning ben ik de bedden aan het verschonen als ik naar buiten kijk.
Het is een heerlijke warme zomerdag en mijn blik valt op Sander die heerlijk ligt te zonnen op een veldbed in z’n tuin. Door z’n vijfploegen dienst is hij regelmatig overdag thuis en ik observeer nu vanachter de gesloten vitrage van onze slaapkamer zijn gebruinde sportieve lichaam. Zonder dat hij het in de gaten heeft voel ik me warm worden en begin mezelf te strelen. Het idee om met hem alleen samen te zijn heeft me al vaak bezig gehouden.

Ik zie Ria vanuit de keuken naar Sander toelopen en ik hoor haar zeggen dat ze met de auto naar de stad gaat om inkopen te doen. Ze kust Sander gedag en loopt door de tuin de poort uit.

In mijn fantasie wordt Sanders huid steeds bruiner en begint zijn lid te zwellen. Ik besluit dat ik mijn kans moet waarnemen. Ik kleed me uit en trek m’n bikini aan.
Ik bekijk mezelf in de spiegel en constateer dat ik in m’n minislipje en de inmiddels priemende tepels in m’n niets verhullende bovenstukje, beslist uitdagend moeten overkomen. Met soppende kutlipjes loop ik de trap af. Buitengekomen loop ik door onze poort naar die van Ria en Sander. Ik voel m’n poesje steeds natter worden.
Langzaam open ik de poort van Ria en Sander en loop hun tuin in. Ik begroet Sander en vraag of hij het niet warm heeft. Zijn reactie is zoals ik verwacht had.
Mijn aanblik geeft hem een enorme kick; zijn lul schiet overeind in z’n stringslip en het klamme zweet verschijnt op z’n voorhoofd.

Ik nodig hem uit om in ons buitenbubbelbad, afkoeling te zoeken. Gretig gaat Sander op deze uitnodiging in. Samen zitten we daarna in het bad. De spanning stijgt. Hoe groot is zijn lid? Hoe nat is mijn grotje?
Onze lichamen komen langzaam bij elkaar. Zijn lul wordt stijver; groter. Ik voel eraan. Mijn grotje wordt natter en strakker. Sander streelt m’n lichaam en kan het niet nalaten het bovenstukje van m’n bikini los te maken. Ik hoopte op niets anders.
Mijn bh-tje met luchtbellen bubbelt bij ons vandaan en geeft een gevoel van extase.
M’n grotje wordt hiervan nog natter en zijn lul nog harder. Zachtjes betast hij m’n borsten, mijn tepels groeien. De reactie van m’n lichaam zet hem aan tot actie.
Zijn hand neemt de mijne en voert hem naar zijn lid. Het is gezwollen tot een paal van onmetelijke omvang. Zonder woorden beduidt Sander dat ik z’n slip uit mag doen. Ik doe het onmiddellijk: een lul van deze omvang en geestdrift, daar kun je niet omheen. Ik duik onder water en ruk z’n slip van z’n kont. Ik schrik van de enorme paal die hij voor me klaar heeft staan, recht vooruit.

Hijgend kom ik weer boven. Sander duwt me liefdevol weer onder water en geeft aan dat ik hem af mag zuigen. Zijn lid past ternauwernood in m’n mond. Wat een joekel!!
Ik zou me bijna in hem verslikken. Net voordat ik voel dat hij klaar dreigt te komen stop ik en kom snakkend naar lucht weer boven water.
‘Nu ben jij aan de beurt, ‘ zegt Sander en zet mij op de rustbank van het buitenbad.
Hij duikt, trekt de strikjes van m’n slipje los, bekijkt uitgebreid mijn kutje en komt proestend weer boven. ‘Het begin is er,’ zegt hij.
Opnieuw duikt hij. Hij verwijdert de minuscule bedekking van m’n onderlichaam
en ‘snoekt’ naar het ultieme plekje: mijn klitje. Zijn zuigen en likken houdt niet op en ik moet hem aan z’n hoofd trekken om ermee te stoppen omdat ik anders onmiddellijk klaar zou komen.

Beiden helemaal naakt en opgewonden liggen we op de rustbank van de whirlpool. Zijn pik is tot een maximum gezwollen. Mijn grotje is natter dan ooit. Dan neemt hij me in het tuinbubbelbad onder water. Niet gewoon; maar eindeloos! Wat een pik! Helemaal te gek!

Langzaam beginnen zijn bewegingen. De golven in het bad bepalen het tempo. In uit, in uit, steeds sneller; steeds harder. Zijn gigantische pik heeft intussen dusdanige vormen aangenomen dat ik niet anders kan dan klaarkomen. Hij antwoordt door met enorme oerwoudkreten in me klaar te komen. Zo heftig hebben we beiden nog niet eerder geneukt.

anna

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *