— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hotelkamer in de zevende hemel

Al duizend keer raasde de fantasie door mijn hoofd om je te verrassen met een gigolo met een full body massage en vandaag is het eindelijk zover. We zijn nu al zo lang getrouwd, kennen elkaar door en door en houden innig van elkaar, zeker genoeg om eens een keer ‘flink buiten de lijntjes te kleuren’.

Met trillende vingers had ik de whatsapp ‘gefabriceerd’ met een wat ongemakkelijke tekst waarbij ik toch wel heel erg om de hete brij heen leek te draaien. Jij had hem vorige week uitgekozen vanaf een website naar een uitgebreide zoektocht die ons al zo verschrikkelijk opwond dat de vonken van de seks die we daarna hadden afvlogen!

Met een baksteen in mijn buik drukte ik op ‘verzenden’ en het gespannen wachten begon. Even dacht ik er nog aan om terug te komen op ons besluit en ‘verwijderen voor iedereen’ te kiezen maar het was al te laat, de 2 blauwe vinkjes deden me beseffen dat ‘het hek van de dam was’. Binnen 3 minuten klonk het ‘gongetje’ en wist ik dat zijn reactie binnen was.
“Leuk zeg! Wanneer willen jullie afspreken? Ik heb er zin in!” Was zijn tekst. We hadden een hotelbon en een leuk hotel in het noorden van het land op het oog, toevallig vlakbij de plaats die bij hem op de website vermeld stond. Datum, tijd en plaats waren dus vrij snel ‘afgekaart’ en we realiseerden ons allebei dat er nu eigenlijk geen weg terug meer was.

In de hotelbar maken we kennis met Ian. Een leuke vlotte, ietwat Zuid-Europees ogende man van rond de 40. Het ijs is al snel gebroken als blijkt dat jullie op dezelfde golflengte zitten over van alles en nog wat. Na een paar wijntjes komt het onderwerp op zijn massage skills. Hij geeft aan een gediplomeerd masseur te zijn. Iets wat hij normaal overdag in zijn kleine praktijk in Tilburg doet. Demonstratief gaat hij achter je staan en masseert heerlijk je nek en schouders. Een beetje beschaamd zegt hij dat veel van zijn klanten zeggen dat hij magische vingers heeft. Ik kijk op mijn horloge en omdat er al een half uur van de 2 uur is verstreken merk ik op dat er maar 1 manier is om daar verder achter te komen. Gaan jullie maar vast naar de kamer zeg ik, dan drink ik mijn biertje op en reken ik ondertussen hier af. Langzaam zie ik jullie in mijn ooghoeken verdwijnen en ‘als man en vrouw’ naast een ander, wat ouder stel, in de lift naar de 4e etage stappen.

Onwetend van wat zich in de lift en de hotelkamer heeft afgespeeld hou ik zo’n 10 minuten later mijn keycard tegen het slot in de deur van de hotelkamer. Ian is bezig met de voorbereiding en heeft een soort yoga matrasje op het bed uitgespreid en stalt 3 heerlijk ruikende flesjes massage olie uit. Hij is in een gemakkelijke joggingbroek geschoten. Zijn gespierde bovenlijf is ontbloot. Het licht is gedimd en er branden wat waxinelichtjes in potjes. Ik hoor de douche lopen en Ian geeft aan dat je eerst nog even snel een douche wilde nemen. Ik neem strategisch plaats in een gemakkelijke stoel in een wat donker hoekje achter in de kamer en wacht wat komen gaat.

Wat zenuwachtig lachend kom je in je mooie peignoir de douche uitlopen. Ian fluit en zegt dat je er prachtig uitziet, hij bevestigd wat ik al jaren zie. Je bent misschien niet meer de jongste bloem maar je zou nog prachtig stralen op de Keukenhof en menig ander bloempje zou willen dat jouw leeftijd haar later ook zo goed zou staan! Ian vraag of je plaats wil nemen op het yoga matrasje op het bed en reikt een handdoek aan zodat je deze om je middel kan slaan. Je laat voorzichtig je peignoir op de stoel naast me vallen en in niets meer dan een zwart slipje neem je plaats op het yoga matje met de handdoek over je billen en wacht op je buik op de dingen die komen gaan.

Ian laat een paar druppels massageolie op je rug vallen en de heerlijke geur van vanille vult de kamer. Zijn gespierde handen kneden je vast zittende nek en schouders binnen korte tijd in een ‘losse staat’ waarvan je niet eens wist dat dit mogelijk was. Zijn handen ‘kneden’ op een ritmische manier voort en vervolgen hun weg van nek, schouders en bovenrug naar onderen tot zij en onderrug. We hebben afgesproken dat jij natuurlijk bepaalt tot hoever Ian kan gaan en op ieder moment de escape knop in kan drukken door aan te geven dat het genoeg is. Voorlopig is die escape knop heel ver weggestopt en geniet je van de heerlijk ontspannende massage. Ook als Ian vraagt of hij de handdoek weg mag halen zodat hij goed bij je onderrug en je benen kan knik je goedkeurend en mompel je iets van ‘ok’.

Deze keer laat hij een flinke hoeveelheid massageolie met een kokos geur uit een flesje komen en de geur versterkt de toch al erotische atmosfeer die in de kamer hangt. Als Ian even later ‘per ongeluk?’ bij het kneden van de binnenkant van je dijen met zijn duim langs je slipje tegen je klitje streelt voel je een heerlijke puls door je onderbuik schieten en kun je een gesmoorde kreun niet onderdrukken. Een teken voor Ian om dit even later nog enkele keren nonchalant te herhalen en je voelt dat je lipjes groter worden en open gaan staan.

Ian is een echte charmeur en herhaalt wat hij die avond al vaker heeft geroepen, dat je er geweldig uitziet, je neemt zijn complimenten met volle teugen. Je voelt je ook gewoon heel aantrekkelijk zo in het gedimde licht, natuurlijk ben je in de aanloop naar dit weekend druk in de weer geweest om ’tip top’ voor de dag te komen. Ian beleeft ook duidelijk plezier aan zijn massage. Als je opzij kijkt tekent zich duidelijk iets groots af in zijn joggingbroek. Iets wat steeds lichtjes je arm schuurt. Tussen de geur van vanille en kokos door ruik je de heerlijke geur van zijn pik. Plots realiseert hij zich dat hij ‘contact met je maakt’ en excuseert zich. Geen probleem hoor ‘lach je het weg’, het is wel spannend en anders moet je zo ongemakkelijk ver weg staan. Ga maar gewoon door.

Dus sluit je je ogen terwijl Ian verder gaat en alle spanning uit je nu heerlijk naar kokos ruikende teentjes wegmasseert. Bijna ieder spiertje in je lichaam is nu ontspannen hoewel er 1 centrale plek in je lichaam is waar je de spanning iedere minuut meer en meer voelt opbouwen. 2 zielen 1 gedachte, Ian werkt zijn weg vanaf je tenen via je kuiten, knieholtes en je dijen omhoog waar hij nu bij de binnenkant van je dijen met zijn duimen concentrische cirkels maakt met als middelpunt het ‘kleine kookpotje’ wat toch al zo heet geworden was de laatste minuten.

Met de fles olie al in zijn hand stelt Ian de ‘brandende vraag’ of hij misschien je slipje uit mag doen omdat hij bang is dat je het straks met al die massage olie weg kan gooien. Voor je fatsoen probeer je nog een beetje bedenkelijk te kijken maar wetende dat je met je hele ziel en zaligheid verlangt naar de overtreffende trap van al dit spannends slik je je fatsoen snel in en zegt ‘ga je gang’. Ian herinnert er je er nog netjes aan dat hij op ieder moment stopt als het je teveel wordt. ‘Just say the magic word’ zegt hij glimlachend. Als je het niet erg vindt doe ik ook mijn joggingbroek uit, veel te warm roept hij. Natuurlijk is er geen haar op je hoofd om hier nu bezwaar tegen te maken en trouwens, hij is zo snel, binnen 2 seconden ligt zijn jogging broek wat verfrommeld op een hoopje in een hoek van de hotelkamer en voor even zijn je ogen gefixeerd op de afgetekende staaf rechts van je in de strakke Björn Borg shorts. Die heerlijke geur van zojuist komt nu vol bij je binnen en prikkelt al je zintuigen tot ver over de toegestane limiet.

Ergens spookt er door je hoofd dat deze voortrazende trein al lang de laatste halte is gepasseerd en in volle vaart op weg is naar het eindstation. Een eindstation waar zoveel moois ligt te wachten terwijl de reis ernaartoe opwindender en opwindender wordt. Je voelt de gespierde duimen van Ian achter de rand van je slipje over je billen schuiven, komt even met je kontje omhoog om hem de ruimte te geven je slipje over je knieën, voeten en tenen te halen. Bij ieder contact met de stof van je slipje realiseer je je wat straks de eventuele gevolgen zijn van het uittrekken van dit ‘kledingstuk’ en het maakt je gek van verlangen. De druppels olie vallen als dauw water van boombladeren in de vroege ochtend op je onderrug en vinden hun weg naar beneden, andere druppels landen op je billen waar Ian ze opwacht met zijn grote handen om zijn cirkel trucje te herhalen, steeds eindigend in de buurt van je nu ook zonder olie steeds natter wordend kutje zie ik vanuit mijn luie stoel. Je lipjes hebben zich ondertussen helemaal gevuld met bloed en staan kaarsrecht omhoog. Ik zie het mooie roze binnenste uitnodigend glimmen.

De volgende cirkel van Ian stopt nu niet meer ‘voor de deur’ maar Ian’s duimen passeren nu ‘plagend’ je gevulde naar buiten staande lipjes en houden een honderdste seconde stil op je gezwollen klitje om tot stilstand te komen op je beide billen. De druk van zijn duim op je klitje doet een grommende kreet van genot uit je keel ontsnappen. Op Ian’s vraag ‘of dat lekker is’ fluister je hees ‘ja heerlijk’.

Voor Ian het sein om op te schakelen naar een hogere versnelling…
[Einde deel 1]

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

 1. honneponnetje 02 feb 2021
 2. Natje 04 feb 2021
 3. Janine 06 feb 2021
 4. jakje 08 feb 2021
 5. Bram 11 feb 2021
 6. La Vie Rose 13 feb 2021
 7. Linda 17 feb 2021
 8. Bram 19 feb 2021
 9. La Vie Rose 20 feb 2021
 10. Christ 21 feb 2021
 11. Duss 13 nov 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *