— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Logeren bij mijn bff

Een paar jaar ben ik al gescheiden, een alleenstaande mama met een full time job in combinatie met mijn kleine oogappel.
Het mooiste cadeau wat ik ooit in mijn leven kreeg, maar wel geen cadeau in de zoektocht naar een nieuwe partner.

Zonder familie die in de buurt woont, heb ik het reuzegeluk dat mijn beste vriendin op slechts een paar minuten van mij woont.
Zij weliswaar getrouwd met 2 kindjes, is mijn rots in de branding geweest tijdens de scheiding en ook nu doen onze zoontjes niets liever dan samen spelen.

Zo ook die zaterdag, ik begon ’s middags aan een late shift op het werk en mijn zoontje kon blijven logeren bij hen.
Toen ik hem naar haar toe bracht, sprong ik ook nog even binnen, kort wat bijkletsen, ik had immers nog wat tijd.

Ik vertelde hoe erg ik er tegen op keek om na mijn shift in een leeg huis thuis te komen en hoe ik ernaar verlang om terug bij iemand thuis te kunnen komen. Mn vriendin zei me dat ik ook gewoon bij hen in de logeerkamer kon komen slapen vanavond, de jongetjes zouden immers allemaal samen in 1 kamer slapen, zodat er nog een bedje vrij was.

Ik had al gedaan met werken om 21h, dus dan konden we samen nog een glaasje drinken en wat verder kletsen, met dat leuke vooruitzicht vertrok ik naar mijn werk en kon ik de uren beginnen aftellen.

Voor ik het wist was mijn shift voorbij, ik haastte me naar hun toe, eens aangekomen nam ik een verfrissende douche en mocht ik een nachthemdje van Lies aantrekken.
We nestelden ons in de zetel, dronken een paar glaasjes witte wijn en babbelden honderduit over de afgelopen dagen.

Tegen elf uur gingen we slapen, Bart was nog de verslagen van de voetbalmatchen aan het volgen, dus gingen Lies en ik samen naar boven, we wensten elkaar een goeie nacht en ik installeerde me in de logeerkamer.

Na een half uurtje woelen kon ik nog steeds de slaap niet vatten, ik besloot even naar de keuken te gaan om een glaasje water te drinken.

Stilletjes stond ik op in een poging om niemand te wekken, toen ik de trap beneden kwam hoorde ik gekreun, m’n nieuwsgierigheid was gewekt, muisstil stapte ik naar de woonkamer toe, Bart lag naakt in de zetel en laat me maar stellen dat de verslagen van het voetbal duidelijk voorbij waren. Hij lag porno te kijken terwijl hij aan het masturberen was.

Bart was een knappe man, zijn sportieve lichaam was me al vaak opgevallen, al zag ik hem meestal in een strak maatkostuum, hij was immers niet alleen knap, hij was ook een succesvolle zakenman.

Nu lag hij daar naakt en ik moet bekennen, hij had een prachtig lichaam, ik stond de man van mijn vriendin te begluren en het deed me iets, nee, het deed me veel, het deed vanalles met me, mijn hart sloeg in mijn keel, een geile rilling liep over mijn rug en ik voelde een warme gloed opstijgen tussen mijn lipjes.

Het was maanden geleden dat ik nog een man had gehad, dat ik nog kletsnat geweest was, ik weet niet wat me bezielde, maar in die fractie van een seconde van twijfel, deed een stap vooruit zodat Bart me zag staan.

Heel even was hij verrast, maar voor ik het wist zei hij: “ik was net over je aan het fantaseren”.
Verbaasd door die uitspraak stapte ik op hem af, nog deels door de witte wijn waren er geen remmingen, ik vroeg hem plagerig wat hij dan wel allemaal aan het fantaseren was.

Hij gebaarde me om dichter te komen, wat ik ook gewillig deed, hij trok me tegen zich aan en fluisterde in mijn oor: “zal ik het je anders eens tonen?”
Ik kon niet meer dan door een zachte kreun te bevestigen.

Traag opende hij het nachthemdje van zijn vrouw zodat ik op mijn beurt ook poedelnaakt naast hem in de zetel zat. Zijn handen streelden mijn buik, mijn billen en mijn borsten. Hij keek me ondeugend aan en trok me op zijn schoot.

Terwijl zijn handen me hebberig betasten begonnen we te tongzoenen, zijn handen door mijn haren, zijn nagels over mijn rug, zijn vingers op mijn kontje. Dit voelde zo natuurlijk, zo vanzelfsprekend, ik voelde hoe het geil op mijn lipjes parelde, terwijl hij haast dierlijk tegen me aan begon te schuren.

Ik had zo’n zin in hem, in zijn grote mannelijkheid, ik wilde hem in me voelen, eindelijk terug eens een man voelen tot in het diepste van mij, maar hij nam zijn tijd, hij nam me vast en draaide me op mijn rug.
Zijn handen gleden terug over mijn lichaam, terwijl hij tussen mijn benen knielde, m’n lipjes en klitje waren al gezwollen van opwinding, hij keek me even in mijn ogen en voor ik het wist gleed zijn tong langs mijn lipjes, hij likte elk pareltje geil op.
Ik krulde van genot, kreunend sloeg ik mijn benen rond hem in een houdgreep, hij befte me onophoudelijk, zijn tong gleed langs mijn lipjes naar mijn klitje en terug.

Ik hield het niet meer, ik kreunde en drukte hem tegen mijn kutje aan terwijl ik een eerste orgasme voelde opwellen, hij hield een hand op mijn mond om mijn gekreun te dempen terwijl hij ondertussen onverzadigbaar bleef doorgaan met deze verwenbeurt.
Schokkend kwam ik klaar, hij genoot ervan, ik moest hem haast van me trekken, maar uiteindelijk lukte het me en lag hij op me.

Haast als vanzelf gleed zijn keiharde lid in mijn druipnatte kutje naar binnen, eerst heel traag, geleidelijk, millimeter per millimeter kwam hij dieper en dieper in me. Dit voelde zo hemels, eindelijk voelde ik me terug vrouw, eindelijk werd ik terug door een man genomen. Hier had ik zo naar verlangd, maar tegelijk was het ook zo verschrikkelijk fout, mijn beste vriendin, zijn vrouw lag nietsvermoedend te slapen slechts een paar kamers van ons vandaan.

Misschien ben ik dan helemaal niet zo’n goeie vriendin, misschien ben ik echt nog steeds het sletje zoals destijds in onze tienerjaren, maar ik maakte mezelf wijs dat ik hier recht op had, dat ik dit verdiende. En blijkbaar was ik niet de enige die dit wilde, want Bart was hier even schuldig aan als ik, hij wilde dit ook, hij wilde mij. Hij lag over mij te fantaseren, niet omgekeerd. De vraag flitste door mijn hoofd: “hoe vaak had hij al over mij gefantaseerd”.

Ik draaide hem terg op zijn rug en kwam op hem zitten, zijn geile blik die mijn naakte lichaam verkende, ik bereed hem als een echte cowgirl, zijn handen petsten op mijn kont, ik speelde met mijn borsten terwijl ik hem telkens opnieuw dieper en harder in me liet stoten.

Hij kreunde en beukte diep in mijn kutje, mijn lipjes hermetisch rond zijn grote mannelijkheid zogen hem steeds dieper naar binnen, zijn duim over mijn klitje cirkelend.
Een tweede orgasme maakte zich meester van gans mijn lichaam, “mag ik” vroeg hij me, ik knikte, “spuit me vol” kreunde ik.

Voor ik het wist voelde ik hoe hij pulserend zijn warme lading tot in het diepste van mijn kutje spoot. Ik genoot hiervan, nog nooit was ik zo lekker genomen, ik was instant verslaafd aan dit gevoel, ik wou meer, véél meer. Maar ik besefte tegelijkertijd hoe fout dit eigenlijk wel was.

Ik stond haastig op, trok mijn nachthemdje weer aan en haastte me naar de logeerkamer.
Door de cocktail van de wijn en de seks viel ik als een blok in een diepe slaap. Schuldig genietend, nog niet goed beseffend dat dit het begin zou zijn van een ongelofelijk avontuur.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *