— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dubbel vreemd gaan 2

Terwijl hij met zijn vinger rondjes om mijn navel draaide boog Jason zijn hoofd naar mijn hoofd en we begonnen aan een heerlijke zoen. Zijn tong speelde een spel met mijn tong terwijl hij nu rondjes met alle vijf zijn vingers rond mijn navel draaide. Met mijn rechterhand streelde ik zijn borstkas en steeds iets lager tot ik bij zijn kruis aan was gekomen, door de stof van zijn broek streelde ik zijn nu al harde lul.

Ik draaide mijn hoofd naar Ryan en met mijn linkerhand pakte ik hem ook gelijk in zijn kruis, ik kneedde nu beide mannen hun lul terwijl Ryan met zijn vingers mijn dikke tepel ronddraaide en Jason inmiddels met zijn tong mijn andere dikke inmiddels keiharde tepel verwende

Ryan beet zachtjes in mijn tong terwijl Jason zijn rechterhand de knopen van mijn spijkerbroek aan het losmaken was. Toen hij langzaam al zoenend en likkend met zijn hoofd naar beneden ging pakte ik zijn hoofd en duwde hem weg.
We stopten met zoenen en ik ging rechtop op mijn knieën zitten. Ik pakte de beide mannen in het kruis terwijl ik ze dwingend vroeg hun broek uit te doen.

De jongens waren duidelijk niet gewend aan een vrouw die de leiding nam en ik werd hierdoor nog geiler. Ik had deze jongens in mijn macht en mijn fantasie werd nu waarheid.
Binnen no time lagen beide jongens in hun boxershort en wat ik zag bevestigde mijn gevoel ze waren flink aan de maat. Ik kruip naar het voeteneind en draai me om, ik boog voorover naar Ryan en toen ik de randjes van zijn boxershort beetpakte duwde hij gelijk zijn billen omhoog zodat ik zijn gele boxer makkelijk kan uittrekken. Terwijl ik hem diep in de ogen keek pakte ik zijn dikke lul beet en begon hem heel voorzichtig af te trekken, hij begon zachtjes te kreunen terwijl ik hem diep aan bleef kijken en met mijn hoofd naar voren ging. Ik trok zijn voorhuid naar achteren en met het puntje van mijn tong likte ik aan zijn glanzende eikel, hij is veel dikker als die van Chris bedacht ik me even voordat ik mijn mond opende en hem langzaam tussen mijn lippen liet verdwijnen. Ik begon hem in een heel traag tempo te pijpen en hij kreunde en steunde toen ik hem aan bleef kijken. Terwijl ik Ryan pijpte, kneedde Jason in mijn dikke borst waardoor ik het idee kreeg dat mijn tepel nu echt drie keer zo groot was geworden.

Ik stopte met pijpen en draade me nu naar Jason, ik kreunde geil “you’re turn” toen ik zijn boxershort ook snel uit trok.
“Het is dus toch waar” bedacht ik me toen ik de grote dikke donkere lul van Jason zag. Nog nooit heb ik een donkere man gehad terwijl ik best veel mannen heb gehad, ik likte geil langs mijn lippen en opende mijn mond zo wijd als ik kon om die lekkere grote lul te pijpen. Mijn mond is nog nooit zo gevuld geweest en ik bewerkte zijn eikel met mijn tong. Met mijn rechterhand trok ik Ryan af en ik was inmiddels drijfnat geworden.

Ik stopte abrupt, draaide me om en liet me weer op mijn rug vallen, ik had de touwtjes in handen dat was wel duidelijk. De jongens waren niet gewend dat ze een oudere ervaren vrouw die graag de leiding neemt hadden en keken elkaar even vertwijfelend aan. Toen pakte Ryan mijn spijkerbroek en wilde deze uittrekken. “Together” kreunde ik en Jason hielp hem direct. Ik deed mijn volle billen omhoog en de jongens trokken mijn spijkerbroek uit.
Mijn miniem kleine stringetje verhulde niets, de jongens zagen mijn streepje schaamhaar er bovenuit steken en mijn dikke natte schaamlippen waren duidelijk zichtbaar.

Ik pakte Jason bij zijn grote dikke lul en trok hem mijn kant op, ik keek Ryan aan en zei met een dwingende blik in mijn ogen “fuck me now”. Ik deed mijn benen zo wijd mogelijk en Ryan ging tussen mijn benen zitten, ik pakte zijn dikke lul en met mijn linkerhand trok ik mijn stringetje opzij. Terwijl ik Jason weer begon te pijpen duwde Ryan zijn dikke lul heel voorzichtig in mijn kletsnatte krappe kutje, ik voelde me gevuld zoals ik in tijden niet gevuld was en ik merkte dat ik al bijna klaar kwam..

Beoordeel dit verhaal

15 Reacties

  1. Hans 20 jul 2018
  2. Josephine 20 jul 2018
    • Sander 20 jul 2018
    • Hans 20 jul 2018
  3. Hans 20 jul 2018
  4. Clau 22 jul 2018
    • Tamara 03 okt 2018
  5. Patrick 22 jul 2018
  6. Patrick 22 jul 2018
  7. Gea 01 aug 2018
  8. Erika van Eenenaam 07 sep 2018
  9. Jantiena 19 jan 2020
  10. Famke 20 jan 2020
  11. Anna 28 sep 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *