Ik ben een sub, maar mijn man houdt niet van sm

Praat met andere vrouwen over alles dat met seks te maken heeft.

Moderator: Neena

CaatjeM
Berichten: 1
Lid geworden op: wo 22 november 2017, 15:39

Ik ben een sub, maar mijn man houdt niet van sm

Berichtdoor CaatjeM » za 13 juli 2019, 22:53

Hi all!

Ik weet al heel lang dat ik een sub ben, dat ik niets liever dan billenkoek zou krijgen. Ik heb al wel eens wat contact gehad met mannen die me zouden willen spanken. Ik ben dan even actief in chat met ze, ga er helemaal in mee, om op het laatste moment toch af te haken.

Want... Ik ben getrouwd en ik wil niet vreemd gaan.

Mijn man houdt niet van sm. Hij weet van mijn verlangens, wil het echt graag begrijpen en er in mee gaan, maar het is gewoon niet zijn ding. Afgelopen week kwam hij ineens zelf spontaan met wat initiatief en hoewel het maar kort was, was het ontzettend geil en hij heeft zeker gemerkt hoe geil ik ervan werd.

Geen idee of dit een gevolg gaat krijgen, maar bij mij laaide het gevoel weer op en ik vraag me af of het toch niet echt eens tijd wordt meer met deze gevoelens te doen. Maar wat als mijn man dit niet wil? Hoe ga ik er dan mee om? Ik weet het echt niet. Is er een mogelijkheid om mijn spankingsgevoelens verder te onderzoeken zonder vreemd te gaan? Het onderdrukken doe ik al zo lang... En ik voel gewoon dat er wat ontbreekt.... Mocht mijn man er toch niets verder mee willen doen, hoe kan ik dan met mijn gevoelens omgaan?

Mannekijn
Berichten: 817
Lid geworden op: za 27 januari 2007, 13:17

Re: Ik ben een sub, maar mijn man houdt niet van sm

Berichtdoor Mannekijn » ma 15 juli 2019, 18:05

Hoi CaatjeM,

Wat duidelijk is: je man houdt niet van SM en jij wilt niet vreemd gaan.
Vermoedelijk zal SM nooit zijn ding worden, maar heb je al eens aan een soort compromis gedacht?
Stel dat je hem 1x per maand een kort (!) en bescheiden SM-rolletje aan het begin van jullie seks-sessie laat spelen. Hij hoeft het niet te menen, hij hoeft zich alleen maar een rol aan te meten. Misschien ziet hij hoe jij ervan geniet, groeit hij in zijn rol en smaakt het uiteindelijk naar meer.
(Wederkerigheid is een belangrijk deel van het compromis; bij een volgende seks-sessie is het jouw beurt om aan zijn seksuele voorkeur toe te geven. Wil hij vanilleseks, geef hem de fijnste vanilleseks die je kunt geven). :D11

Belangrijk is dat je hem stimuleert en niet bekritiseert.
Zorg dat het leuk blijft, jij zijn grenzen kent en (heel belangrijk) hou het bespreekbaar.
Have fun.... :love:


Terug naar “Praten over seks, erotiek en pornografie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten