— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pleasure met massage

Massage is het ultieme voorspel voor een hete nacht. Met sensuele bewegingen breng je je partner langzaam in extase. Even lekker ontspannen en de handen het werk laten doen. Deze tips helpen je om een heerlijke erotische massage te geven. 

De voorbereiding 

Een erotische massage begint al met de voorbereiding. Zorg voor een ontspannen sfeer, demp het licht, zet de verwarming iets hoger en zet een sexy muziekje op. Om de slaapkamer voor te bereiden op wat er komen gaat, zijn er verrukkelijke huisparfums die de stemming doen verhogen. Het Pleasure-label heeft een totaalassortiment met meerdere sexy varianten. Zoals deze Rebel kisses, waar je een vleugje vanille, kardemom, leer en sandelhout in herkent. En met de bijpassende massage-olie maak je het helemaal compleet. Wil je een prikkelende en kalmerende werking? Kies dan voor de verleidelijke geur van Chillin me softly met sandelhout, katoen en manderijnbloesem. Met de About to get wet body wash kan de voorpret al onder de douche beginnen. En ook bij deze sexy geur, met hints van basilicum, citroengras, leer en jade, zit een massage-olie en een huisparfum

De massage technieken

Erotische massage technieken hoeven niet ingewikkeld te zijn. Natuurlijk verschilt het per persoon wat de voorkeur heeft, maar door deze technieken af te wisselen, kom je er van zelf achter wat iemand lekker of nog lekkerder vindt. 

  • Begin langzaam en sensueel waarbij je de erogene zones volkomen negeert. Voor nu. Door andere lichaamsdelen eerst te masseren, komen die delen vanzelf wel aan de beurt. 
  • Voor lange vloeiende bewegingen houd je de handen plat. Dit is vooral lekker op buik, borst, billen, benen en rug.
  • Ook om grote cirkels te draaien gebruik je platte handen. Voor verleidelijke kleinere rondjes gebruik je je vingertoppen. 
  • De rug en billen lenen zich uitstekend voor een kneed-techniek. Zet een beetje druk op je vingers en kneed de huid zachtjes. 
  • Met je vingertoppen maak je lichte strelingen, zet je handen op verschillende plekken om het nog lekkerder te maken. 
  • Met je knokkels kan je iets ruiger te werk gaan. Bal je hand tot een vuist en masseer met je knokkels op de zachte gebieden. 
  • Ook je mond kan er bij een erotische massage aan te pas komen. Zachtjes bijten, sabbelen en likken het hoort er allemaal bij. 

De solo massage

Wil je liever een solo-sensatie? Dan zorgt dit Cosmogirl-pakket voor pret in bed. Geleverd met de verrukkelijke Chillin me softly-massage-olie, de handzame Willie bullet vibrator met glijmiddel, spannende dice die je vertellen waar en hoe je je van dit erotisch lekkers kunt genieten en last but not least, de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Het is niet voor niets uitgeroepen tot de poulairste sextoy van 2018. De innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie-effect zorgt voor intens genot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *