— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Erotische kerstkadootjes shoppen

De maand december is altijd speciaal. Terwijl het buiten koud en snel donker wordt, is het binnen tijd voor warmte en gezelligheid met als hoogtepunt de kerst. En die is natuurlijk niet compleet zonder een kerstboom waar allerlei leuke kadootjes onder zijn gelegd. Nog leuker is het als er iets spannends inzit. Ben je van plan er een echt sexy kerst van te maken en lekker samen te genieten? Er is een uitgebreide online kerstkadowinkel voor je intieme aankopen. Of je nu doorzichtige lingerie voor voor jezelf zoekt of een spannend speeltje voor hem , je vindt er alle erotische kadootjes die je je maar kunt wensen. Wees niet bang om te verdwalen de kadowinkel is opgedeeld in deze overzichtelijke delen:

Altijd Goed
Hier vind je een mix aan items die je aan jezelf, of aan je partner of lover kunt geven. Kies bijvoorbeeld het Ultiem verlangen classic edition bordspel voor echt erotisch spelplezier of deze super lekkere kerstmanboxer. Even serieus, als je jouw kerel hier in ziet dan wordt je toch helemaal gek?!?

Voor Haar
Neem hier een kijkje voor alle sextoys die gericht zijn op jouw eigen ultieme genot. Tussen alle vrouwenspeeltjes is de Europe magic wand massager niet te missen. Deze vibrator heeft echte superpowers! Deze massagetoy die je ook voor je clitoris kunt gebruiken wordt gratis verzonden en ook discreet. Of verwen jezelf een met de Womanizer. Deze  ultieme vibrator met zijn unieke vacuüm zuigtechniek is echt een hele goede investering en natuurlijk heel veel fijne rode lingerie.

Voor Hem
Alle kadootjes voor je vent zijn te vinden als je hier naar toe gaat. Eerder hadden we het al over die kerstmanboxer waar je hem toch wel in ziet rondlopen, maar er is ook een heel fijn Sexpakket van LELO voor hem.

De kerstkadowinkel is geopend.

Oh ja, niet te vergeten en tip van Shespot: Bij deze kerstkadowinkel krijg je een ILOV magazine (over lust, liefde en verleiden), een Rudolf rendier haarband een een kadokaart als je iets bestelt. 

 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *