— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

King, spelen met vuur.

De bouquetromans zijn verleden tijd, als het aan Olivia Lewis ligt. Voor haar serie King creëert ze personages die dicht bij de lezer staan en tegelijkertijd korte metten maken met aannames over erotische verhalen. Uitgeverij Ellessy vond haar werk zo uniek, dat speciaal voor Oliva het fonds Relaxxx in het leven werd geroepen.

“Luci is cool. Ze is geen volger, geen pleaser, en al helemaal geen braaf, verlegen meisje dat tegen mannen opkijkt”, vertelt auteur Lewis over de hoofdpersoon in de serie King. “Ook de love interest uit het verhaal is atypisch voor dit genre. Normaal zijn de mannen in dergelijke boeken rijk en machtig, maar in

 King juist niet. Ik wil dat lezers échte karakters voorgeschoteld krijgen, zoals je ze die in het echt ook tegen kan komen.”

In King, spelen met vuur maken we kennis met de dertigjarige Luci. Ze heeft een goedlopend, chic hotel en woont met haar twee kinderen en succesvolle zakenman Benjamin King in een kast van een huis. Toch zit ze niet lekker in haar vel en voelt ze zich eenzaam. Als Benjamins broer Joshua bij hen intrekt, verandert alles. De spanningen tussen hem en Luci lopen op en Luci weet niet wat ze aan moet met de aantrekkingskracht die Joshua op haar heeft. Wil ze hem eigenlijk wel op afstand houden?

King, spelen met vuur is het eerste deel van de erotische serie van Olivia Lewis. Het is vanaf juni 2017 verkrijgbaar. Deel 2 verschijnt in 2018.

Koop bij bol.com

 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *