— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onvoorwaardelijk

Bestseller Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover kwam een jaar geleden uit en wist zich binnen korte tijd boven de vijftig tinten te plaatsen. Nu op nummer 1 op de bestsellerlijst Erotische Romans en valt in het new adult genre. Uiteraard moesten we dit boek lezen.

Houd je van erotische romans? Dan zul je zeker van dit gepassioneerde boek genieten. ‘Onvoorwaardelijk’ wordt verteld uit twee perspectieven en schakelt continu tussen heden en verleden. Tate in het heden, Miles in het verleden. Tegelijkertijd word je ook meegenomen in hun liefdesrelatie van het heden. Door de manier van schrijven van Hoover, vul je echt de liefde en passie zelf. Ook de enorme aantrekkingskracht, die echt bizar is, voel je. Begin je eenmaal met het boek dan kun je hem niet meer wegleggen. De seksuele spanning is bijna ondragelijk tussen de personages waardoor de lezer ook met een enorm verlangen gaat rondlopen. Het verhaal is spannend, meeslepend en heeft een goede verhaallijn.

Een korte samenvatting over het verhaal:

Als Tate haar nieuwe buurman ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is, ze kunnen het zelfs helemaal niet met elkaar vinden..Het rare is dat er wel een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht tussen hen is. Miles wil geen liefde, Tade heeft geen tijd voor liefde, wat blijft er over? jep, seks.

Natuurlijk is deze relatie niet zo oppervlakkig als die misschien lijkt. Miles heeft twee voorwaarden waar Tate aan moet voldoen, geen vragen over het verleden en geen verwachtingen van de toekomst.

Wil je onvoorwaardelijk lezen? Je kunt hem als boek of als E-book bestellen bij Bol.com.

[bol_product_links block_id=”bol_57cffe001fd56_selected-products” products=”9200000045888886″ name=”Onvoorwaardelijk” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Omniboek
Nederlandstalig 244 pagina’s 9789401905176 juni 2015

boek

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *