— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The dirty mind of young Sally

In een blauwbusje achterna gezeten door de politie verkondigt Dirty Sally de enige echte blije boodschap van de liefde. Drie keer per dag zendt ze een half uurtje uit voor een grote schare van liefhebbers. Als presentatrice van de enige echte piraten-love-zender stuurt ze sexy muziek de ether in, ondersteunt met haar zachte floerse stem. Met gekreun en gehijg windt ze haar publiek op en haar toppunt is een real live show van echte sex de ether in te gooien. Maar de politie doet er alles aan om haar te vinden. Met name de politiescènes zijn erg vermakelijk.

Het is een echte retrofilm, een luchtige sekskomedie, die typerend voor de tijd waarin hij gemaakt is. De seksuele revolutie in volle gang. De dames en heren die erin spelen, allen voorzien van een lekker bos haar. De heren meestal ook nog besnord. Ook het tempo is veel trager dan we gewend zijn van films in de huidige tijd. De vrijpartijen duren lekker lang. Veel roze huidtinten, die harstochteljk over elkaar heen wrijven, zonder ooit een blik te gunnen op een pik of kut (ja soms heel even een slappe piemel, die er niet had horen te zijn). Voor 1970 was dit zeker een zeer pikante film, misschien zelfs wel een pornofilm, nu moeten we hem in de softe hoek plaatsen.

Als je van retrofilms houdt, als je ook gecharmeerd was van “Een schot in de roos” dan vind je deze film ook zeker leuk, onderhoudend en vooral heel erg schattig. Ik kan me heel goed voorstellen, dat je deze film gebruikt om oude herinneringen aan onhandige vrijpartijen op de achterbank van de auto op te halen en een beetje in de stemming te komen.

The dirty mind of young Sally

The dirty mind of young Sally

genre: erotische speelfilm
regie: Bethel Buckalew, USA 1973
beoordeling: 8.0 (0-10)

Duur: 92 min.
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld.

Bekijk trailer

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *