Shespot is een erotisch getinte site voor vrouwen die op zoek zijn naar inspiratie, fantasie, entertainment en onderlinge gedachtewisseling.

Het idee van een internetsite voor en door vrouwen, waar de erotische belevingswereld wordt geprikkeld, ontstond in het voorjaar van 2000. Daarna is door inspirerende gesprekken met veel mensen het idee uitgegroeid tot de huidige vorm. Ideeën werden opgedaan door gesprekken met: Juul, Viola, Ine, Jeanne, Ingrid, Wilma, Dirk, Frans, Jo, Marius, en Wil. Op de eerste dag van de lente in 2001 is Shespot online gegaan.

De huidige vorm is tot stand gekomen in hechte samenwerking met een aantal vrouwen. Het concept, de vormgeving en de techniek is grotendeels door CLS Healthcare en Femonline verzorgd. Maar we zijn nog steeds op zoek naar vrouwen die ons met deze site willen helpen. Vooral op het tekstuele vlak is ondersteuning zeer welkom. Daarnaast hopen we natuurlijk vurig dat veel vrouwen zich geïnspireerd zullen voelen om bijdragen te leveren in de vorm van verhalen, fantasieën en deelname aan de discussies.

Aan de site werken mee:
Oceann, Dreams, Viola, Vera, Lilly, Alexis, Lovely, Ero, Ann, Judith, Define, Orchid en Cairo.

Alexis: “Goede verhalen, mooi geschreven en met passie. Daar ga ik voor!”

Lilly: “Erotiek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Shespot is echt een feest van herkenning.”

Katja: “Ik hoop dat Shespot uitgroeit tot een platform voor vrouwen waar erotiek vanuit de vrouwelijke beleving echt vorm gaat krijgen.”

Vera: “Ben ik de enige die geïnteresseerd is in erotiek voor vrouwen? vroeg ik me jarenlang af. Nee dus!”

Viola: “Ik ben dol op dansen en voor mij zit er schwung in Shespot.”

Ingrid: “Erotiek, sex of porno, ook hier geldt: zoveel vrouwen, zoveel verschillende voorkeuren.”

Shespot fase 2 is mede gefinancierd door:
Stimuleringsregeling Digitale Pioniers

Foto- en tekstverantwoording:
Er is zo veel mogelijk getracht auteurs- en publicatierechten van beelden en teksten te achterhalen.