— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kamer 823

De bomen razen voorbij, het gebonk van de wielen brengen mij in een trans en terwijl ik doelloos naar buiten staar begint de twijfel toe te slaan. “Wat ben ik nou eigenlijk aan het doen? Ik zit hier in de trein op weg naar de grote stad om af te spreken met een man die ik enkel ken van een vage site en die mij allerlei oneerbare voorstellen heeft gedaan.” Waarom voel ik dan toch die tinteling in mijn buik, de spanning om straks die voorstellen waar te maken?

Het is inmiddels het einde van de middag als ik bij het hotel aan kom. Hij heeft hier gereserveerd en mij gezegd of zeg maar gerust ontboden naar kamer 823 te komen. Weifelend sta ik voor de lift, ga ik dit echt doen? Mijn nieuwsgierigheid overwint het van mijn angst, hup dat knopje indrukken. In de lift sla ik mijn armen nog maar eens dichter om mijn lichaam. Natuurlijk verbergt de lange jas wel wat ik eronder heb, maar toch voelt het ongemakkelijk.

823 is aan het einde van de gang. Met een timide klopje kondig ik mijzelf aan. Een knappe vrouw met donkerbruin haar tot over haar schouders en een bloedgeil lichaam doet open. Ik stamel “oh sorry, ik ben verkeerd denk ik.” Ze bekijkt me van top tot teen en met een glimlach zegt ze: “nee hoor, je bent precies goed.” Als ze een stap opzij doet zie ik daar een prachtige man staan met een brede kaaklijn en strak naar achteren gekamd haar. Gekleed in pak met een mooie zijden stropdas voldoet hij precies aan de beschrijving die hij mij eerder heeft gedaan.

“Ah daar is ze dan, de verlegen schone uit het Hoge Noorden. Ik was al even bang dat je niet zou komen.” Nog voor ik kan antwoorden staat hij vlak bij mij en trekt mijn jas uit. Uit gene sla ik mijn armen voor mijn lijf. “Kom kom, je hoeft je nergens voor te schamen. Je hebt gedaan wat ik je vroeg, een lekker kort strak rokje en een doorschijnende top, zonder BH. I like it.” De vrouw is achter mij komen staan en duwt mijn blonde haren opzij zodat mijn nek tevoorschijn komt. Haar tong krult langs mijn oor, ze sabbelt aan het lelletje en ik kan mijn kreun niet onderdrukken. Haar handen glijden over mijn heupen, via mijn buik en omhoog naar mijn borsten. Ze streelt, duwt en knijpt. Dan draait ze me met een ruk om en begint mij gepassioneerd te tongen.
De opwinding kan ik niet meer verbergen. Mijn slipje is inmiddels al aardig nat en mijn tepels staan strak naar voren. De sexy donker schone knoopt mijn blouse los en stort zich vol overgave met haar mond op mijn borsten. Haar tong kan wonderen verrichten en mijn knieën worden week wanneer ze haar tanden precies op het juiste moment in mijn tepel zet. Maar voor ik echt door mijn knieën kan zakken, voel ik twee armen om mij heen. Hij staat achter me, ik voel z’n warme adem in mijn nek en zijn harde lid tegen mijn billen. Als ik hem probeer te zoenen geeft hij mij een kort likje en draait mijn hoofd weer naar voren. Zij staat al gereed om het over te nemen. Terwijl haar handen een weg zoeken over mijn lichaam worstelen onze tongen stevig met elkaar. Haar handen draaien over mijn billen en tillen zo mijn rokje op. Mijn kanten roze slipje komt tevoorschijn en lijkt donkerroze te zijn geworden door mijn vocht. Haar vingers glijden langs het randje en glippen als snel eroverheen. Ze streelt mijn clitje en haalt haar vingers van voor naar achteren voor ze er eentje in me drukt. Een klein kreetje ontsnapt uit mijn keel. Dit is voor haar het teken om mij op het grote bed midden in de kamer te duwen.

Haar tong glijdt van mijn enkels, via mijn dijen omhoog naar mijn kutje. Gretig begint ze mij te likken. Eerst diepe halen van achteren naar voren en dan zuigt ze hard aan mijn clitje. Mijn lichaam trekt het niet langer en ik begin te schokken. Met haar vinger in me duwt ze mij over de rand, met een diepe kreun kom ik klaar. Hijgend lig ik op bed terwijl zij zegt “nu ben ik aan de beurt.” Vliegensvlug trekt ze haar kleren uit en nestelt zich op het bed. Zonder goed en wel te zijn bijgekomen stort ik mij op haar. Op haar volle borsten, haar platte buik en haar gezwollen schaamlippen. Nog nooit ben ik met een vrouw geweest, maar als vanzelf weet ik wat te doen. Terwijl ik haar kutje met korte likjes bestook, voel ik een lul op mijn billen. Ik zit natuurlijk met mijn bolle billen omhoog, maar was vergeten dat hij er ook nog was. “Nu je mij zo uitdaagt, wil ik ook meespelen”, fluistert hij in mijn oor en op hetzelfde moment stoot hij zich in me. Ik kreun zo hard dat ik schrik van mezelf.

Zij duwt mijn hoofd weer tussen haar benen en ondertussen word ik van achteren keihard geneukt. Als een wild dier stort hij zich op me. Diepe stoten, ver in me. Hij gromt en klemt zijn handen strak om mijn heupen om nog wat extra kracht te zetten. Mijn borsten zwiepen wild rond op zijn ritme. Mijn vingers verdwijnen op hetzelfde tempo in haar natte kut. Een pets op mijn billen en een kreet van de vrouw die ik aan het verwennen ben. Ze staat op het punt klaar te komen. Dat windt me zo op dat ook ik het niet lang meer ga houden. Maar achter mij gaat hij nog steeds stevig door. Zijn ballen slaan tegen mijn schaamlippen en stimuleren zo ook mijn clit. Nog een flinke pets op mijn billen en ook ik kom voor de tweede keer vandaag klaar. “Wat kan jij lekker komen meisje, ik voel je vocht over mijn ballen druppen.” Hij draait mij om en bindt mijn handen aan elkaar met de stropdas die hij zojuist blijkbaar heeft afgedaan. Met een ruk trekt hij mijn benen uit elkaar en duwt zichzelf weer naar binnen. Veel moeite hoeft hij niet te doen, want ik ben nog steeds botergeil. Hij grijpt mijn borsten die nu, nu mijn armen boven mijn hoofd gebonden zijn, nog beter uitkomen. Al snel komt hij terug in zijn ritme en stoot zijn harde lul diep bij mij binnen. Zijn ritme versnelt en ik voel dat hij op het punt staat van komen. De aderen kloppen tegen mijn schaamlippen. Nog een flinke stoot en een diepe grom en ik voel zijn zaad in mijn spuiten. En voor de derde keer kom ook ik weer klaar.

Daar liggen we dan alle drie uitgeput op bed. Ik in het midden met een prachtige man een beeldschone vrouw naast mij. Dit had ik niet verwacht van vandaag. Na een poosje zo gelegen te hebben besluit ik te gaan douchen, ik moet immers nog een stuk terug met de trein. Wanneer ik uit de douche kom, zitten ze beide aangekleed op bed. Zijn hand op haar knie en haar hand in zijn nek. Ze kijken mij beide met een grote glimlach aan. Ik geef ze een kus en loop naar de deur. “He verlegen meisje uit het Noorden, de volgende keer dat ik in Nederland ben weer? Je weet het nu: Kamer 823.”

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

14 Reacties

 1. Anne 27 mrt 2017
  • Sander 27 mrt 2017
  • WildRose 02 apr 2017
 2. Anne 28 mrt 2017
  • Sander 29 mrt 2017
 3. Anne 31 mrt 2017
 4. Ruben 15 apr 2017
 5. Bianca 23 apr 2017
  • Sander 19 mei 2017
   • Esther 22 mei 2017
    • Sander 25 mei 2017
     • Sander 26 mei 2017
 6. Otto 07 mei 2017
 7. Soulmate 24 jul 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *