— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Doctor Squirt

Het schemerde toen ik op de bel bij de voordeur drukte. Een zachte tring en daarna stilte. Een stilte die ik niet kon verdragen, aangezien ik op was van de zenuwen. Terwijl ik er stond wist ik nog steeds niet of ik de juiste beslissing had genomen. De deur ging open. Een vrouw van midden veertig maakte open. De vrouw die tegenover mij stond was mooi. Blauwe ogen, vleugje make up en haar bruine haar had hier en daar een streepje grijs en zat opgestoken. ‘Jij moet Suus zijn. Welkom’. Ik volgde haar mee naar binnen en wat het grote huis van de buitenkant al deed vermoeden maakte het van binnen waar. Een moderne inrichting met sjieke meubels en veel kunst aan de muur. Ze kwam aangelopen met twee glazen witte wijn. ‘Volgens mij kan je wel iets tegen de zenuwen gebruiken’. Ik moest lachen en voelde dat ik wat ontspannen werd.

Mijn vriend en ik hadden een meer dan een goed seksleven. We hadden vaak en veel seks en ook dingen uitproberen hielden we allebei van. Het leek mijn vriend alleen enorm geil als ik zou kunnen squirten. We hadden op internet naar tips gezocht, maar op een of andere manier lukte het niet. Totdat ik via via hoorde over ‘doctor squirt’ een vrouw die je kon helpen om te leren hoe je spuitend klaar kon komen. Ik had mijn stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Hier was ik dan.

‘Ben je zenuwachtig?’. Ze keek me onderzoekend aan en lachte toen ze mijn gezicht zag. ‘Ja dus’. Ze lachte. Ik ga je uitleggen wat we zo gaan doen. We gaan naar een kamer boven waar ik een massagetafel heb staan. Daar kleed je je uit en ga je op de massagetafel liggen met je benen in de beugels alsof je bij de gynaecoloog bent. Maar maak je geen zorgen ik stop geen eendenbek in je hoor’. Ze lachte. ‘Dan zal ik je op de juiste manier leren je vingers in je vagina te bewegen zodat je heerlijk leert spuiten. In principe zullen wij niet echt seks met elkaar hebben alleen dus dat ik je wel ga vingeren’.

Ik voelde dat de eerste twee slokken wijn die ik had genomen mij al wat meer liet ontspannen. Deze vrouw was aardig en stelde mij op mijn gemak. Als iemand het mij zou kunnen leren dan zou het zij wel zijn. Dus ik gaf me eraan over. We spraken kort totdat mijn glas leeg was. ‘Zal ik je de kamer wijzen? Dan kan je je vast uitkleden’. We liepen samen naar boven en ze wees mij een grote kamer met daarin een tweepersoonsbed en een massagetafel. ‘kleed je maar uit en ga maar liggen. Is het warm genoeg? Ik trek ook even wat anders aan’. En weg was ze.

Ik vond het een prettige ruimte en trok mijn kleding uit. Ook al was het lekker warm mijn tepels waren hard en ook voelde ik mijn kutje kloppen van opwinding. Ik ging liggen op de massagetafel met mijn benen in de beugels. Even moest ik denken aan mijn laatste bezoek aan de gynaecoloog maar toen kwam zij binnen. Mijn adem stokte. Ik had wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn om met een vrouw te vrijen maar nooit had ik behoefte gehad om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden. Maar toen zij binnenkwam in haar zijden korte kamerjasje voelde ik een siddering van geiligheid door mijn lijf gaan. Het kamerjasje hing half open en ik zag de welving van een paar hele mooie borsten en kreeg meteen zin om die te zien. Ik zag ook dat ze naar mijn naakte lichaam keek. ‘Ziet er mooi uit dame. Wat heb je mooie borsten. Is het hier te koud omdat je tepels hard zijn?’ en voordat ik het in de gaten had legde ze haar warme handen op mijn borsten. Haar handen voelde heerlijk aan en ik kon niets anders dan mijn blik laten afglijden naar haar openhangende kamerjasje. ‘laten we maar beginnen’.

Ze stond dichtbij me en ik kon haar zoete, zware parfum ruiken. ‘Ik ga nu twee vingers op je clitoris leggen. Zo kan ik al heel wat dingen voelen’. Ik snapte niet echt wat ze bedoelde maar opeens voelde ik twee vingers op mijn clitje. Ze duwde er zachtjes tegenaan. Alleen al dat gevoel maakte mij enorm opgewonden en ik voelde dat ik nat aan het worden was. Ik schaamde me een beetje want ik wist van mezelf dat ik heel erg nat kon worden. Zou ze het al doorhebben? Ik kreeg steeds meer zin om haar kamerjasje open te maken. Ze maakte zachte kloppende bewegingen tegen mijn clitje aan terwijl ik mijn best deed om normaal te ademen. Het voelde nu al heerlijk wat had ik zin om mij helemaal te laten gaan met haar.

Wat had ik zin om mijn mond langs haar tepels te laten gaan. En ook om haar warme kutje te voelen. Zou zij ook al nat zijn? Dat laatste had ik niet moeten denken want daardoor ontsnapte er een kreun. Verschrikt keek ik naar haar op. ‘je vindt het lekker he?’. Ze fluisterde. ‘Heerlijk’. Mijn stem klonk schor en expres keek ik weer naar het half open hangende kamerjasje. ‘Zou je willen dat ik dit uittrok?’. Ik knikte. Ze stopte even met mijn clitje masseren en trok aan het koord om haar middel. Het glanzende kamerjasje gleed van haar schouders. Ook al was ze zeker tien jaar ouder dan ik haar borsten stonden trots overeind. Was ik blijven hangen bij een mooie C cup, dit was duidelijk een dubbel D. Twee kleine tepels als volle parels. Een mooi zacht buikje en een prachtig v vormig kutje wat net zoals die van mij helemaal kaal was.

‘Ik weet dat je hier bent om te leren squirten, maar ik krijg heel veel zin om met je te vrijen. Ik weet dat niet lesbisch bent maar merk aan je lijf dat je ook zin hebt in mij. Heb jij ook zin om samen op het bed verder te gaan?’. Ik kon niets anders dan kreunen. Ja natuurlijk had ik hier zin in. Ik wilde niets liever dan in haar lichaam verdwijnen. Ik haalde mijn benen uit de beugels en kwam overeind. Ze pakte mijn handen vast en samen liepen we naar het bed. Ik trilde van opwinding. Ik wilde alles tegelijkertijd. Haar borsten haar vochtige kut en haar kontje voelen. We gingen liggen en ze pakte mij bij mijn haren. Ik had zoveel zin om haar lichaam te ontdekken en om haar te bevredigen dat ik mijn eigen inmiddels kletsnatte kutje probeerde te vergeten.

Ze trok me naar zich toe en we begonnen te kussen. Onze tongen verstrengelden zich met elkaar en het voelde heerlijk. Ik proefde haar zoete parfum vermengd met de witte wijn. Ze pakte mijn lange bruine haren stevig vast en ik wilde met mijn handen naar haar borsten. ‘Niets daarvan jongedame. Je gaat eerst maar eens met je mond mijn tepels aanraken’. Ze bracht mijn hoofd naar haar rechterborst. ‘Zuig daar maar eens aan’. Ik liet mijn tong over haar tepel gaan en nam die in mijn mond. Zoog er zachtjes aan totdat ik haar zachtjes hoorde kreunen. Mijn rechterhand ging naar haar linkerborst en langzaam pakte ik haar harde tepel tussen mijn duim en wijsvinger. Ze liet het toe en kreunde nog harder.

Dit was voor mij een uitnodiging om met mijn hand naar beneden te gaan. Ik had zoveel zin om haar te bevredigen en ik wilde weten of haar kutje inmiddels ook lekker nat was. Bij de opening van haar schaamlippen voelde ik al meteen dat het warm en nat was. Dit maakte mij alleen maar nog meer opgewonden. Ik gleed naar beneden om met mijn mond haar natte en prachtige kutje te ontdekken. Ze wilde nog even protesteren maar toen mijn tong over haar clitoris gleed kon ze alleen nog maar kreunen. Ik proefde haar zilte smaak en vond het heerlijk. Mijn tong gleed over haar natte clitoris terwijl ik langzaam een vinger in haar kutje stopte. Ze was inmiddels kletsnat en ik stopte nog een vinger in haar lekkere kutje. Als ik zelf heel erg geil ben vind ik een vinger in mijn kontje heel erg lekker. Zou zij dat ook vinden?

Toen ze nog harder kreunde en haar handen door mijn haren liet gaan durfde ik het te riskeren. Ik liet een vinger in haar kontje glijden en ging haar inmiddels harder vingeren. Ik voelde dat ze zich helemaal liet gaan. Ik ging door met likken over haar harde clitoris terwijl ik mijn linker wijsvinger in haar kontje langzaam op en neer bewoog. Met mijn rechter wijsvinger maakte ik de ‘kom maar’ beweging in haar kutje. Dat had ik gelezen op internet bij de tips hoe je een vrouw spuitend moest laten klaarkomen. Ze kreunde. ‘Je doet dit heel erg goed. Ik weet niet hoe lang ik het nog volhoud’ stamelde ze schor.

Ik werd hier alleen maar geiler van en ging lekker door. Opeens realiseerde ik me hoe bizar het eigenlijk was dat ik “doctor squirt” aan het bevredigen was en niet andersom. Maar ik voelde dat dat nog wel goed zou gaan komen. Haar squirtend zien klaarkomen leek me nu het allergeilste wat er was. Ik stopte mijn middelvinger ook in haar kutje en met die twee vingers maakte ik alsmaar snellere ‘kom maar’ bewegingen. Mijn vriend en ik houden heel erg van geile praat tijdens seks en terwijl ik het uur dat ik nu bij haar was amper gesproken had liet ik me nu gaan. ‘kom maar lekker geil meisje van me. Spuit mij maar heerlijk onder. Over mijn tieten. En dadelijk wil ik dat jij mij heerlijk leert spuiten. Kom maar’. Mijn woorden hadden het juiste effect.

Haar heupen gingen steeds wilder op en neer. En ik ging haar steeds harder vingeren. Ze kreunde nu heel erg hard. Ik stopte ook nog een extra vinger in haar kontje en dat was het enige juiste wat ik op dat moment had kunnen doen. ‘oh jaaaaa’ kreunde ze. En toen kwam het. Een warme golf stroomde uit haar haar clitoris. Ze kreunde, draaide zich op haar zij zodat ik op mijn rug terecht kwam. Het warme vocht stroomde over mijn borsten. Ze opende haar ogen en keek met een bevredigende blik naar mijn borsten die glinsterden van het vocht. ‘Wat was dit lekker’ stamelde ze schor. Toen keek ze mij aan en leek het alsof ze schrok. ‘Maar jij bent hier om bevredigd te worden! En nu heb je mij laten klaarkomen!’. Ik lachte ‘Geeft toch niets?’. ‘Jawel jongedame. Ga jij nu maar liggen want je bent nog niet klaar met mij’.

Beoordeel dit verhaal

32 Reacties

  1. Miranda 05 dec 2016
    • Suus 14 dec 2016
      • Miranda 30 dec 2016
  2. Sander 07 dec 2016
    • Miranda 08 dec 2016
      • richard 12 dec 2016
        • Esther 15 dec 2016
          • Sander 20 dec 2016
          • Miranda 20 dec 2016
  3. Miranda 08 dec 2016
    • Sander 20 dec 2016
      • Esther 05 feb 2017
        • Sander 01 mrt 2017
  4. Sander 13 dec 2016
  5. Richard II 04 jan 2017
  6. Sjors 09 jan 2017
  7. Minja 29 jan 2017
    • Sander 01 mrt 2017
  8. Anne 19 mrt 2017
    • Sander 20 mrt 2017
  9. Esther 19 apr 2017
    • Emma 23 apr 2017
  10. Sas 05 mei 2017
    • Sander 26 mei 2017
  11. Anne 07 mei 2017
  12. Maria 12 aug 2017
  13. Arno 08 sep 2017
    • Sill 11 nov 2017
      • Sander 16 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *