— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hete zomerdag

Het was een zonnige donderdag in juli. Toen ik wakker werd had ik al een geil gevoel in mijn onderbuik. Helaas was ik al een tijdje single en was er weinig sprake van actie de laatste tijd. Onder de douche kon ik mijzelf niet inhouden en gleed mijn vinger tussen mijn lipjes. Onder het genot van de hete douche en mijn eigen vingers kwam ik heerlijk klaar.

Fris gedoucht had ik zin om me sexy aan te kleden vandaag. Helaas moest ik gewoon werken op kantoor waar de airco altijd aan staat dus dat korte rode zomerjurkje zou echt te koud zijn. Dan maar mijn hoge pumps en een doorschijnend wit blousje waar mijn BH duidelijk door te zien was. Op mijn werk werken we met flex-plekken dus je kunt elke dag een andere computer uitkiezen.

Toen ik aankwam zag ik Bart al zitten in de hoek bij het raam. Bart was een ontzettend knappe onbereikbare collega die eigenlijk altijd een beetje mysterieus bleef. Ik ging aan het bureau schuin tegenover hem zitten zodat hij goed uitzicht had op mijn net iets te diepe decolleté en doorschijnende blousje. Het duurde dan ook niet lang voor hij het door had. De gehele ochtend kon hij zijn ogen niet van me afhouden wat mij ontzettend opwondt. Om 3 uur zocht hij eindelijk toenadering, ik kreeg een mailtje: ‘Eva, ik kan me totaal niet concentreren met dit fantastische uitzicht vandaag. Zin om een drankje te gaan drinken op terras?’. Dat liet ik mij geen 2 keer zeggen, ik liep naar zijn computer en legde mijn hand in zijn nek. Langzaam zag ik een bobbel verschijnen in zijn broek. Ik vertelde hem dat bij mij thuis in de tuin de zon scheen en ik een fles witte wijn koud had staan.

Rond 4 uur pakte we onze spullen, we reden beide in onze eigen auto richting mijn huis. Thuis aangekomen vertelde ik hem vast in de tuin te gaan zitten terwijl ik iets anders aan ging trekken want het was bijna 30 graden buiten. Voor mijn kledingkast wist ik meteen wat ik aan zou trekken. Dat rode zomerjurkje wat ik laatst gekocht had zonder slipje er onder. Gewaagde keuze want deze wappert met al een klein beetje wind snel de lucht in. In de tuin aangekomen had Bart zich al geïnstalleerd op de loungebank met een koud biertje.

Na een uurtje kletsen en wat wijntjes besloot ik mijn benen wat uit elkaar te zetten en hem uitzicht te geven op mijn inmiddels natte kutje. Bart begreep de hint direct en keek me met een opgewonden lachje aan. Hij zei: ‘jeetje Eva, eerst zit je me de hele dag op kantoor op te geilen en nu trakteer je me op dit uitzicht’. Hij kwam naar me toe en kuste me vol op mijn mond, ik explodeerde bijna. Bart was namelijk 1 van de knapste mannen van kantoor waarover ik al vaak gefantaseerd had. En nu zat ik met hem in mijn eigen achtertuin. Zijn tong verplaatste zich van mijn mond langzaam naar mijn nek naar beneden. Hij kneep zachtjes in mijn borsten, mijn tepels stonden meteen strak en waren ontzettend gevoelig. Hij maakte in 1 soepele beweging mijn BH los aan de achterkant en likte over mijn tepels. Ondertussen knoopte ik zijn overhemd los en trok zijn shirt uit, wauw wat een lichaam zat er onder die kleren.
Hij trok mijn jurkje uit en begon te kreunen, snel trok hij zijn eigen broek uit en hield zijn boxer nog aan. Met zijn tong gleed hij verder over mijn lichaam naar beneden tot aan mijn lipjes. Hij belandde precies op mijn clitoris en ik werd gek van geilheid. Hij likte mijn lipjes en zijn lid stond hard overeind. Ik zei hem even te stoppen omdat ik op het punt stond om klaar te komen. Hij ging achterover zitten en ik klom bovenop hem, nu was hij aan de beurt. Ik trok zijn boxer uit en daar kwam zijn enorme lid tevoorschijn. Hij had zich glad geschoren, zo zag ik mannen het liefst. Ik nam zijn lid in mijn mond en kneep zachtjes in zijn ballen, hij begon nog harder te kreunen. Ik had het gevoel dat hij bijna ging komen en stopte met hem te pijpen, ik klom een stukje over hem heen en liet mijn natte kutje over zijn gezwollen lid glijden.
Wauw wat een lekker gevoel. Van onder stootte hij hard in mijn kutje en hield het niet meer. Kreunend kwamen we tegelijkertijd klaar en hij spoot zijn zaad in mij. Hij keek me aan en zei: ‘jij bent mijn favoriete collega Eva, als ik dit eerder had geweten’.

Hij vroeg me waar de badkamer was en ik wees hem de weg naar boven. Zelf ging ik weer naar beneden en zat helemaal bezweet en voldaan in de tuin, ik nipte nog even van mijn witte wijn. Op een gegeven moment duurde het wel erg lang voor hij terug was maar ik liet hem maar even zijn ding doen in de badkamer. Een kwartier later kwam hij met een ondeugende glimlach en nog steeds naakt de tuin inlopen met een rode schoenendoos. Oh god dacht ik, hij is in mijn slaapkamer geweest. Dit is de doos vol sexspeeltjes die ik onder mijn bed bewaar, hoe heeft hij die ineens gevonden? Aan zijn blik te zien vond hij het helemaal niet erg dat hij deze had gevonden want hij kwam naast mij zitten en maakte hem open. Hij pakte er een kleine vibrator uit die hij aflikte, aan zette en vervolgens tegen mijn nog steeds natte kutje aanhield.

Ondertussen drong hij zijn tong bij mij naar binnen en ik was meteen klaar voor de volgende ronde. Ik haalde een trillende cockring uit de doos en deed die om bij hem. Met cockring en al stootte hij zijn geile lid bij mij naar binnen. Ondertussen pakte hij een ijsklontje uit mijn glas wijn en wreef deze over mijn borsten. Mijn tepels werden koud en waren hard terwijl mijn kutje in vuur en vlam stond door deze heerlijke man. Vervolgens deden we standje 69, ik lag op mijn rug met hem over me heen. Zijn gezwollen lid in mijn mond en hij mijn gezwollen natte kutje in zijn mond. Even later pakte hij een me beet en stootte hij diep in mij tot we klaar kwamen.

Later na deze heerlijke middag/avond toen Bart naar huis was viel ik in slaap en droomde ik over morgen, ik zou zeker weer een plek bij hem in de buurt uitzoeken. Rond half 1 schrok ik wakker van een whatsapp berichtje; het was Bart: ‘ik heb de afstandsbediening van je vibrator-ei meegenomen, zorg dat je hem in hebt morgen op werk, dan kunnen we een mooie dag beleven;)’. Met een heerlijk gevoel viel ik in slaap, morgen ging een fantastische dag worden.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. pierre 20 jul 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *