— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Natte “ontmaagding“

Mijn hele lichaam rilt en het komt niet van de temperatuur. Eigenlijk is het redelijk aangenaam. Helemaal met jou naast mij. Dit is onze eerste date. Al 10 dagen zit ik in spanning, die nu in een keer is verdwenen. Niet alleen zie je er in het echt nog lekkerder uit, ook jouw stem doet mijn poesje meteen vibreren. Een aangename, subtiele dennengeur hangt om je heen.
Als ik dichter bij je kom, om je te begroeten, wordt deze betreurende geur sterker. Ik heb een tas met boodschapjes bij me, met onder andere veel water. Een week eerder hadden we een challenge bedacht: Wie kan het langst zijn/haar plas ophouden. Jij pakt je tas en volgt mij over het bospad. Ik vind het spannend, dit heb ik nog nooit gedaan. Tegelijkertijd ben ik ook enorm opgewonden, de binnenzijde van mijn strakke legging begint vlekjes te vertonen. Schuin kijk ik je van de kant aan, terwijl jij gezellig doorkletst. De blik in je ogen van daarnet, toen je mij voor het eerst zag… ik smelt.
Na een korte wandeling komen we aan op het plekje, dat ik heb uitgekozen. Tussen de bomen, niet ver van het strandje, leg jij het kleed op de grond en wij gaan zitten. “Een fles voor jou, een voor mij.“ zeg ik en rijk hem de 1,5 literfles. We beginnen te drinken en jij leegt je fles veel sneller als ik.
Gelukkig bestaat de challenge niet daaruit, die fles zo snel mogelijk leeg te drinken. Ik vraag jou om op de buik te gaan liggen en je shirt uit te doen. Jij doet het shirt uit, maar ook gelijk je broek en onderbroek. Mijn keel wordt droog, snel drink ik nog een paar grote slokken, voordat ik nog eens slik, wow! Van de foto’s die jij stuurde wist ik, dat jij ruim geschapen was, maar dit viel me meer als mee.
Nu kon jij de vlekken in mijn broek niet meer negeren en vroeg zacht: “Vind je lekker wat je ziet?“ ik knik hevig, voor even sprakeloos. Langzaam komt er beweging in de “zaak“ en jou erectie is behoorlijk. Mijn poesje loopt over. “Moet je nu al, je hebt de fles nog niet eens leeg“, knipoog jij naar mij. Ik schud mijn hoofd van nee. Mij gezicht wordt vuurrood. Jij glimlacht en ik buig voorover om een kus op de ronde, glanzende eikel te geven. Snel kom ik weer omhoog en herinner jou eraan, dat je wou gaan liggen. Met een teleurstellende blik in jou prachtige ogen, draai je je om. “Dit was niet de afspraak“, mompel jij nog. “Ik weet“, zeg ik en trek ook mijn broek uit. Met gespreide benen zet ik me op je rug. Ik ben zo nat, dat je rug naar een glijpartij van mij zo glimt, dat ik je makkelijk ermee kan masseren. Snel neem ik de laatste slokken uit mijn fles. Let the challenge begin…

NATTE “ONTMAAGDING“

NATTE “ONTMAAGDING“

Midden op jou prachtige billen neem ik plaats en begin je rug te masseren. Vanaf je nek, langs de haarlijn naar het midden. Lange strelingen langs je ruggengraat. Met de duimen ga ik op onderzoek uit, links en rechts gelijk op. Ha, daar vind ik een knoopje. Zachte leg ik steeds meer gewicht op de plek. Jij kreunt. Je hoofd rukt omhoog een ik weet dat ik nu aan je pijngrens kom. Maar jij geeft niet toe. Binnensmonds lach ik. Altijd het zelfde met mannen, zo lang mogelijk groot houden. De druk vermindert en ik ga door met “zoeken“. Al snel vind ik er een aantal en herhaal de procedure. Nooit plaag ik jou zover, dat jij wel toe moet geven. Ik geniet met volle teugen en het nat tussen mijn benen verplaatst zich naar tussen jou billen. Jij kreunt steeds harder, en jou bekken gaat op en neer. “Moet je al plassen?“ plaag ik. Jij gromt. Toegegeven, mijn blaas is al aardig gevuld en lang zal ik het niet meer kunnen houden.
“Dit is niet eerlijk“, grom jij. “Jij zit de hele tijd boven op me en daar komt nog bij, ik zou me mogen aftrekken voor de massage! Dan had ik nu niet met een stijve gelegen, die constant in mijn blaas prikt.“ Ik glimlach, dit was de bedoeling ook.
“Trouwens, wat moet de verliezer doen?“ Inderdaad, hier hadden wij het nog niet over gehad. “De plas van de ander drinken“. Een glimlach komt op je gezicht. Duiveltje. Ik zie het in je ogen, jij wilt verliezen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. peter 05 apr 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *