— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onbekende handen

Wanneer jij niet direct reageert, vraag ik me af of ik te ver ben gegaan… Je kijkt me streng aan en komt zonder mijn ogen los te laten langzaam op me af lopen. “Trek je kleren uit” gebied je me. Ik ken je inmiddels goed genoeg om te weten dat ik nu niet moet protesteren. Ik trek het topje over mijn hoofd uit en schuif het elastische rokje over mijn heupen naar beneden. Daar sta ik dan in beha en string op hoge hakken terwijl jij keurend om me heen loopt en het lijkt wel of ik je ogen op elke centimeter van mijn huid kan voelen.

Dan duw je me ruw tegen de muur en ik voel jouw lichaamswarmte tegen mijn rug wanneer je in mijn oor fluistert: “Je was niet gehoorzaam meisje”. Je zet mijn handen naast mijn hoofd tegen de muur en voordat ik doorheb wat er gebeurt laat je je vlakke hand op mijn billen terecht komen. Je zegt dat ik je moet blijven aankijken maar geen geluid mag maken. En weer landt je hand op mijn billen. Ik voel het gloeien maar geef geen krimp en blijf je strak aankijken. Pets! Nog een keer. Pets! Weer een. En net wanneer ik denk dat ik er niet meer tegen kan, laat je je hand tussen mijn spleetje glijden en voel je dat ik zeiknat ben. “Oh Meester..!” Shit weer een pets, ik leer het ook nooit. Maar daarna stoot je 2 vingers diep mijn kutje in en ik voel het vocht langs mijn benen lopen. Ik kreun, wat me weer een tik oplevert. Je duwt me nu zo stevig tegen de muur dat ik het behang pijnlijk tegen mijn stijve tepels voel schuren. Ik duw mijn billen naar achteren in de hoop jou over te halen mijn kutje te neuken. Ontlading zoek ik, maar je geeft het me niet.

Je laat me staan, daar tegen de muur, en ik hoor wat gerommel in de kamer achter me. Dan ben je terug met een blinddoek. Mijn polsen bind je stevig achter mijn rug bij elkaar. Je laat me voorover met mijn bovenlichaam op het bureau liggen en spreid mijn benen. Ik voel hoe je naar mijn glimmend natte kutje kijkt en voel tegelijk de kou van het bureaublad door mijn tepels trekken. Dit en de spanning van het onbekende, wat gaat ie nu doen?, maken me bloedgeil. Ik hoor weer wat onbekende geluiden maar kan niks zien. Dan voel ik opeens twee zachte handen. Over mijn billen aaien ze langzaam over de achterkant van mijn benen naar beneden. Weer terug naar boven, plagend langs mijn lipjes zonder ze echt aan te raken. Dan voel ik opeens een ruwe hand in mijn haar en je stem die bast: “Open je mond!” Een seconde later voel ik je lul in mijn mond stoten en ik schrik. Als jij hier staat, van wie zijn dan die handen?! Op dat moment voel ik een tong door mijn gevoelige spleetje glijden.

De warme tong likt vanaf mijn klitje tussen mijn opgezwollen lippen door tot aan mijn sterretje terwijl jij in een rustig ritme je inmiddels keihard geworden pik in en uit mijn mond laat glijden. Ik kreun van geilheid, het kan me inmiddels niet meer schelen van wie die lekkere mond tussen mijn benen is en of ik misschien weer een tik krijg. Maar de tik blijft uit en in plaats daarvan voel ik hoe de tong over mijn klit blijft likken en een voorwerp mijn druipende kutje in geschoven wordt. Ik gil het uit wat gesmoord wordt door jouw inmiddels stevige stoten in mijn mond. “Vind je dat lekker, geile slet?” hoor ik je zeggen en ik knik met gesloten ogen terwijl ik hard zuig aan je pik. “Toe maar” zeg je, en op dat moment voel ik iets stevig tegen mijn kontje drukken. Mijn hoofd schiet omhoog als mijn gaatje opgerekt wordt en de butplug naar binnen geduwd wordt. Ik kerm even maar dan neemt de geilheid het over en ik laat me voorover zakken terwijl de sensaties door mijn lichaam schieten.
Een paar handen (zijn dit dezelfde zachte handen als zonet? Ik weet het niet maar het kan me ook niet schelen) kneden nu op het pijnlijke af mijn billen en jij stoot je harde paal steeds sneller mijn geopende mond in. De dikke dildo in mijn kutje beweegt steeds sneller heen en weer waardoor ik de druk in mijn kontje ook voel toenemen. Wanneer de natte warme tong met een verbazingwekkende snelheid over mijn klitje schiet voel ik een orgasme op enorme snelheid aan komen rollen. Jij trekt nog eens stevig aan mijn haren en stoot zo diep achterin mijn keel dat de tranen in mijn ogen springen. Dat is de druppel en met een gesmoorde gil kom ik schokkend en kreunend klaar.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Liesbeth 05 sep 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *