— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vakantie

PLACEHOLDER-trio-erotisch-verhaal

Vakantie

We verlaten in een uitgelaten stemming met onze trofee de discotheek. Onze trofee is een knul van bijna 20 jaar, die overdag als strandwacht de hormoonhuishouding van de meiden laat ‘crashen’. Hij is volledig overdondert door de twee meiden, die bijna tien jaar ouder zijn. Onze buit sleuren wij trots door de straten in de richting van het strand. De zwoele zomernacht versterkt onze lust naar een stevige vrijpartij om de hitte in onze lijven te bekoelen.

Als we het strand bereiken laat ik Antonio los los om de pumps uit te trekken. Jenthe grijpt haar kans en kust de knul hartstochtelijk. Het t-shirt van de knul wordt ongeduldig uitgetrokken en ze stort zich op zijn tepels. Haar hand verdwijnt in zijn broek. Antionio hapt naar adem als ze zijn piemel heeft gevonden. Hij pakt haar vast en ze beginnen weer te tongzoenen. Hijgend laten ze elkaar heel even los om op adem te komen. Roezig door de vele alcoholische versnaperingen en een hele gezonde trek in een stevige vrijpartij vergeten zij de wereld om zich heen. Ze beginnen elkaar weer hartstochtelijk te zoenen en hun handen worden steeds vrijpostiger. Met een gemene por tussen de ribben van Jenthe waarschuw ik op een bitse toon dat ze solliciteren naar een verblijf in de Spaanse cel, omdat ze een loopje nemen met de goede zeden. Heel erg eerlijk; ik heb ook trek en ben vreselijk jaloers en nijdig, omdat Jenthe aplomb het initiatief heeft genomen.

Verschrikt door de hele boze uitval laten ze elkaar los. Groen van jaloezie sleur ik haar mee voordat ze van de schrik zijn bekomen. Hij grijpt mijn arm en pakt mij stevig vast en ik voel ik zijn lippen op die van mij. Even aarzel ik, maar dan sluit ik mijn ogen en geef mij over aan mijn verlangen naar hem. Het universum bestaat slechts uit twee mensen die tongzoenen op het strand en elkaars lijf verkennen. Alles begint te tintelen en lekker te gloeien. Hij grijpt mijn billen en ik voel zijn erectie in mijn onderbuik. Hij maakt van mij een sensuele vrouw die zijn naakte lijf tegen die van haar wil voelen. Hij begint mij weer waanzinnig lekker te kussen, maar opeens stopt hij en laat mij los. Verdwaast sta ik te tollen en ben volledig overdondert. De rollen zijn omgedraaid en wij zijn zijn buit. Hij trekt ons mee naar een chiringuito. “Ik heb in de zomer een kamer in de chiringuito van mijn tante”; legt hij uit. We hebben haast en vallen letterlijk met de deur naar binnen. Hij trekt ons mee door het overvolle magazijn en dan zijn we in zijn ruime kamer, die knus en smaakvol is ingericht.

Hij verrast mij als als zijn handen mijn hoofd heel teder vastpakken en zijn tong plagend mijn lippen streelt. Alle remmen zijn los en we beginnen heerlijk te tongzoenen. Ons tongen dansen en zijn sterke handen kneden mijn billen. De kus wordt onstuimig en zijn hand grijpt mijn borst stevig vast. Buiten adem laten we elkaar los om weer op adem te komen. Jenthe grijpt haar kans en bevrijd zijn piemel die snoeihard is en fier overeind staat. Haar vingers strelen de trillende genotsknots terwijl ze hem aankijkt. Haar tong plaagt zijn tepels. Ongeduldig en geil van verlangen drukt hij zijn lippen op die van haar. Ze beginnen heel klef te tongzoenen. Als ze stoppen met kussen kijkt haar aan met een blik die bij ons beide de rillingen over de rug laten lopen. Hij wil haar hebben, maar Jenthe heeft de regie van het voorspel. Haar vingers spelen met zijn testikels en ze kust zijn borst. Hij duwt zijn hand tussen haar benen en begint haar te strelen. Ze beginnen weer te onstuimig te kussen tot ze buiten adem zijn. Jenthe begint zachtjes aan zijn pik te trekken en hij pakt een borst van haar stevig vast. Hun handen verkennen elkaars lijf terwijl ze elkaar aankijken.

De jurk rits ik open en laat die op de grond vallen. Ongeduldig maak ik de BH los. De borsten duw ik tegen zijn warme heerlijk geurende gespierde lijf. Met gesloten ogen streel ik zijn billen en geniet van het gespierde mannenlijf dat in rep en roer is door zijn lust. De tinteling in mijn onderlijf begint zo intens te worden dat ik niet meer in staat ben om het nog langer te negeren. Mijn hand glipt in het slipje en ik duw een vinger tussen mijn lipjes die glibberig zijn van geilheid. Een siddering gaat door mijn lijf als de vinger over het gevoelige gezwollen knobbeltje glijdt. Een zacht geluid verraad hoe lekker ik het vind om mijn klitje te strelen.

Jenthe laat hem los om de tanktop uit te trekken. Onmiddellijk neem ik het initiatief, maar Antonio negeert mijn vingers die over zijn buik langzaam naar zijn piemel glijden. Haar BH valt op de grond. Ze masseert haar borsten en speelt met de stijve tepels. Ze kijkt hem uitdagend aan en likt met het puntje van haar tong de lippen. Ze glimlacht ondeugend en dan ze draait zich sierlijk om. Heel even kijkt ze over haar schouder om er zeker van te zijn dat ze hem gevangen heeft. Lenig buigt ze voorover om het broekje en de hipster uit te trekken. Trots toont ze haar poes en de billen die zich kunnen wedijveren met die van Kim Kardashian. Zijn piemel pak ik stevig en begin hem te strelen, maar hij grijpt mijn hand en stopt mij. Al zijn aandacht is gericht op de sensuele geile vrouw voor hem.

Ze vist uit de broekzak een condoom en rolt het rubbertje over zijn piemel. Ze pakt zijn paal stevig vast en trekt hem mee naar het bed waar ze zich met een plof op haar rug laat vallen. Ze is nat van het verlangen om hem in haar voelen. Hij begint haar te stelen, maar dat is niet naar de zin van Jenthe. “Stop je pik in mijn kut”; commandeert ze met een stem hees en schor. Hij wrijft zijn piemel tussen haar lipjes en dan penetreert hij haar voorzichtig.

Ze beginnen elkaar onstuimig kussen terwijl ze zoeken ze naar het ritme van hun samengesmolten lijven. Ze trekt haar benen naar achteren zodat hij haar helemaal kan vullen. De benen slaat ze om hem heen en met langzame halen plaagt hij haar naar een orgasme verlangend lijf. Ze is zo geil dat ze stante pede wil klaarkomen, maar hij wil nog even genieten. Ze slaat haar armen om hem heen en heel haar lijf is cadans met de bekkenbodemspieren die zijn paal kneden. Hij weet zijn lust onder controle te houden en drijft haar langzaam tot waanzin.

Met een plof ga in de fauteuil bij het raam zitten. Mijn lijf tintelt en gloeit door het verlangen naar seks. Mijn andere hand glipt in het slipje en ik duw twee vingers in de om aandacht schreeuwende doos. Heel langzaam vinger ik het opgezwollen knobbeltje terwijl ik naar die twee op bed kijk. De druk in mijn onderbuik neemt snel toe. Sneller bewegen de vingers. Steeds sneller tot alles begint te duizelen. De spieren in mijn benen span ik om mijzelf schrap te zetten voor het aanstormende orgasme. Met gesloten ogen concentreer ik mij op die heerlijke gevoelens. Het knobbeltje vinger ik in een waanzinnig tempo en de vingers kronkelen in de zeiknatte doos. Opeens dendert het orgasme door mijn lijf dat als een kolkende stroom wassend water alles in zijn pad meesleurt. Schokkend kom ik kermend klaar.

Het orgasme ebt langzaam weg. De lust is heel even bekoeld, maar als ik die twee op het bed zie vrijen krijg ik weer een stevige trek in seks. Antonio voert het tempo op. Jenthe kronkelt, kermt en smeekt, maar hij wil haar nog steeds niet bevredigen. Opeens verkramt haar lijf als hij zijn paal krachtig in het soppende kutje stoot… hij kijkt naar het verwrongen gezicht dat diep rood begint te kleuren. Een moment van ontspanning volgt. Piepend haalt ze adem en hij stopt met bewegen om zijn orgasme tegen te houden. “Shit, shit, niet stoppen!! Je moet mij blijven neuken!!”; roept ze met een stem die hees en rauw klinkt. Hij begint weer langzaam te bewegen, maar verliest al snel de controle. Hij stoot met snelle halen zijn paal in haar doos en dat is precies wat zij nodig heeft. Haar spieren trekken krachtig samen en haar lijft begint te trillen. Haar lijf verkrampt opnieuw. Heel even is alles stil en dan dendert het verlossende orgasme door haar lijf. Ze klauwt haar vingers in zijn billen en sleurt hem mee. Hij komt schokkend en grommend klaar. Ze slaat haar armen om hem heen en samen genieten ze na. Hij is niet meer bij macht om haar te vullen en rolt van haar af en gaat naast haar liggen. Ze kruipt tegen hem aan en streelt hem teder. Het goedgevulde rubbertje trekt ze van zijn slappe piemel. Ze geeft hem een kusje, maar hij gaat niet in op haar avances en komt overeind.

“Willen jullie ook wat drinken? Ik heb dorst gekregen. Water of willen jullie wat anders?” “Een glas water”; antwoord Jenthe. “Voor mij ook”; roep ik. Hij loopt de kamer uit. Ik sta op en kruip tegen het warme bezwete lijf van Jenthe aan dat nog steeds trilt en naschokt. Plagend streel ik de tepel van haar borst. Ze kijkt mij aan met een blik die haar lust naar meer verraad. Zachtjes streelt ze mijn borst en knijpt snoeihard in mijn tepel. Ze weet dat ik het erg lekker vind. Spontaan druk ik de lippen op die van haar voor tongzoen. Een rilling gaat door mijn lijf als haar vingers mijn knobbeltje vangen. Mijn vingers dansen om het knobbeltje van Jenthe. Ik weet dat haar klitje door haar opwinding zo gevoelig is dat een directe aanraking pijnlijk is. Mijn borsten duw ik tegen die van haar en ik voel haar stijve tepels in die van mij drukken. De kus wordt intenser. We zijn allebei hongerig naar meer, maar we stoppen toch met strelen en kruipen genietend tegen elkaar aan.

Onze gastheer komt terug met heerlijk koud water en schaaltjes met olijfjes en “queso Manchego”. We knabbelen en keuvelen wat. We stoeien met elkaar. Hij begint mij te kussen en onze handen verkennen elkaars lijf. Hij voelt dat ik nat ben en begint mij heel erg lekker te vingeren. In een mum van tijd loopt de druk in mijn onderbuik op. Mijn lijf begint te trillen als de voorbode van het orgasme. Snel duw ik zijn hand weg om te voorkomen dat ik klaar kom. Hij gaat op zijn rug liggen kijkt mij vragend aan. Jenthe, die het schouwspel nauwlettend heeft gevolgt, rolt een condoom over zijn piemel. “Nu is het jouw beurt om die knul te neuken”; fluistert ze in mijn oor.

Ongeduldig hurk ik boven zijn paal en schuif mijn slipje opzij. Jenthe grijpt zijn snel paal en helpt om zijn piemel in mij te laten glijden. Met gesloten ogen geniet ik van zijn knots die mij goed vult. Hij streelt mijn buik, borsten en knijpt zachtjes in mijn tepels. Heel langzaam ga hem berijden. De rauwe lust laat zijn ogen gloeien. De lust laat zich niet temmen en ik zit opeens op een woest bokkende hengst, die bromt, gromt en raspend naar adem hapt. Mijn lijf staat in brand en verlangt naar het bevrijdende orgasme. Hij komt overeind en drukt de lippen op die van mij. Onze tongen dansen terwijl ik mijn hengst aan berijden ben. Hij valt naar adem happend achterover op het bed. Handen op zijn borst voor steun, zodat ik mijn hengst sneller kan berijden. Het hoofd gooi naar achteren en met gesloten ogen geniet ik van de hengst tussen mijn benen. Opeens verkrampt mijn lijf zo heftig dat alle lucht kermend uit mijn lijf wordt geperst. Heel diep in mijn lijf explodeert iets dat een kettingreactie in gang zet. Hij klauwt zijn handen in het bed, maar blijft mij strak aan kijken als ik gillend klaarkom. Opeens grijpt hij mijn heupen. Zijn lijf verkrampt. Een oerkreet die diep uit lijf komt kondigt zijn orgasme aan. Hij komt zo heftig klaar dat ik ook opnieuw klaarkom. Half bij bewustzijn voel ik zijn piemel in mij begint te schokken. Hij kijkt mij aan met een verwrongen gezicht. Hij verkrampt zo heftig dat een donker geluid uit lijf komt. Hij begint weer te schokken en ik voel zijn piemel in mijn lijf pulseren.

Hij valt achterover op het bed. Zweetdruppels rollen over onze lijven, onze lijven trillen na. Op zijn borst liggend hoor ik zijn hart nog raast. In elkaars armen genieten we nog na. Zijn pik glipt uit mij. Een kus en dan krabbel ik overeind. De wekker op het nachtkast verteld dat het bijna vijf uur is. Het is de hoogste tijd om te gaan.

We kleden ons aan. Telefoonnummers worden uitgewisseld en gecontroleerd. Allebei krijgen we een kus en dan staan we buiten. “Antiono heeft ons alle twee waanzinnig verwend met heerlijke seks.”; recapituleert Jenthe als we naar het hotel lopen. Daar heb ik niets meer aan toe toevoegen en knik bevestigend.

In onze hotelkamer trekken we de kleren uit en ploffen moe en voldaan op het bed en vallen in slaap.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. w 09 okt 2016
  2. Mariska 23 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *