— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Moët et Chandon

Als je de auto parkeert voor het restaurant bedenk ik dat ik iets te ordinair gekleed ben voor deze gelegenheid. Ik draag mijn nauwsluitende rode jurk, zwarte naadkousen en korte laarsjes met hoge dunne hakken, omdat ik weet dat jij me hier graag in ziet. Ik voel me er ook sexy in. Mijn borsten komen mooi uit in het decolleté, geholpen door de bh die ik draag. Het is een satijnen bh met halve cups, die nog net mijn tepels bedekken.
Je opent het autoportier voor me en ik zwaai in één beweging mijn benen uit de auto. Als ik dat been voor been zou doen, zou ik de omstanders trakteren op een blik op mijn slipje, zo kort is de jurk die ik draag. Dat slipje is best het bekijken waard hoor, past mooi bij mijn bh, maar voor deze locatie is het niet zo gepast. Dus ik stap zo elegant en kuis mogelijk uit en pak dankbaar jouw uitgestoken hand. Je andere hand voel ik lichtjes over mijn billen glijden.
Binnen worden we opgewacht door een ober. Hij neemt mijn korte nep bontjasje aan en direct zie ik zijn blik afdalen naar mijn borsten. Jij ziet het ook en kijkt de ober even strak aan. Ik moet ervan glimlachen. We volgen de ober naar een tafel in een nis van het restaurant. Hij vraagt aan jou of deze plaats geschikt is. Jij knikt en schuift uitnodigend voor mij een stoel naar achter. Daarna pak je de stoel die tegenover me staat en gaat naast me zitten. Nog voordat de ober iets kan vragen bestel je een fles Moët et Chandon Ice Imperial.
Ik weet dat je dat doet om mij te imponeren. Dat amuseert me, maar ik laat niets blijken.

Als de ober weer weg is, kijk je me aan en zegt me dat ik er fantastisch uitzie. Glimlachend neem ik je compliment in ontvangst. Jij ziet er zelf trouwens ook geweldig uit, maar dat zeg ik niet. Je draagt een donkerblauw pak met een wit overhemd waarvan de bovenste twee knoopjes nonchalant open zijn. Ik zie een paar borsthaartjes krullen en voel een lichte tinteling in mijn lijf. Onder de tafel sla ik mijn benen over elkaar.

De ober komt terug met de champagne en schenkt deze voor ons in. Jij pakt de glazen op en geeft één aan mij. We klinken: “op deze mooie avond” zeg je. Ik neem een klein slokje en voel het koude prikkelende vocht op mijn tong. Direct schiet het beeld door mijn hoofd van die keer dat jij champagne over mij goot en het gulzig van mijn borsten en buik likte. Ik voel weer jouw tong rond mijn tepels. Bij die gedachte worden mijn tepels stijf en de dunne stofjes van mijn bh en jurk verhullen niets. Jij ziet het onmiddellijk en vraagt met een ondeugend lachje of de champagne te koud is. “De champagne is heerlijk” zeg ik en neem een volgende volle slok. Je legt je arm om mijn schouder, trekt me dichterbij, kust me op mijn haar en fluistert in mijn oor: “je bent zo lekker”.

Daar is de ober weer met de kaart. Je vraagt me of jij voor mij zal kiezen. Ik knik en geef mijn kaart terug aan de ober. Ik weet dat ik dit met een gerust hart aan jou kan overlaten. Je gaat een heel gesprek met de ober aan, bespreekt een aantal gerechten. Ik vind het heerlijk om naar je te kijken en hoor niets van wat jullie zeggen. Ik kijk naar je gezicht en je bewegingen. Je bent niet het prototype van de klassieke knappe man, maar ik vind je erg aantrekkelijk. Ik kijk naar je handen en voel ze meteen op mijn lichaam. Je handen zijn groot en een beetje ruw, maar op mijn lijf voelen ze soms heel zacht. Dan is je aanraking heel subtiel, vederlicht, daarmee zet je al mijn sensoren op scherp. Soms bouw je het op, pak je me steeds steviger vast en af en toe, als je me diep neukt op z’n hondjes, geef je me een paar flinke tikken op mijn billen. Ik schrik op uit deze gedachten als je me vraagt of ik wijn wil drinken vanavond. Nog een beetje afwezig knik ik ja. Onder tafel voel ik dat hele aangename tinteltje in mijn onderbuik en in mijn kruis. Je vraagt me waar ik aan denk. “Aan jou”, zeg ik en neem weer een grote slok champagne.

Het voorgerecht is langoustine met pompoen. Ik denk dat ik dit zelf nooit gekozen zou hebben, maar het is heerlijk. De ober heeft een tweede wijnkoeler met een fles witte wijn naast onze tafel gezet. De Moët is nog niet leeg, maar jij schenkt mijn glas vol met de witte die fantastisch past bij het gerecht. Ik geniet van alle geur- en smaaksensaties. De champagne en wijn zorgen voor een wat licht gevoel in mijn hoofd en dat is weer van invloed op de opwinding die in mijn lijf steeds groter wordt. Mijn tepels blijven hard en dat heb jij allang gezien. Je pakt mijn hand en legt deze onder tafel op je kruis. Wat ik dan voel maakt mijn tepels nog eens dubbel zo hard en mijn slipje vochtig. Ik voel weer door mijn haar je mond tegen mijn oor als je fluistert: “Je maakt me zo geil”.

Tijdens het hoofdgerecht, gebraden duif, kijk je me ineens heel ernstig aan en zegt dat je graag wil dat ik iets voor je doe. Ik schrik even van de ernst waarmee je de opdracht aankondigt. Maar het is geen ernstige opdracht, al overweeg ik wel kort of ik eraan zal voldoen. Je wil mijn slipje, hier in het restaurant. Je wil dat ik naar het toilet ga, mijn slipje uittrek en het aan tafel aan je geef. Volledig nuchter en bij helder daglicht zou ik dit nooit gedaan hebben, maar je hebt de ideale omstandigheden gecreëerd. Je hebt me in een roes gebracht van lekker eten en alcohol en in combinatie met mijn gedachten ben ik behoorlijk opgewonden geraakt.
In die roes sta ik op en ga naar het damestoilet. In het toilet hoor ik zacht klassieke muziek. Alles ziet er even mooi en verzorgd uit. Er zijn echte handdoekjes, hagelwit. Ik doe de deur achter me op slot en stap uit mijn slipje. Het is inderdaad een beetje vochtig. Heel even ruik ik eraan en ruik mijn eigen geur, een beetje zoet, lekker. Ik leg mijn handpalm op mijn venusheuvel en voel even met mijn wijsvinger tussen mijn schaamlippen. Die zijn zo vochtig dat mijn vinger soepel glijdt over mijn clitoris die direct een elektrisch signaaltje door mijn hele lijf laat lopen. De verleiding is groot om verder te gaan, om mezelf te verlossen van de geile spanning die inmiddels in mijn hele lijf voelbaar is. Maar ik beheers me. Ben nog nuchter genoeg om me te realiseren dat uitstel het uiteindelijke genot alleen maar zal verhogen. Pfff, wat verlang ik ineens naar die grote harde pik die ik daarnet door je broek heen heb gevoeld. Als ik in deze staat van geilheid ben, wil ik eigenlijk het liefst meteen stevig genomen worden, hier hangend over de wc-pot desnoods. Nee, ik verdring de gedachte weer. Trek mijn jurk zoveel mogelijk omlaag, ik zou niet willen dat iemand in het restaurant ziet dat ik geen slip meer draag. Ik doe de deur weer van het slot en werp nog een blik in de spiegel. Het rode satijnen slipje opgepropt in mijn hand.

Terug aan tafel wil ik jou uitdagen en geef je boven tafel mijn slipje. Maar je raakt niet uit evenwicht. Je pakt het aan, bekijkt het en stopt het vervolgens in de zak van je jasje. “Wat bleef je lang weg, je hebt toch niets uitgespookt hè?” “Zonder jou?”reageer ik, “nooit!”

Als je vraagt of ik nog een nagerecht wil, schud ik mijn hoofd. We nemen alleen nog een espresso. Jij zorgt voor de rekening, neemt de halfvolle fles Moët mee en we lopen weer achter de ober aan. Bij de kapstok helpt deze me in mijn jasje. Ik weet zeker dat mijn harde tepels hem zijn opgevallen. Ik meen zelfs een bolling in zijn broek te zien, maar dat kan ik me ook verbeelden.

In de auto kijk ik naar je, terwijl jij de auto bestuurt. Je ziet er zo sexy uit. Ik knoop nog een paar knoopjes van je overhemd los en laat een hand erin glijden. Plagend knijp ik in één van jouw tepels die trouwens ook hard zijn. Je kreunt gespeeld. Dan parkeer je de auto, draait je naar me toe en kust me vol op mijn mond. Je tong dringt mijn mond binnen. Mijn tong gaat het gevecht met de jouwe aan terwijl ook onze handen zich mengen in deze oorlog. Ik trek je overhemd los uit je broek om maar zoveel mogelijk van je huid te voelen. Jouw hand schuift onder mijn jurkje en dit keer kreun je echt als je direct mijn natte kale kutje voelt. Je vingers spelen tussen mijn schaamlippen, raken af en toe mijn clitje en ik voel hoe je een vinger diep in me schuift. Ik ben zo geil dat ik weet dat een orgasme niet lang meer op zich zal laten wachten. Dan laat jij door één beweging mijn rugleuning achterover vallen en lig ik wijdbeens in de bijrijders stoel. Ik sluit mijn ogen en voel dan iets hards tegen mijn schaamlippen duwen. Het is koud, ik doe even mijn ogen open om te kijken en zie hoe jij de hals van de champagnefles in mijn kutje duwt. Ik ril van de kou en de opwinding. Jij beweegt de fles kleine stukjes in en uit mijn kutje. Het randje van de flessenhals elke keer langs mijn gevoelige plekje. Ik smeek je om me te neuken, zeg dat ik je warme grote harde pik in me wil voelen. Ik hoef niet lang te smeken. Je trekt je broek los en vervangt de fles door je eigen lekkere warme stuk vlees. Even trek je terug en gooit mijn benen omhoog zodat je nog dieper in me kan stoten. Ik kijk hoe je bovenop me ligt en geniet van de geile aanblik van mijn eigen hoge hakken die bewegen bij elke stoot in me. Dan hou ik het niet meer. Ik voel mijn kutje samentrekken en al het bloed uit mijn lijf zich naar mijn kruis verplaatsen om daar die enorme explosie te veroorzaken. De climax van alles wat die avond zo zorgvuldig is opgebouwd. Tijdens de laatste golven van dat orgasme voel ik hoe jij je warme zaad in me stort, terwijl je gromt als een grote geile beer.

We doen onze kleding weer goed en nemen nog een slokje Moët, die ineens naar mijn eigen kutje smaakt. We lachen erom en bedenken hoe duur deze champagne met een vleugje A. wel niet zou moeten zijn.

Je parkeert de auto in de straat en we lopen naar de voordeur. Als ik de sleutel in het slot draai wordt de deur al open gedaan door de oppas. Ze zag ons aankomen. “Ze zijn heel lief geweest hoor”. Ik kijk je aan en zonder iets te zeggen knik je als antwoord op mijn vragende blik wie de oppas naar huis brengt. Als ik de deur achter jullie dichtdoe kijk ik naar onze trouwfoto die in de gang hangt. En dan denk ik eraan: je hebt mijn slipje nog in je jaszak.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *