— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gangbang voor beginners

Het is begin oktober, buiten regent het pijpenstelen en giert de wind om het huis. Mijn vriend Ron en ik zitten lekker op de bank. Ik met mijn hand in zijn broek, hij met zijn hand in de mijne. Ik voel zijn vinger mijn slipje opzij schuiven en langs mijn lipjes wrijven. “Je bent nat” zegt hij in m’n oor. Ik kreun en beweeg mijn onderlijf wat naar voren. “Ik wil je” zeg ik.

Je gaat staan en trekt mij aan mijn handen overeind. Je zoent me, je tong dringt tussen mijn lippen door mijn mond in. Mijn tong antwoordt en ik streel je lijf. Ik voel je gespierde bovenlichaam, mijn handen dwalen af naar je kont en verdwijnen onder je broek. Je duwt je dichter tegen mij aan en ik voel hoe hard je lul is. Ik trek je shirt uit en vervolgens mijn eigen shirt. Ik ga op mijn knieën zitten en trek je broek naar beneden. Je lul springt naar buiten, hard en klaar voor actie.

Ik lik een druppeltje vocht van je eikel en neem je lul in mijn mond. Langzaam beweeg ik mijn hoofd op en neer en kneed ondertussen je ballen. Ik voel hoe je je aanspant en begin sneller te bewegen en harder te zuigen. Je begint harder te kreunen en met een grom kom je klaar. De eerste golf sperma voel ik achterin mijn keel spuiten, gevolgd door een tweede.

Ik kom overeind, je tilt me op en legt me op de keukentafel. Je gaat voor me zitten en maakt mijn broek los. Ik til mijn billen een beetje op, zodat je mijn broek kunt uittrekken. Met een vinger ga je tussen mijn lipjes, ik voel hoe je je vinger in mij steekt en hem er langzaam weer uithaalt. Opnieuw voel ik je vinger, je buigt je hoofd en duikt tussen mijn benen. Je tong flitst over mijn klit terwijl je vinger in en uit gaat.

Ik voel een orgasme opkomen en begin steeds harder te kreunen. Met een gil kom ik klaar. Je lul staat weer overeind en zonder verdere omhaal voel ik hoe je je eikel tegen mijn lipjes zet en langzaam je lul naar binnen duwt. Je vult me helemaal op, ik voel je ballen tegen mijn kontje. Je trekt je terug en duwt weer naar binnen, harder nu. Je voert het tempo op, je halen worden korter maar krachtiger. Ik zie je gezicht verkrampen en voel hoe je zaad in mijn kut spuit. Ik kom opnieuw klaar, kronkelend en hijgend.

“Dat was lekker” zeg ik. Ik kom overeind en loop naar de douche, terwijl jij achter me aanloopt. “Weet je wat ik nog graag eens zou willen.?” zeg ik, terwijl ik voel dat ik bij de gedachte alleen al weer geil word. “Een gangbang.”

Ik zie je verbaasde blik, ik ben meestal niet zo van de experimenten en vind de keukentafel wel extreem genoeg. Toch heb ik mezelf er de laatste tijd op betrapt, terwijl ik met mezelf aan het spelen was, dat ik fantaseer over hoe het met meerdere mannen tegelijk zou zijn. “Wil je dat echt, schatje?” vraag je. Ik weet dat jij er ook over fantaseert, dat heb je mij ooit eens verteld. “Ja, lijkt me een leuk cadeautje voor mijn verjaardag” zeg ik. Met een geile blik kijk je me aan, je komt achter mij onder de douche staan en ik voel je lul weer tegen mijn lipjes aanduwen.
Ik open mijn benen iets en je komt opnieuw in mij. “Dan ga ik dat voor je regelen” fluister je in mijn oor. Met deze belofte en nog een paar ferme stoten van jou kom ik opnieuw klaar.

Twee weken later. Morgen ben ik jarig. Ik ben benieuwd of jij nog aan mijn voorstel gedacht hebt, maar ik ga er niet zelf over beginnen. Dan gaat mijn telefoon, een appje van jou. “Schatje, ik heb het geregeld voor je. Ben over een uurtje thuis. xxx” Direct voel ik de geilheid in mijn onderbuik opvlammen. Ik ga naar de badkamer en scheer alle haartjes weg. Daarna douchen met een lekker zeepje om vervolgens mijn mooiste setje aan te trekken. Daar overheen een sexy blouse en een strakke jeans. Ik ben net klaar als je thuis komt.

Je bent niet alleen, maar hebt vijf van je vrienden meegenomen. Je kijkt me aan, ik zie de geilheid in je ogen en jij ziet ongetwijfeld die van mij. De heren zijn stuk voor stuk groot, gespierd en zongebruind. Ik ken ze van naam, Jan, Peter, Marco, Steven en Michiel. Een van de jongens, Steven, is een donkere jongen, onze blikken kruisen elkaar en ik voel een vlaag van opwinding en het geil uit mijn kutje stromen. Die jongen, zal het waar zijn wat ze zeggen van donkere jongens.? Zal hij echt zo groot geschapen zijn?

Ik besluit de koe direct bij de horens te vatten en loop naar de heren toe. Om beurten geef ik ze een tongzoen om ze vervolgens voor te gaan naar de woonkamer. Er is nog geen woord gesproken, maar onze blikken zeggen genoeg en de heren weten waarom ze hier zijn. Wat onwennig gaan de mannen op de bank zitten. Ik besluit verder te gaan met mijn act, ik ben nu het moment daar is zo geil als boter en wil zo snel mogelijk de eerste lul in mijn kutje voelen.

Langzaam maak ik de knoopjes van mijn blouse los en laat hem over mijn schouders op de grond glijden. Ron staat op en hurkt voor me om mijn spijkerbroek uit te trekken. Ik stap er uit en in alleen mijn ondergoed sta ik nu voor de mannen. Ik zie goedkeurende blikken in hun ogen en bij allemaal is ondertussen een bobbel in hun broek te zien.

Ron staat op en zoent me, terwijl hij de sluiting van mijn bh losmaakt. Ik voel hoe hij het stukje kant weghaalt en hoe zijn handen over mijn borsten gaan. Steven staat op en komt achter mij staan. Ik voel hoe hij zijn handen over mijn rug en kontje laat gaan. Langzaam trekt hij mijn slipje uit en ik voel hoe zijn vinger langs mijn lipjes glijdt. Hij duwt zijn duim op mijn klit en ik voel een siddering door mijn lijf trekken. Ik draai me om en trek zijn shirt en broek uit. Zonder omhalen trek ik ook zijn boxer naar beneden. Het klopt wat ze zeggen in dit geval, donkere mannen zijn echt groot geschapen.

Zijn lul is lang en dik. Ik wil op mijn hurken gaan zitten om hem te pijpen, maar hij denkt daar duidelijk anders over en duwt zijn lul tegen mijn lipjes. Langzaam duwt hij zijn eikel naar binnen om opeens in een keer hard door te stoten. Even ontneemt deze grote lul mij de adem en voel ik een pijnscheut in mijn kut, maar al snel maakt het gevoel plaats voor genot. Hij begint steeds dieper te stoten, ik voel zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stoten. Ik zie dat de heren op de bank ondertussen zich van hun kleding ontdaan hebben. Ron, die achter mij staat, kneedt mijn billen. Ik voel hoe hij bij mijn sterretje blijft hangen en hoe hij mijn billen wat uit elkaar trekt.

Ik voel zijn duim op mijn sterretje, langzaam duw je hem er in en laat mij wennen aan het gevoel. Ik ben nog nooit anaal verwend, maar die duim voelt heerlijk. Ik voel hoe je een tweede vinger naar binnen duwt, terwijl Steven begint te grommen en klaar komt. Ron trekt zijn vingers terug en neemt mij mee naar de slaapkamer, gevolgd door vijf poedelnaakte en duidelijk geile mannen. Ron gaat op bed liggen en ik ga op hem liggen. Ik duw zijn lul in mijn kutje. Marco, Peter, Steven en Michiel komen voor mij staan en spelen met hun lul. Ik hap naar hun piemels en neem ze stuk voor stuk in mijn mond.

Dan voel ik weer een vinger in mijn kontje verdwijnen. Ik stop met zuigen en wijs Jan, die achter mij staat, de fles glijmiddel in het nachtkastje aan. Hij pakt het flesje en spuit een flinke hoeveelheid in mijn kontje. Geil, dat koude gevoel in mijn aars! Ik voel hoe hij zijn eikel tegen mijn sterretje zet en langzaam naar binnen duwt. Steeds een stukje verder schuift hij zijn lul in mijn kontje, terwijl ik in mijn kutje nog steeds opgevuld word door Ron. Jan en Ron beginnen om beurten te bewegen, als de een naar binnen stoot trekt de ander terug. Ik voel een orgasme komen zoals ik dat nog nooit gevoeld heb en laat de lullen voor mijn gezicht even voor wat ze zijn.

Ik voel mijn lijf verkrampen en gillend kom ik klaar. Jan trekt zijn lul uit mijn kontje en begint zich af te trekken. Ik voel hoe hij zijn warme zaad over mijn rug en billen spuit. Ron komt grommend klaar in mijn kutje en draait zich onder mij vandaan. Michiel gaat op het bed liggen en duwt zijn lul in mijn kutje. Ik heb geen tijd om rustig bij te komen. Ik voel meteen weer een lul achter me en zie dat Marco zijn lul tegen mijn sterretje duwt. Opnieuw word ik dubbel genomen en het duurt niet lang voor ik weer klaar kom.

De mannen maken weer plaats voor de volgende ronde. Steven tilt mij op en legt me op mijn buik op het bureau. Ik voel zijn lul langs mijn lipjes en hoe hij mij heerlijk van achter neemt. Peter staat voor mij en ik zuig hem af alsof mijn leven er vanaf hangt. Plots stopt Steven en haalt zijn lul uit mijn kutje. Peter gaat achter mij staan en ik voel zijn lul tegen mijn sterretje duwen. Hij trekt mij overeind en tegelijk stoot hij naar voren waardoor zijn lul ver in mijn darm verdwijnt. Hij draait ons om, ik ben nog gespiesd aan zijn harde paal, en gaat op zijn rug op het bureau liggen.

Ik voel zijn ballen tegen mijn kont en hoe diep hij in mij zit. Michiel komt bij mijn kutje staan en begint me te likken, maar maakt vrijwel direct plaats voor Jan, die zijn lul zonder pardon keihard in mijn kutje ramt. Michiel komt weer terug en begint mij hemels te likken terwijl ik dubbel genomen word in mijn kont en kutje. Plots staat Steven met zijn lul boven mijn gezicht en ik begin hem te zuigen. Al mijn gaatjes zijn nu gevuld en onder de tong van Michiel kom ik opnieuw schreeuwend klaar. Ook de heren voel ik klaarkomen en in al mijn gaatjes hun zaad spuiten. Ze trekken zich terug om opnieuw plaats te maken voor de volgende mannen.

Ik word weer op bed gelegd, moe en afgeragd, maar de heren willen nog een laatste keer. Michiel kruipt onder mij en Ron achter mij. De andere heren gaan er omheen staan en trekken zich af. Ron maakt een paar stoten in mijn kontje en wisselt dan van plaats met Jan, die ook een paar keer diep in mij stoot, om vervolgens van plaats te wisselen met Steven en zo voorts. Als laatste is Marco aan de beurt. Ik voel hoe hij zijn eikel tegen mijn kontje duwt en keihard in mij stoot. Dit is de druppel, ik kom klaar en gil en kreun de halve buurt bij elkaar. Ik zak, uitgeput en voldaan, op Michiel en met nog een laatste stoot komt ook hij klaar.
Nog een laatste tongzoen voor alle mannen voor ze naar huis gaan.

“Dit was de beste verjaardag ooit” zeg ik tegen Ron als we alleen zijn. “Vond ik ook schatje, welterusten” en met een laatste innige zoen van hem val ik als een blok in slaap.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Emmy 28 aug 2016
    • dirk 28 sep 2016
  2. Angela 23 jan 2017
  3. Mar 15 aug 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *