— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De trein, deel 2

Hij laat mijn haar nu los en streelt zijn eikel langs mijn lippen. Ik kan het nu stoppen. Ik kan nu opstaan en desnoods zelf weglopen. Hij heeft mij niet meer vast maar toch heeft hij mij in zijn greep. In plaats van weg te lopen, open ik mijn mond. Langzaam glijdt zijn penis naar binnen.

“Aaahh jaaaa”, kreunt Robert, terwijl hij nu met beide handen mijn hoofd vastpakt. Alleen is het geen vaste greep. Hij beweegt mijn hoofd heen en weer en zijn heupen maken dezelfde beweging, waardoor zijn penis door mijn mond glijdt. Ik kan het stoppen. Ik kan mijn hoofd weghalen. Ik kan hem zelfs bijten, dan zal hij zeker stoppen. Maar ik doe het niet. In plaats daarvan zuig ik en duw ik mijn tong tegen zijn eikel, die telkens vanaf mijn lippen diep in mijn mond verdwijnt. Ik kan niet zeggen dat ik dit wil, maar mijn verstand verliest het van de lust. De begeerte heeft de overhand. Bovendien, hoe lang kan het duren?

Met mijn handen houd ik zijn heupen in bedwang en neem het ritme over. Hij houdt nog wel mijn hoofd vast, maar ik beweeg het nu zelf. Mijn lippen klemmen harder om zijn pik terwijl ik hem steeds harder zuig en zijn eikel tot diep in mijn mond opneem. Ik verwacht dat hij nu elk moment kan komen en ik zijn zaad in mijn mond zal ontvangen. Dan is het voorbij en kan hij gaan. Dan kan ik het uitspugen of desnoods doorslikken, mijn tanden goed poetsen en het achter mij laten. Ik laat hem steeds harder in mijn mond stoten, om hem te laten komen. Dan is het voorbij.

Het is aan Robert ook duidelijk te merken dat hij nu snel gaat komen. Zwaar hijgend en kreunend laat hij zich nu pijpen door mij. Nu heb ik de controle. Tenminste, dat denk ik, heel even. Dan haalt hij ineens zijn pik uit mijn mond.

“Ga staan”, zegt hij, terwijl hij weer mijn haar pakt. Hij hoeft mij niet omhoog te trekken. Ik sta zelf op. De controle ben ik echter weer kwijt en in angst vermengd met lust wacht ik af wat er gaat komen.

“Laat me je tieten zien”, zegt hij dwingend.

Ik verzet mij niet en trek mijn hemd uit over mijn hoofd.

“Lekker die kleine tietjes”, zegt hij terwijl hij met zijn beide handen naar mijn borsten grijpt en met zijn duimen op mijn keiharde tepels drukt.

“Je mond is best lekker en je zuigt wel goed, maar volgens mij is je kut nog lekkerder.”

Zijn rechterhand verlaat mijn borst om mij in mijn kruis te pakken. Hij omsluit mijn hele schoot en ik voel hoe hij zijn vingers door mijn slip heen tussen mijn lippen duwt. Er komt iets van weerstand in mij op en schudt mijn hoofd.

“Nee”, fluister ik nauwelijks hoorbaar.
“Nee?”, antwoord Robert. “Ik denk het wel hoor. Je bent zeiknat en je slipje is doorweekt.”
Met een harde ruk probeert hij mijn slip stuk te trekken, maar deze verzet zich meer dan mij. In plaats daarvan trekt hij mijn lichaam tegen zich aan en voel ik zijn harde pik tegen mijn zachte buik.

“Altijd jammer die degelijke slipjes. Was jij maar zo degelijk hè.”
Hij pakt nu met beide handen de rand van mijn slipje en rukt deze naar beneden. Even blijft het kruis tussen mijn dikke dijen steken, maar meteen duwt hij zijn hand in mijn kut, waardoor ook het laatste stukje stof verdwijnt. Ik voel zijn vingers moeiteloos mijn schede binnendringen en ik kan een harde kreun niet onderdrukken. Blijkbaar moedigt deze reactie hem aan.

“Zie je wel dat je het wilt. Volgens mij is dit de natste kut die ik ooit heb gehad”, zegt hij lachend, terwijl zijn vingers moeiteloos door mijn schede glijden.

“Ga liggen, dan neuk ik je klaar.”
Mijn weerstand is nog niet verdwenen en ik schud weer mijn hoofd.
“Nee, alsjeblieft”, zeg ik heel zacht.
“Ga liggen hoer”, schreeuwt hij hard en hij duwt mij naar achteren waardoor ik op het bed val. Mijn slip is halverwege mijn dijen blijven steken, maar met één ruk trekt Robert deze langs mijn benen naar beneden. Dan trekt hij mij verder het bed op en duwt mijn benen uit elkaar om er zelf tussen te gaan zitten. Hij pakt zijn pik beet en begint zijn eikel over mijn clit te bewegen. Een schok van opwindingen schiet door mijn lichaam.

“Zeg dan dat je het niet wilt.”

Maar ik zeg niks. Ik voel alleen maar hoe hij met zijn eikel mijn clit bewerkt en zo weer langzaam mijn weerstand verbreekt.

“Je wilt het wel hè. Je wit me pik in je voelen hè.”

Ik knik alleen en voor hem is dat voldoende. Zijn eikel verlaat mij clit en met zijn hand plaats hij hem tegen de monding van mijn schede. Dan duwt hij langzaam zijn lichaam naar voren en dringt zijn penis mijn buik binnen.

Ik kreun zacht als ik zijn penis langzaam naar binnen voel glijden. Ik word echter overstemd door de harde dierlijke kreet van Robert, die zodra hij diep in mij zit direct zijn penis weer terugtrekt en in toenemend tempo begint te stoten. Zijn vingers begraven zich in het zachte vlees van mijn heupen, terwijl ik als een laatste daad van verzet mijn borsten vasthoudt. Het is niet veel, maar ik wil niet dat hij ervan kan genieten hoe ze meedeinen in het ritme van zijn stoten. Bovendien verhoog ik mijn eigen genot door in mijn tepels te knijpen.

Er is geen tederheid, slechts dierlijke lust. Vooral van Robert die als een bezeten beest steeds harder op mij instoot, begeleid door een dierlijk gegrom. Maar ook ik voel lust al geniet ik meer in stilte. Ik wil niet genieten, maar het is heerlijk om zijn pik gemakkelijk heen en weer te voelen glijden, geholpen door het vocht dat ik nu ruimschoots produceer. Mijn genot neemt langzaam maar zeker toe en elke stoot van zijn heupen brengt mij iets verder. Steeds iets dichter bij mijn ultieme genot, mijn orgasme. Tot ik mij realiseer dat ik dat niet ga halen, want waar mijn genot langzaam toeneemt, gaat dat bij Robert veel sneller.

Aan zijn gegrom en gekreun is duidelijk te merken dat Robert niet meer zo ver verwijderd is van zijn orgasme en ik krijg ook niet de indruk dat hij zich er tegen verzet. Ik verwachte net al zijn zaad in mijn mond te ontvangen en kon daar mee leven, maar nu staat hij op het punt om in mij te komen en om wat voor reden dan ook wil ik dat niet. Ik gun het hem niet? Of is het angst? Het moment is echter bijna daar.

“Niet in mij komen”, roep ik zo hard ik kan, al kom ik nauwelijks boven zijn geluiden uit.
“Alsjeblieft, niet in mij komen”, roep ik nog een keer.

Het kan niet lang meer duren nu. Het gehijg en gekreun van Robert wordt onregelmatiger terwijl zijn stotende bewegingen steeds minder gecontroleerd zijn. De bewegingen worden korter en steeds harder duwt hij zijn onderlichaam tegen het mijne, alsof hij zijn pik diep in mij wil begraven.

“Niet in mij spuiten”, roep ik, als ik merk dat hij echt op het punt staat om klaar te komen.

Dan ineens trekt hij zich uit mij terug en buigt zich zover mogelijk over mij heen. Met zijn linkerhand steunt hij op het bed, terwijl hij zich als een waanzinnige met zijn rechterhand begint af te trekken. Tussen onze lichamen door zie ik hoe zijn pik, die zich nu ergens tussen mijn navel en mijn borsten bevindt, door zijn eigen hand glijdt. Mijn eigen handen glijden van mijn borsten over mijn buik naar beneden en ik begin mijzelf te vingeren. Mijn blik blijft echter op zijn penis en zijn hand gericht. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat een man zich aftrekt en ook nog nooit gezien hoe een pik klaarkomt. Die paar keer dat ik met een jongen was, zat hij in mijn buik of in mijn mond, maar nu is die pik slecht 30 cm verwijderd van mijn starende blik. Dan stokt ineens de adem van Robert en stoppen de razende bewegingen van zijn hand om zijn pik. Ik zie hoe het gat in zijn glanzende natte eikel zich even opent en zich meteen weer sluit. Er komt niets uit, maar voor ik mij dat realiseer opent hij zich weer en verlaat een eerste stoot van melkachtig wit vocht met kracht zijn eikel, direct gevolgd door een tweede en een derde. Ik voel hoe hij mijn gezicht en mijn lichaam raakt. Elke volgende golf is minder krachtig en landt steeds verder verwijderd van mijn gezicht op mijn lichaam, op mijn borsten en mijn buik. De dierlijke kreet die zijn orgasme begeleid, registreer ik nauwelijks. Voor heel even bestaat mijn wereld slechts uit zijn eikel en het zaad dat het uitspuugt.

Terwijl de laatste druppels zijn pik nog verlaten en zijn orgasme nog niet eens helemaal voorbij is, komt Robert overeind. Hij staat direct op van het bed en kijkt met een grimmige lach om zijn mond bewonderend naar mijn lichaam.

“Geil”, zegt hij gevolgd door een lach waar een hyena trots op zou zijn. Het duurt even voordat ik mij realiseer dat hij niet zozeer mijn naakte lichaam bedoelt, alswel de sporen die hij daarop heeft achtergelaten. Dan pakt hij mijn slip van de grond en begint daarmee zijn penis schoon te vegen. Zonder verder nog één woord uit te spreken, gooit hij mijn slipje in mijn gezicht, draait zich om en gaat weg.

Pas nu ik alleen ben realiseer ik mij dat ik nog steeds mijn beide handen als bevroren in mijn schoot heb. Mijn lichaam gloeit. Ik voel mij smerig maar ook ben ik nog steeds erg opgewonden. Heel zachtjes beginnen de vingers van mijn rechterhand weer te bewegen. Zachtjes glijden ze over mijn clit en direct begint mijn geilheid weer op te laaien. Ik verhoog het tempo van mijn vingers en de druk waarmee ze over mijn clit wrijven. De vingers van mijn linkerhand bevinden zich iets lager voor de monding van mijn schede. Ook zij komen weer in beweging en dringen mijn buik weer binnen. Ik kom overeind en ga rechtop zitten. Mijn benen wijd om ruimte te maken voor mijn vingers. Ik voel hoe het zaad van Robert langzaam, kriebelend langs mijn lichaam druipt, waardoor het smerige gevoel toeneemt. Mijn geilheid neemt echter sneller toe als ik de vingers van mijn linkerhand zo diep mogelijk in mijn buik duw. De vingers van mijn rechterhand wrijven harder en krachtiger over mijn clit. Ik moet klaarkomen. Ik moet toch nog iets overhouden aan dit alles. Het doet bijna pijn en ik weet niet of ik mijzelf wel mag belonen of dat ik mijzelf hiervoor moet straffen. Kan een orgasme een straf zijn? Ik krijg geen tijd meer om er over na te denken. Met mijn vingers zo diep mogelijk in mij, knijp ik met mijn linkerhand in mijn kut, waardoor ik met de muis van mijn linkerhand de vingers van mij rechter hard op mijn clit duw. Eindelijk kom ik klaar. Wild schokkend doorleeft mijn lichaam mijn orgasme. Bevrijdend en pijnlijk tegelijk.

Langzaam keert mijn verstand, dat mij met al mijn daden van deze nacht de rug had toegekeerd, weer terug en het vertelt mijn lichaam dat het dit niet had moeten doen. De angst komt ook weer terug, maar nu is het te laat. Het is voorbij, min of meer.

Er wordt weer op de deur geklopt, maar deze keer is het een steward die aankondigt dat ik over een uur moet overstappen. De deur blijft nu gesloten. Ik sta op van het bed en loop naar de wastafel. In de spiegel zie ik de sporen van Robert in mijn gezicht en op mijn borsten en de schaamte krijgt nu de overhand. Ik wil douchen, maar voel mij niet sterk genoeg om naar de douches te gaan. In plaats daarvan begin ik mijzelf te wassen met een washand. Ik zie wel hoe mijn lichaam schoon wordt, maar ik voel het niet. Ik blijf doorgaan met wassen, maar het helpt niet. Ik heb ook geen tijd meer.

Ik kleed mijzelf snel aan en prop de laatste spullen in mijn tas. Vervolgens stap ik door de deur de gang op. Het is druk, want ik ben niet de enige die moet overstappen. Ik voel priemende blikken van mijn medereizigers, alsof ze allemaal weten wat ik heb gedaan vannacht en allemaal keuren ze het af. Ik wil weg. Gehaast wurm ik mij door de mensenmassa naar de deur van de trein, die inmiddels tot stilstand komt. Als ik bij de deuren kom, gaan deze net open. Er zijn veel mensen die voor mij staan maar niemand heeft zoveel haast om de trein te verlaten als ik. Eenmaal op het perron, begin ik te rennen. Ik wil weg. Vlak voor de trap, bots ik weer tegen iemand op en weer val ik achterover op de grond. Een herhaling? Mijn schrik is veel groter dan dat zo’n val normaal zou veroorzaken.

Ik kijk op en weer zie ik een paar verschrikte ogen die mij aankijken. Maar gelukkig zijn ze niet van Robert. Die hoef ik nooit meer te zien.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Lola 06 nov 2016
  2. peter 05 apr 2021
  3. Jannet 30 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *