— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De crisismanager (ook wel de bruut)

Ik ben Meike, achter in de dertig, moeder van een paar fantastische kinderen en gelukkig getrouwd. Ik heb een goed seksleven met mijn man en ben hem altijd trouw geweest. Maar de afgelopen zomer even niet….

Ik werk ook, drie dagen per week, op de financiële afdeling van een HBO-instelling. Al maanden deed het gerucht de ronde dat er een reorganisatie aan zou komen en dat dit veel ontslagen met zich mee zou brengen. Iedereen was bang voor zijn baan, maar het duurde zo lang, dat we het eigenlijk niet meer geloofden. Totdat we ineens hoorden dat er een crisismanager was aangesteld en dat het hele personeel bij elkaar moest komen en door hem zou worden toegesproken.

Dat was op een maandag, een dag waarop ik niet werk en ik was er dan ook niet bij. Toen ik de volgende dag op mijn werk kwam hoorde ik hoe mijn collega’s niet uitgepraat raakten over de bijeenkomst en wat mij direct opviel was dat het niet alleen over de reorganisatieplannen ging, maar minstens zoveel (vooral vanuit de vrouwen) over de persoon van de crisismanager zelf. Hij had kennelijk nogal wat indruk gemaakt en boezemde veel ontzag in. Maar het was natuurlijk geen populaire job die hij kwam doen en nadat in de loop van de week verschillende mensen huilend bij hem vandaan kwamen omdat ze van hem ontslag hadden gekregen, kreeg hij in de wandelgangen al snel de bijnaam ‘de bruut’.

Ik moest hem toen nog ontmoeten en ik werd steeds zenuwachtiger. Maar toen ik uiteindelijk bij hem op gesprek moest komen, was ik dat op slag kwijt. Ik werd namelijk direct getroffen door zijn verschijning: een grote sterke vent, maar ook een man die veel rust uitstraalde. Voor mij had hij eerder iets vaderlijks, wat misschien ook door zijn grijze haren en kalme blik kwam. Hij was 59 vertelde hij mij. Een oude man? Nou, dan wel een met een zeer vitale uitstraling en een fit, groot en sterk lichaam waar bijna iedere jonge man jaloers op kan zijn.

Het gesprek met hem liep ook vanzelf en ik voelde mij alleen maar prettiger bij deze man. Het eind van het liedje was dat ik niet ontslagen werd, maar onder zijn leiding zou gaan werken aan een groot en belangrijk samenwerkingsproject met een andere HBO-instelling, dat onze organisatie veel kansen zou bieden. Ik zou hem dus vaak zien!

Bij het weggaan stelde hij mij nog voor aan twee van zijn assistenten, die in het kantoortje naast hem zaten. Het waren net afgestudeerde jonge mannen en ik hoorde een van hen zeggen “Wow, geen slechte keus baas”. De jonge mannen zagen er goed uit en normaal gesproken zou ik ook zeer gevleid geweest zijn, maar nu deed het mij helemaal niets. Ik was helemaal opgeslokt door ‘mijn’ crisismanager.

Ik moest plassen en ging naar de WC. Toen ik mijn slipje omlaag deed, zag ik dat ik ongemerkt kletsnat was geworden van opwinding, een gevoel dat ik vrijwel de hele dag bij mij zou dragen. ’s Avonds ging ik vroeg naar bed en had de onbedaarlijke behoefte om te vingeren. Steeds kwam daarbij de crisismanager op in mijn gedachten, maar ik duwde hem meteen weg, ik wilde er niet aan toegeven. Gelukkig kwam ik snel – en keihard – klaar.

In de weken die daarop volgden werkte ik nauw met hem samen. Onbewust ging ik mij steeds meer kleden naar mijn werk. Ik kocht nieuwe dingen, stylde mijn haar en besteedde meer aandacht aan mijn make-up, allemaal dingen die ik normaal doe als ik er mooi uit wil zien voor een feestje. De crisismanager was streng, maar hoffelijk en ik voelde aan alles dat hij mij ook leuk vond. Af en toe raakte hij mij terloops aan, een keer gleed hij met zijn hand langs mijn kont. Mijn intuïtieve reactie was veelzeggend, want in plaats van dat ik terug schoot, merkte ik hoe als vanzelf mijn kont naar hem toe welfde en om zijn grote hand sloot. Mijn pogingen om hem te weren uit mijn seksuele fantasieën had ik toen al opgegeven. Sterker nog, ik vingerde mij eigenlijk helemaal suf van hem (normaal is voor mij 1 x per week, nu zat ik minstens op het driedubbele). In de wandelgangen werd ik al spottend het liefje van de bruut genoemd, maar ik hoorde het niet eens, of ik wilde het niet horen. Want ik zou toch nooit iets in het echt laten gebeuren tussen mij en hem, hoe zeer ik ook over hem fantaseerde.

Op een avond zag ik op mijn telefoon een mailtje van hem binnen komen. Ik verbaasde mij een beetje over de toon, want die was vrij kortaf, maar zocht daar verder niets achter. Ik werd morgen om 10.00 uur op zijn kantoor verwacht en meer stond er niet. Toen ik mij de volgende ochtend aankleedde had ik de sterke neiging om een spannend slipje aan te doen (ik heb er een paar, die ik af en toe voor mijn man aan doe). In mijn gedachten ontvouwde zich een soort van gewetenspelletje: waarom zou ik een geil slipje aan doen, er ging immers toch niets gebeuren en hij zou het toch niet zien? Maar als hij het toch niet zou zien, dan kon ik het toch net zo goed aan doen, maar waarom zou ik dat dan doen? Ach, wat zou het, dacht ik en griste mijn favoriete roze grotendeels doorschijnend slipje (alleen het kruis is helemaal bedekt, mijn kont kun je er heel goed in zien) uit de la. Terwijl ik het aandeed, voelde ik mij mooi en sensueel, als het ware klaar om bekeken te worden.

Om 10.00 uur kwam hij meteen ter zake. Ik had een enorme fout gemaakt in het project en dit zou de school heel veel geld gaan kosten. Hij had geen andere keuze dan mij te ontslaan. Ik was wanhopig, mijn man en ik waren ook mede-afhankelijk van mijn inkomen en ik zag onmiddellijk doemscenario’s voor mij, over hoe we op straat zouden komen te staan. Ik smeekte hem en gaf aan dat ik letterlijk tot alles bereid was om hem op andere gedachten te brengen.

Daar had hij kennelijk op gewacht, want hij kwam snel met een voorstel en wond er geen doekjes om heen. Hij was bereid om de schuld op zich te nemen, maar in ruil daarvoor wilde hij ….mij. Ik sputterde eerst nog tegen, riep uit dat dit chantage was, dat hij inderdaad een nietsontziende bruut was en dat ik hem zou aangeven. Hij keek mij indringend aan, maar juist ook weer met een mengeling van warmte, die maakte dat ik mij zo beschermd bij hem voelde, en zei op zachte toon: “Lieve Meike, ik doe dit alleen maar, omdat ik weet dat dit is wat je eigenlijk wil. Ik bied je een excuus aan om er aan toe te geven.”

Lulkoek of niet, ik merkte dat ik in alle opzichten geen keuze meer had – ook mijn lichaam ging een woordje meespreken. De knop was om. Hij gebood mij meteen om mij uit te kleden en veegde met zijn arm in een keer zijn hele bureau leeg. Dat was kennelijk de plek waar hij mij zou gaan nemen. Hij zoende mij hartstochtelijk en ik proefde zijn mannelijke smaak. Ondertussen kneedde hij met zijn grote handen mijn borsten en speelde hij, net niet te ruw, met mijn tepels. Die zijn heel gevoelig bij mij en ik vond het heerlijk. Of hij mijn slipje mooi vond, zal ik nooit weten. Ik had niet eens de tijd om het zelf uit te trekken, want hij scheurde het stuk, zo van mijn kont af.

Toen kleedde hij zich uit en zag ik nog beter hoe groot en gespierd hij was. Maar het best bewaarde hij voor het laatst en ik dacht dat ik bijna flauw viel van geilheid. Mijn god, wat een pik had hij! Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, wat een groot en dik monster. En wat een erectie ook, hij was zo stijf en hard dat hij bijna verticaal omhoog wees. Zou hij wel passen?

Ik lag op het bureau met mijn benen wijd open en mijn kut druipend van het geil om hem binnen te laten. Ik voelde hoe hij zijn dikke eikel tegen de ingang plaatste en zachtjes, centimeter voor centimeter bij mij binnengleed. Het is dat ik zo geil was en zo graag wilde, want het ging maar net. Toen hij in mij zat, viel ik ten prooi aan een intens gevoel van bevrediging. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk voelde ik mij gevuld door die harde paal in mij.

Toen hij eenmaal in mij zat, was het ook gedaan met zijn zachtheid. Mijn god, dit was waarom ze hem de bruut zouden moeten noemen. Zijn neuken was bijna meer beuken en het leek wel een verkrachting. Met dat verschil natuurlijk dat ik het maar wat graag wilde en er intens van genoot, hoe hij mij alle hoeken en gaten liet zien. Normaal heb ik het na een keer klaarkomen wel gezien, maar nu kwam ik als een gek en werd direct weer geil van hem. Op een zeker moment zat ik op zijn hondjes op dat bureau, met mijn kont en druipende spleet omhoog en hoorde ik hoe ik mij zelf aan hem aanbood en hem smeekte mij weer te vullen.

Plots zag ik vanuit mijn ooghoeken dat de twee jonge assistenten waren binnengekomen (ze moeten ons lawaai gehoord hebben) en in een hoekje verscholen aan hun pikken stonden te trekken. Ik vond het best opwindend hoe ze mij bekeken, het waren dus knappe jonge kerels en ook hun pikken waren behoorlijk groot, maar was tegelijkertijd blij dat de grootste en rijpe pik in mij zat.

Mijn crisismanager vroeg hijgend of ik eigenlijk wel aan de pil was. Ik zei maar van wel (ik zou dat morgen wel oplossen) want ik was helemaal los en wilde hem ook in mij voelen spuiten. En dat deed hij, grommend en ik voelde zijn hete sperma diep in mij branden. Ik explodeerde voor een laatste keer en was echt even helemaal weg.

Terug in de auto naar huis, voelde ik de beurse en rauwe plekken op mijn lichaam en ook hoe zijn zaad nog af en toe uit mij gutste, mijn broek in. Ik keek in de spiegel en zag een gezicht waar een intens geluk vanaf straalde. We zouden samen vast nog een leuke tijd hebben. Niet te lang, want het project liep als een tierelier en was bijna af – dat van die fout bleek hij allemaal verzonnen te hebben.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *