— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

de fabriekshal, deel 7

“Ingrid,…”

Lief gesabbel aan mijn schouder, ik besloot toch maar mijn hoofd op te tillen. Gelijk kreeg ik lekkere zoentjes en een warm vrouwentongetje. Misty wist altijd aandacht te krijgen. Ik keek in haar donkere ogen. Wat was ze prachtig!

“Kom Ingrid, zoveel hartstocht hebben we allang niet meer gezien, schatje. Je ziet er uit alsof je een heel peloton geneukt hebt. Laat me je even fatsoeneren.”

Ik liet mij van Rick afwentelen op het harde ruwe hout van de gehavende kabelklos. Voor ik opstond duwde ik nog een kus op Misty’s billen. Lachend gaf ze mij een hand en hielp me opstaan. In een hoekje had ze een make-up tafeltje met een dichtgeklapte spiegel. Ik ging zitten en Misty klapte het spiegeltje open. Eerst werd mijn lange blonde haar geborsteld.

“Is het goed dat ik je haar opsteek?”

Misty had ook haar lange staart inmiddels opgestoken.

“Of wil je een staart?”

Ik ging voor de staart.

“Geil..Ingrid” kreeg ik als commentaar. “Maar dan moet je wel mijn laarzen aan. Heb je soms maat 38?”

Eigenlijk had ik 39. Ik probeerde de lange zachtlederen laarzen aan te trekken. Ze waren nog warm en roken naar Misty. Omdat ze warm en zweterig waren lukte het mij wonderwel mijn voeten erin te persen, maar ik moest vooral niet proberen de vierdaagse erin af te ronden. Mascara en oogschaduw waren nog best in orde. Lipstick bijwerken en heel licht poederen en wat dan…?

Misty nam mij bij de hand en leidde mij in toch wel erg knellende laarzen naar het rek. Nooit gedacht dat ik zoiets ooit zou aantrekken. Camera stond klaar en in kon mijzelf in de belichtingsspiegel zien paraderen met schuddende tieten, een opwippende blonde staart en een paar lange hoerenlaarzen. Misty had, ook al was ze geheel naakt, veel meer klasse uit met haar opgestoken haar. Ik voelde mij alweer nat worden.

Misty was atletisch genoeg om met een sprong achterwaarts haar billen op de onderste legger te zwaaien. Glimlachend leunde zij achterover waarbij haar kale poesje brutaal naar voren stak. Ik nam naast haar mijn beste tippelhouding aan en keek uitdagend in de lens. Toen draaide ik mij om en spreidde Misty’s lange benen. Haar vochtige kutje opende zich. Een gezwollen klit richtte zich op tussen haar schaamlipjes. Ze bood zich aan en ze was er hard aan toe.

Ik had nog nooit echt met een vrouw gevreeën. Laat staan voor een camera. Maar vandaag was het voor veel dingen de eerste keer. Ik spreidde mijn benen een beetje, stak mijn kont naar achteren, boog voorover en startte een ontdekkingstocht naar de meest intieme plekjes van een andere vrouw. Likjes aan haar fluwelen venusheuvel en zachte bijtjes in haar prachtige zachte dijen. Ze rook lekker. Ze was lekker. Ik kende de weg naar haar lekkerste plekjes met mijn vingers. Maar nu kon ik erbij met mijn tong.

De geur van geile kut is eigenlijk zo eigen, zo heerlijk vertrouwd, bedacht ik me, voordat ik mijn tong over haar schaamlippen liet glijden. Ik liet een vinger in haar natte grotje glijden. Toen een tweede en vervolgens begon ik haar met mijn vingers te neuken. Haar warme tunneltje was nat en ik kromde mijn vingers om druk uit te oefenen op het plafond van haar vaginawand, een voor mij erg lekkere truc bij het masturberen. Lekkere natte likjes over haar klitje bleek iets dat Misty wel bijzonder kon waarderen. Met mijn andere hand trok ik met mijn vinger haar spleetje op en neer, zodat haar klitje ritmisch in en uit haar schulpje werd getrokken.

Een klitje is een sympathiek object om van dichtbij te observeren. Rood opzwellend en zich dan weer nerveus verbergend tussen de lipjes. Een lief likje, en daar is ze weer! Ik vermaakte mij eigenlijk best met deze opgewonden meid. Misty begon steeds heftiger te kreunen. Haar buikspieren waren druk in beweging. Mijn vingers deden kennelijk goed werk, ook gezien de uitdrukking op haar gezicht. Ik denk dat ze wilde klaarkomen.

Ze trok een bolle rug, waardoor haar tietjes ieder een zalige charmante puntzak vormden. Haar donkere tepels trilden mee met haar spastische rillingen. Ik bedacht waarmee ik haar nog meer kon plezieren. Misty had verschillende malen mijn kontgaatje gestreeld. Ze moest daar wel iets mee hebben. Ik besloot de kittelaar nu uitsluitend nog met mijn tong te bewerken. Ik liet de duim van mijn vrije hand met de vingers van mijn andere hand even in haar natte kut glijden. Vervolgens smeerde ik haar kutvocht lekker langs haar sterretje. Zo masseerde ik haar anusje. Dat bleek een erg welkom idee. Er kwam duidelijk een orgasme op gang.

Misty spande haar bekken en begon ongecontroleerd te hijgen en te kreunen. Ik smeerde nog wat kutvocht aan haar gaatje. Toen voerde ik de druk van min duim op haar sterretje op, terwijl ik mijn tong in een hoog tempo langs haar klitje liet flipperen. Haar sluitspier gaf mee en mijn duim drong in haar elastische kontgaatje. Dat zorgde voor een ontlading. Haar kutje krampte dat een lieve lust was. Ze knelde haar dijen om mijn hoofd en ging enorm tekeer. Gelukkig klampte ze zich vast aan het rek, anders had er een ongeluk kunnen gebeuren. Geleidelijk namen haar spasmen af. Ik gaf lieve kusjes op haar dijen en trok mijn hoofd tussen haar benen vandaan.

Ik was inmiddels zelf weer toe aan wat aandacht. Misty liet zich van het rek glijden en kuste me dit keer teder, bijna als een dankbare minnares. Ik kreeg er rillingen van. Hoe had dit toch allemaal kunnen gebeuren? Dat dit me tijdens mijn werk zou overkomen had ik natuurlijk nooit verwacht. Mijn kantoordiscipline, mijn professionaliteit, alles verloren in een waarschijnlijk uitgekiend plan om mij in deze meeslepende maar hoogst bedenkelijke positie te brengen.

Nu stond ik hier in een paar knellende laarzen. Maar aan de andere kant; ik kon toch niet meer zeggen dat mijn job niet interessant, niet veelzijdig was. Dat alles ging zo’n beetje door mijn hoofd terwijl ik Misty in mijn armen kroelde. Bijdehante lekkere meid, eigenlijk was ik vanaf het begin voor haar gevallen.

“Foei, Ingrid! Me zo lekker klaar laten komen…met zulke gewaagde kunstgrepen.”

Ze kietelde aan mijn achterwerk en zette me tegen het rek. Ik greep mij vast aan de bovenste legger. Misty kwam naast me staan en stak ook haar kont naar achteren. Onmiddellijk werd ik bij mijn heupen gegrepen en voelde ik een harde warme piemel tegen mijn billen. Ik voelde: ik moest nu hard genomen worden. Begerige mannenhanden knepen in mijn billen. Het was Rick. Hij was duidelijk nog niet met me klaar. Hij plaatste zijn eikel tegen mijn schaamlippen en greep mij bij mijn staart. Toen trok hij mijn hoofd naar achteren en stootte bij mij binnen. Ik ademde hijgend in. Hij gleed zo mijn natte, warme tuttel binnen en begon mij hard te neuken.

Ik voelde zijn ballen bij iedere stoot tegen mijn billen slaan. Het genot sloeg bij iedere neukbeweging toe. Mijn tieten schudden heen en weer. Naast mij hoorde ik Misty naast mij opeens zwaar ademen. Zij werd op dezelfde manier van achteren binnengedrongen door John. Toen Rick mijn haar losliet, kon ik me naar haar toebuigen. Ik kuste haar vol op de mond en al gauw werd mijn geilheid verder opgezweept door een opgewonden tongenspel. De heren konden het blijkbaar wel waarderen. Ik voelde het tempo van de stoten in mijn kut oplopen. John kneep in de heen-en-weer schuddende gebruinde tieten van Misty.

Ik kon het niet laten oogcontact te maken. Opeens trok hij zich terug uit Misty, greep mijn blonde staart en dwong mij om zijn glimmende dikke leuter in mijn mond te nemen, terwijl Rick mij gewoon doodleuk doorneukte. Ik proefde Misty’s geil op zijn gezwollen eikel en de ziltige smaak van voorvocht bij het tuitje. Alweer een primeur: die gewoonlijk beheerste, zakelijke Ingrid bediende nu twee ongeduldige mannenpikken. Het moest toch niet veel gekker worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *