— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fabriekshal, deel 5

“Rick, mag ik los? Asjeblieft?” smeekte ik.

“Maar natuurlijk, Ingrid…. maar je zult er wel wat voor moeten doen.”

Hij bedoelde vast niet de afwas doen of zo.

“Ik doe alles voor je Rick.”

Ik voelde zijn warme lichaam tegen me aanleunen toen hij de bandjes boven mijn hoofd losmaakte. Mijn blouse kwam meefladderen.

“Die is wel erg verkreukt. Die heb ik niet meer nodig.”

Ik gooide het ding aan de kant – het leek een ding uit een ander leven. Het was goed mijn armen weer te bewegen, het bloed stroomde weer in mijn vingers. Ik kon even bijkomen, hoewel een paar meter verder een stomende neukpartij gaande was.

Misty werd stevig gepakt – en ze had het nodig. Weg waren de plagende glimlachjes en flirtende geile blikken. Dit was echt. Ze maakte flink kabaal, een gehijg en gejank klonk door de lege fabriekshal bij iedere stoot die ze in haar afgetrainde geile bekken kreeg.

Toch was ze prachtig. John neukte haar diep. Zijn grote pik was nat van haar vocht en als hij bij haar binnen stootte trilden haar zalige billen. Onwillekeurig zakten mijn handen af naar mijn opgefokte spleetje. Ik was nog steeds kletsnat en supergevoelig. Op dat moment kreeg Misty haar eerste orgasme. Al haar spieren spanden zich. Het kwam uit haar tenen. Ik had nog nooit eerder een andere vrouw zien klaarkomen, en zeker niet zo…Wat een geil gezicht!

Rick stond weer achter me, dus het was uit met de rust.

“Ingrid, dit ga je vast leuk vinden”.

Ja hoor, ik wilde van alles – maar niet de blinddoek die hij in zijn hand had.

“Je make-up zit nog goed. Je bent prachtig.”

Zonder veel omhaal bracht hij de blinddoek aan.

“Je moet door een spleetje de grond nog kunnen zien, klopt dat? We willen niet dat je struikelt of zo.”

Hij stuurde met zijn handen mijn heupen in de juiste richting.

“Gewoon op mijn teken rechtuit lopen totdat ik je tegen houd. Laat je charmes zien.”

Dit moest zeker weer één van zijn artistieke opnames zijn. Kijken en bekeken worden…vanaf nu ging het kennelijk alleen om bekeken te worden. Langs het spleetje kon ik tussen mijn borsten door net een stukje betonvloer zien. Ik begon te lopen. Door de pumps met naaldhakken wist ik zeker dat mijn billen lekker zouden wiebelen. Het ging er nu om dat mijn tieten lekker op en neer zouden schudden. Ik ben ambitieus, zelfs als ik in mijn blootje geblinddoekt door een oude fabriekshal moet lopen.

Ik beende blind in de aangegeven richting onder de goedkeurende aanmoedigingen van Rick. Mijn tepels dansten bij het lopen heen en weer. Dit ging vast goed. Toen ik zijn hand voelde moest het nog eens over. De nerd met de camera wilde blijkbaar een tweede shot. Opnieuw beende ik met mijn lange benen, wiebelende billen en schuddende tieten het parcours. Het had iets van een geile catwalk.

Toen voelde ik opeens twee handen op mijn borsten en een stijve pik tegen mijn onderbuik. Ik rook mannenlucht en voelde een lekker mannenlichaam, en ik ontdekte de getrimde borstharen. Dat moest dus Rick zijn. Vraag niet hoe, maar ik wist wat me te doen stond. Ik zakte wijdbeens door mijn knieën en zocht op de tast de dikke staaf op. Ik trok de voorhuid het laatste stukje naar achteren. Zijn eikel rook lekker, schoon gewassen en een ietsje ziltig, zalig. Een plagend likje aan het toompje en toen liet ik zijn eikel in mijn mond glijden.

Het voordeel van een blinddoek is dat je goed kunt concentreren. Pijpen is een serieuze zaak, waarbij tong en lippen belangrijk zijn maar het aftrekken het geheime ingrediënt is. Voor een vrouw is oraal contact belangrijk. Voor een man is gepijpt worden een levensdoel op zich. Pijpen is zo dicht bij een man als je komen kunt. Je voelt zijn pik pulseren bij iedere gejaagde hartslag, je hebt zijn meest gevoelige delen at your mercy. Pijpen is macht.

Zachtjes betastte ik zijn ballen die druk aan het bewegen waren. Testikels houden van voorzichtige natte likjes dus ik wilde Rick dat niet onthouden. Zijn balzak werd gelijk rond en stijf – een teken van testikeltevredenheid. Ik liet zijn pik weer in mijn mond glijden en masseerde zijn eikel met mijn tong. De schacht was lekker zacht. Ik probeerde met mijn lippen steeds verder te komen zonder te kokhalzen. Toen ik met het puntje van mijn neus zijn onderbuik aantikte sloot ik mijn lippen even strak om de kloppende lul om mijn verst bereikte punt met een mooi lipstickspoor te markeren.

Toen werd het tijd voor stevig aftrekken en lekker nat pijpen. De sabbelende geluidjes weerklonken duidelijk door de fabriekshal, steeds vaker onderbroken door steeds luider gebrom en gekreun van Rick. Er werd om me heen gefilmd, zo voelde ik. Toch verraste het me toen ik opeens een natte vrouwenvinger langs mijn anus voelde strijken. Misty kwam me blijkbaar verrassen. Ik draaide mijn hoofd om en glimlachte naar haar. Ga asjeblieft door.

Twee vingers gleden in mijn kut en begonnen trage neukbewegingen te maken. Een derde vinger werd erbij geduwd. Ik was kletsnat. Weer natte kusjes op mijn rug. Ik voelde dat ze naast me kwam zitten. Ze pakte Ricks piemel van me over. De sabbelende geluiden naast mij lieten weinig aan de verbeelding over. Ik werd alweer voor de zoveelste keer zo heet. Mijn vingers gleden zalig even over mijn klitje. Ze pijpte met me mee.

Ik zocht Ricks lichaam. Ik vond zijn stijve staaf weer en liet de piemel vol enthousiasme in mijn mond glijden. Maar opeens een overrompelende verbazing. Deze eikel was groter dan die van Rick en smaakte naar het geil van Misty! John had zijn grote dikke leuter voor mijn neus gehouden en ik had hem zomaar geil in mijn mond gestopt! Ik liet mijn tong stevig langs zijn eikel glijden. Ik zou me niet laten kennen. Iemand trok de blinddoek van mijn ogen. Ik keek in de ogen van Misty met haar bekende spottende glimlach.

“Je vermaakt je nogal hè, Ingrid. Dit had je niet verwacht hè, toen je nog stond te gluren daar bij de deur.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *