— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fabriekshal, deel 2

Werd het eigenlijk geen tijd om te denken hoe het verder moest met mijn vastgoedbezichtiging? Hoezo professionaliteit? Ik stond hier als een botergeile gluurster stiekem langs een deur te spioneren. Hoe kwam ik hier uit?

Opeens hoorde ik een geluid op de gang achter me. Ik wilde omkijken maar twee sterke handen omvatten mijn polsen van achteren. Betrapt!

Mijn hart sloeg over. In een eerste reactie probeerde ik me eruit te worstelen maar ik zat vast in een harde greep. De geur van mannencologne. Dan een bekende stem: “Ben je lekker aan het kijken? Is het opwindend?”

Met een hoofd als een boei begon ik iets te hakkelen over “net binnengekomen” en “liep je te zoeken.”

“Ik dacht dat ik je toch al even had zien staan in de deuropening”, zei hij.

Ik voelde me heel klein worden.

“Maar dat geeft toch niets. Laat ik je even voorstellen aan mijn crew.”

Hij liet een arm los maar liet de ander schroefvast in zijn greep terwijl hij mij zachtjes door de deuropening trok. Hij had alweer zijn innemende manier van doen. Rustig praatte hij tegen mij aan alsof ik met een gewone vastgoedbezichtiging bezig was. Ondertussen hield hij mijn rechterpols losjes vast, maar wel zo dat hij zijn greep gauw zou kunnen hervatten.

“Mijn bedrijf is nog maar jong, maar inmiddels tamelijk succesvol in artistieke filmproducties. Ik werk graag met contrast, bijvoorbeeld tussen een lelijk gebouw en een mooie vrouw.”

Er bleek een merkwaardige pauze ingelast in de stomende opname waar ik mij zojuist aan had vergaapt. De man was losgemaakt en liep in een katoenen badjas. De brunette zat bij een opklaptafel in een hoekje haar make-up bij te werken. We liepen samen door de hal.

“Mensen, even attentie, we hebben een bezoeker op de set van het makelaarskantoor, Mevrouw, wat is je voornaam ook weer?”

Ik slikte, en antwoordde: “Ingrid.”

“Ok mensen, deze mooie blonde vrouw heet Ingrid”, galmde het door de hal. Automatisch rechtte ik mijn rug en stak mijn borsten naar voren. Als ik mooi was dan moesten ze het ook weten. De brunette stond op en liep, geheel naakt, op ons af. Haar donkere tepels wipten op en neer bij het lopen op de lange laarzen die tot over de knie reikten. Vriendelijk lachend reikte ze mij de hand.

“Hallo, ik ben Misty”.

Verbouwereerd pakte ik haar hand, terwijl ik eigenlijk onmogelijk mijn ogen van haar blote spleetje kon afhouden. Misty bleek een knappe meid van midden twintig, waarschijnlijk met wat mediterraan bloed. Haar make-up was wat zwaar aangezet en haar lange haar was in opgebonden in een staart die bijna op haar billen hing. En die billen waren supersexy – zoveel had ik al gezien. Ik werd door haar opgenomen met een belangstellende blik.

“Cool pakje” zij ze. “Maar je ziet eruit alsof je het er best warm in hebt.”

“Oh, dat valt best mee”, wierp ik met onvaste stem tegen.

“Ingrid”, sprak mijn vasthoudende klant naast mij.

“Je ziet er inderdaad schitterend uit. Klasse hoor! We maken even de opnamen af en dan praten we verder over de locatie. Ik ben hier echt zeer geïnteresseerd. Je vindt het toch niet erg om even te blijven kijken?”

We waren inmiddels aangekomen aan de achterzijde van de hal waar zojuist de actie had plaatsgevonden. De ketting hing van het plafond met gepolsterde leren riempjes open en leeg. Er stond een gepolsterd rek als een soort dubbele rekstok. Geen idee wat daar de bedoeling van was. Ik kon mij niet herinneren of die enorme kabelklos daar nou al lag of dat die daar was neergezet met een andere doel. Ik kreeg het alweer warm.

“Ik kan ook even in de auto wachten.”

Nou, daar wilde men niets van weten. Maar ik voelde me nu toch echt wat ongemakkelijk. Hoe kon ik daar nu doodleuk gaan staan kijken naar het soort taferelen dat me eerder een nat slipje had bezorgd? Tot overmaat van ramp kreeg ik het nog warmer. Het voorjaarszonnetje stond lekker op de stalen golfplaten van het dak te schijnen. Rick, zoals mijn vasthoudende vriend kennelijk heette, bleef mij losjes vasthouden en zijn blikken waren weer overal.

“Jeetje Ingrid, ik neem je jasje wel even aan.”

Paniek! Als ik mijn jasje uit zou doen zou iedereen zien dat ik geen bh droeg. Of had Rick dat al opgemerkt? De zijden blouse zou mijn borsten uittekenen alsof ik niets aanhad. Mij vrije borsten waren bedoeld om een beetje mee te plagen, niet om in schaamteloze staat van opwinding voor iedereen ten toon gesteld te worden.

“Het is wel een mooi jasje”, zei Misty, terwijl haar vingers langs de stof haalde en gelijk de twee knoopjes losmaakte. Ik voelde mijn borsten de ruimte opzoeken. Het jasje viel open. Kon het zijn dat haar tepels iets meer naar voren prikten dan eerst?

Er was geen redden aan. Rick reikte onder mijn blonde haar naar de revers van het jasje en met een galant gebaar liet hij het jasje van mijn schouders glijden. Mijn borsten staken direct prominent naar voren door de dunne zijde. Mijn tepels tekenden zich onmiskenbaar duidelijk af onder de flinterdunne stof. Misty tuitte haar lippen in een spottende glimlach.

“Interessant bloesje, lekkere stof. Zijde zeker?”

Ze raakte de stof aan en liet haar wijsvinger over de gladde zijde glijden van het kraagje naar beneden over de welving van mijn linkerborst, recht over de al toch gezwollen tepel die onder haar vinger omhoog wipte. Hier was ik al bang voor. Nog voordat er iets van de opnamen te zien was, was ik al in een voor iedereen duidelijke staat van opwinding. Had ik nou het gevoel dat er een camera op mij gericht was? Rick nam mij op met een goedkeurende blik.

“Zo zul je lekker de volgende opname kunnen kijken.”

“Hm, ja, maar ik weet niet of ik er zo dichtbij moet staan”, bracht ik nog uit.

Misty glimlachte geheimzinnig. Een snelle blik van verstandhouding met Rick en ze pakte mijn rechterhand. Even bewonderde ze de edelstenen in mijn ringen. Toen keek ze mij recht in de ogen en stak mijn middelvinger tussen haar rode lippen. Even voelde ik haar tong langs het topje van mijn vinger glijden.

Toen liet ze mijn vinger precies als ze zojuist bij mij had gedaan over de zachte, naakte welving van haar linkerborst en over haar tepel glijden. Het was verre van zakelijk, maar ik liet het allemaal gebeuren. Mijn hand wilde daar eigenlijk niet weg, maar werd opeens bruusk in de lucht gestoken. Tegelijk trok ook Rick mijn arm gestrekt omhoog. Oh nee, realiseerde ik mij opeens: de ketting!

Wordt vervolgd..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *