— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het pokertoernooi, deel 3

Wat een hufter. Ze was nu zo geil dat ze alles zou doen om klaar te komen. Juliette was intussen op Frank zijn schoot gekropen. Met haar rug naar hem toe bereed ze Frank. Denise zag hoe Juliette over Frank zijn lul gleed en volledig in controle was. Kreunend kwam Juliette klaar en na enkele minuten gleed ze voldaan van Frank af. Jaloers ging Denise weer aan tafel zitten. Iedereen was klaargekomen behalve zij. Onder de tafel gleden haar vingers over haar klitje. Ze begon zwaar te ademen en kon het niet verbergen dat ze bijna klaar kwam. Ed liep op haar af en pakte haar handen.

“Ik had je toch gezegd dat je straks de hoofdprijs krijgt.”

Hij pakte Denise haar jurkje van de grond en bond daarmee haar handen op haar rug.

“Ik stel voor dat we de regels van ons kaartspel een beetje aanpassen. Iedereen die nu wint mag deze geile dame verwennen, maar als ze klaarkomt heb je verloren. Degene die overblijft krijgt de 200 euro die ik eerder heb gewonnen.”

Frank en Juliette stemde in met de nieuwe regels. Denise wilde nog protesteren, maar was zo opgewonden en geil dat ze zich graag wilde laten verwennen.

De kaarten werden verdeeld en Juliette won de eerste ronde. Ze vroeg Denise op de grond te gaan liggen en haar benen te spreiden. Denise luisterde gedwee. Juliette knielde voor haar en Denise voelde de tong van Juliette tussen haar lipjes verdwijnen. Als vrouw wist Juliette precies wat lekker was en daar wilde ze Denise van laten genieten. Gepassioneerd gleed haar tong tussen Denise haar lipjes en langs haar klit. Denise werd wild van geilheid.

“Ga door, ga door, please”, smeekte Denise.

Juliette merkte dat Denise op het punt stond klaar te komen en stopte abrupt om niet te verliezen.

Opnieuw werden de kaarten verdeeld en nu won Frank. Na de uitgebreide verwenpartij van daarnet was er niet veel nodig om Denise klaar te laten komen. Frank begreep dit ook wel. Hij masseerde Denise haar borsten en billen en gleed met zijn handen tussen haar benen, maar Frank wilde het geld winnen en zorgde ervoor dat hij haar kutje niet te lang aanraakte. Zelf raakte hij hier ook wel opgewonden van en zijn harde lul stak omhoog. Denise wilde hem stimuleren haar te neuken. Ze nam zijn lul in haar mond en zoog en likte tot Frank in haar mond klaarkwam. Denise was nog steeds geil en probeerde achterlangs bij haar kutje te komen, maar door de bondage was dit onmogelijk.

Toen Juliette het volgende partijtje had gewonnen was Denise al weer een beetje afgekoeld. Juliette vroeg haar opnieuw te gaan liggen voor een orale verwenpartij. Denise kwam al bijna klaar bij de gedachte. Juliette nam plaats tussen Denise haar benen. Juliette streelde Denise haar borsten, likte aan haar tepels en zoende zich een weg naar haar venusheuvel. Daar aangekomen stak ze haar tong tussen Denise haar lipjes en begon haar weer heerlijk te likken. Terwijl ze Denise aan het likken was stak haar kont uitdagend omhoog. Ed had dit ook gezien en ging achter haar zitten, pakte haar billen en schoof twee vingers in haar kut. Juliette kreunde en raakte haar aandacht voor Denise kwijt. Ze bukte verder voorover, zodat haar kutje nog beter bereikbaar was. Ed schoof met twee vingers in en uit haar soppige kut. Juliette kreunde van genot toen ze klaar kwam. Ze zakte voorover en kwam tot rust op Denise. Ze tongzoende Denise en streelde haar borsten en buik terwijl ze bijkwam.

Ed schoof Juliette voorzichtig opzij, draaide Denise op haar buik. “Niet weglopen”, grapte Ed en rende naar z’n buro dat op dezelfde verdieping was. Denise probeerde uit alle macht haar vingers in haar hete kutje te duwen, maar dit was onmogelijk.

“Deze had ik vanmiddag eigenlijk voor mijn vriendin gekocht, maar ik denk dat jij er zeker net zoveel plezier van gaat hebben.”

Voordat Denise kon zien wat Ed bedoelde was hij al achter haar gaan zitten.

“Kontje omhoog, graag.”

Denise kroop op haar knieën. Omdat haar handen op haar rug waren gebonden stak haar geile kont mooi omhoog. Ze voelde direct iets over haar kutje glijden. Toen voelde ze een lichte vibratie en realiseerde zich wat Ed meegenomen had. Langzaam gleed de trillende vibrator in haar kutje. Toen voelde ze iets tegen haar kontgaatje drukken dat ook begon te trillen.

“Wat denk je. Is dit lekker?”

Denise gaf hijgend antwoord: “Meer, meer, dit is heel lekker.”

De schacht begon te draaien en binnenin begon de vibrator ook sneller te trillen. Hij gleed dieper in haar en toen voelde ze ook iets tegen haar klitje trillen. Al haar gaatjes waren gevuld en overal trilde iets in of tegenaan. Zoveel genot had Denise nog nooit gevoeld. Het werd haar bijna teveel. Ed stelde de vibrator iets anders in. De schacht begon iets sneller te draaien en ook binnenin trilde hij nu iets sneller.

“Is dit lekker?”

“Jaaah, jaaah, ga door.”

Denise voelde hoe haar klitje gemasseerd werd en voelde hoe ze tot haar hoogtepunt ging komen. Ed bewoog de vibrator in en uit haar kutje om Denise nog meer genot te geven.

“Niet bewegen, dit is is goddelijk. Laat hem daar.”

De vibrator zoemde en trilde in haar kut en kont, terwijl Ed toekeek. Kreunend van genot kwam Denise klaar. Met de trillende vibrator nog in haar kut gleed ze op haar buik. Ed stelde de vibrator bij zodat ie heel rustig ronddraaide en maakte Denise haar handen weer los. Denise draaide zich op haar zij en haalde de vibrator uit haar kutje.

“Dit was zo lekker. Wil je nu nog even tegen me aan liggen, Ed?”

Ed ging naast Denise liggen.

Terwijl Ed haar lichaam streelde drukte Denise geil haar kontje tegen Ed zijn lul. Ze wilde meer. Ze wilde nog een keer klaarkomen. Het duurde niet lang voordat ze voelde hoe Ed zijn lul tussen haar bilspleet stijver werd. Zo verplaatste zich een beetje en als vanzelf gleed Ed in haar nog natte spleet. Dit was haar favoriete standje en ze genoot hoe hij zijn harde lul in haar krappe kutje bewoog, terwijl hij tegelijkertijd haar borsten masseerde. Voor de tweede keer kwam ze heerlijk klaar.

Toen Denise zich weer wilde aankleden zag ze dat er niet veel meer van haar nieuwe jurkje over was. Hij was compleet verfrommeld en uit zijn vorm. Om een nieuwe te kopen zou ze volgende week opnieuw een pokertoernooitje moeten spelen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *