— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Promotie, deel 2

Er zijn twee bazen die moeten worden overtuigd van mijn kunsten. In de vergaderkamer sta ik achter Rudolph. Mijn hand schuift omlaag naar het kruis van mijn directeur, ik druk mijn borsten tegen zijn rug en grijp in zijn kruis. Nog steeds beweegt hij onrustig heen en weer over zijn stoel. Dit is niet wat hij verwacht had, dat is duidelijk. Mijn directeur is namelijk de meest saaie, burgerlijke man die ik ken. Hij heeft vijf kinderen, is gezet en kalend. Wat hem nu gebeurt heeft hij waarschijnlijk nog nooit meegemaakt.

Ook bij Rudolph voel ik zijn broek spannen als ik mijn handen even knedend en strelend over zijn kruis laat glijden. Om hem niet de tijd te geven na te denken draai ik zijn stoel naar me toe. Ik kniel tussen zijn benen en trek aan zijn riem. Als ik naar hem kijk zie ik hem met een rood hoofd naar me kijken. Achter zijn brillenglazen zie ik zijn innerlijke strijd. Wint zijn burgerlijke gehoorzaamheid en echtelijke trouw of krijgen zijn mannelijke hormonen de overhand?

Met gepaste snelheid open ik zijn broek en schuif mijn hand achter zijn broekriem. Mijn hand vindt iets wat me verrast, mijn saaie burgerlijke baas heeft een dikke vleeslul als was hij Ron Jeremy zelf. Met verwondering kijk ik naar zijn mannelijkheid als ik zijn broek omlaag heb gesjord. Als omvang in verhouding staat met zijn potentie snap ik zijn vijf kinderen. Omdat ik nu een harige zak voor me zie sla ik het likken van zijn ballen over en werp me direct op zijn grote lul. Ik kijk hem geil aan en trek twee handen traag heen en weer.

Zijn geslacht is nog steeds niet helemaal stijf. Ik buig voorover en sluit mijn lippen over de eikel. Zoals elke man verraad hij zich met zijn ademhaling, ik hoor hem onregelmatiger ademhalen als ik hem dieper in mijn mond neem. Een hand schuift mee met mijn lippen, de andere streelt zijn zak.

‘Wat denk je Rudolph, een goede commercieel directeur?’

Achter me hoor ik de stem van Johan. Ik kijk omhoog en zie Rudolph over me heen naar de andere kant van de tafel kijken. Ik lik over de rand van zijn eikel als hij wil antwoorden. Opnieuw stottert hij even en herpakt zich dan weer.

‘Ik weet het niet Johan, dit voelt niet goed hoor. Ik vind niet dat we dit…’

‘Voelt niet goed? Niet liegen Rudolph, dat voelt echt wel goed. Maar als je nog twijfelt moet ze misschien nog maar een tandje bij zetten?’

In mijn ooghoek zie ik dat hij iets op tafel gooit.

‘Condooms?’ hoor ik Rudolph boven me stotteren.

Bliksemsnel bedenk ik of ik de baan zo graag wil. De enorme lul van Rudolph helpt me in de beslissing. Om hem in de geilheid van het moment te houden sta ik snel op en stap uit mijn rok. Rudolph kijkt heen en weer tussen Johan, de condooms op tafel en zijn strippende collega. Knoopje voor knoopje bevrijd ik mijn borsten. Binnen een paar tellen sta ik in mijn lingerie naast de grote vergadertafel. Johan is opgestaan en reikt over de tafel om een condoom te pakken. Hij gooit het ding naar Rudolph.

‘Doe dat ding om man!’

Met mijn nieuwe baan voor ogen stap ik uit mijn string, haak mijn bh los en loop naar de tafel. Ik buig me voorover over het smalste deel en spreid mijn benen. Rudolph moet zo recht in mijn kut kijken. Voor me zie ik hoe Johan zijn broek uittrekt, zijn lul steekt recht vooruit. Als ik twee handen op mijn heupen voel weet ik dat Rudolph zijn besluit heeft genomen. Ik pak me beet aan de rand van de tafel en wacht op wat komen gaat.

Johan stapt naar me toe, zijn lul wipt heen en weer voor mijn gezicht. Ik voel een vinger tussen mijn benen door glijden. Even strijkt de vinger heen en weer tussen mijn vochtige lippen en over mijn klitje, dan voel ik hoe mijn lippen uit elkaar geduwd worden. Twee handen sluiten zich stevig om mijn heupen, dan stoot Rudolph zich in een beweging tot aan zijn ballen in me. Ik hap naar adem als mijn hele lijf naar voren wordt geduwd. Mijn hap naar adem wordt gesmoord door de lul van Johan die hij gelijk ver in mijn geopende mond schuift. In een fractie van een seconde ben ik op twee plaatsen volledig gevuld.

Met een hand op de buik van Johan duw ik hem iets van me af. Ik voel mijn kutlippen meebewegen als Rudolph zich terugtrekt. Tot de rand van zijn eikel trekt hij terug, dan stoot hij opnieuw naar voren. Maar nu gaat hij door, in een onverstoorbaar ritme begint hij me te neuken. Mijn tepels schuren over het glanzende notenhout van de tafel. Johan staat met zijn handen in zijn zij voor me. De bewegingen van Rudolph bepalen hoe ver ik zijn lul in mijn mond krijg. Ik kreun en steun op het stotende ritme. Ik ben al vaak geneukt, met grote en kleine lullen maar dit lijkt wel een neukmachine. Zijn handen sluiten zich nog steeds stevig om mijn heupen terwijl hij zijn grote lul onverstoorbaar in me stoot.

Ergens in de verte hoor ik iemand praten. Ik kan er niets van maken maar blijkbaar heeft iemand voorgesteld van plaats te wisselen. Voor me zie ik de grote lul van Rudolph verschijnen, kort kijk ik achterom om te zien of Johan een condoom om doet. Zijn lul voelt klein aan in mijn kut na het enorme apparaat wat nu voor mijn ogen danst. Ik pak hem beet en trek het condoom er af. Ik lik over de eikel en houd de lul beet. Als hij dat ding met dezelfde vaart in mijn mond stoot krijg ik geen adem meer. Maar het lijkt er op dat hij dat zelf ook door heeft want hij blijft op veilige afstand.

Johan stoot zich met snelle bewegingen naar een hoogtepunt terwijl ik de lul voor me streel en lik. Johan stoot zich een laatste keer diep in me en trekt zich dan terug. Rudolph kijkt me geil en een tikje onzeker aan. Natuurlijk wil hij ook klaarkomen maar hij is te braaf om me op te tillen en me tegen het glas van het kantoor aan te neuken tot zijn orgasme zich mengt met de ondergaande zon. Ik klim van de tafel en duw hem achteruit in een van de stoelen.

Als hij zit pak ik een condoom van de tafel. Het rubber spant strak om zijn lul als ik het afrol. Ik draai me om en spreid mijn benen opnieuw. Vlak voor Rudolph steek ik mijn hand tussen mijn benen door en spreid mijn lippen met mijn vingers. Mijn andere hand zet ik op zijn been als ik me langzaam laat zakken. Opnieuw verwonder ik me over de omvang van zijn lul. Zijn eikel stoot tegen mijn ingewanden als ik me helemaal laat zakken. Nu bepaal ik het ritme, met lange bewegingen schuif ik over zijn harde lid. Met een hand kneed ik mijn borsten terwijl mijn andere hand zoekt naar mijn gezwollen klit.

De handen van Rudolph sluiten zich weer om mijn heupen als hij mee begint te stoten. Vanuit mijn tenen voel ik mijn orgasme opborrelen. Mijn tepels priemen strak naar voren als ik mijn vingers snel over mijn klitje beweeg. Als Rudolph me hard omlaag drukt kom ik klaar, zijn lul pulseert in mijn kutje als hij het condoom vol spuit. Ik voel mijn vocht lopen als ik met gesloten ogen en draaiende heupen wacht op de volgende golf van mijn orgasme.

‘Ik denk dat je bent aangenomen’ Johan kijkt me lachend aan, hij staat met een half slappe lul naar ons te kijken.

‘De deal is rond’, hijgt Rudolph terwijl hij uithijgt.

Ik glimlach. De triomf is voor mij. Als ik Rudolfs apparaat uit me voel glibberen ga ik rechtop staan. Nonchalant loop ik naar mijn kleren toe, en trek alles weer aan alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Heupwiegend verlaat ik de kamer. Vlak voor de deur draai ik me om en zeg:

‘Geef maar een seintje als jullie klaar zijn voor mijn handtekening.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *