— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fabriekshal, deel 3

Oh nee, realiseerde ik mij opeens: de ketting!! Voordat ik kon bijkomen van een verlammende schrik, voelde ik de gepolsterde lederen bandjes aangetrokken worden om mijn polsen. Mijn haren sloegen voor mijn gezicht. Ik kon met moeite mijn evenwicht houden op mijn naaldhakken. Iets in me zei me dat ik mij moest verzetten, maar het zat allemaal niet mee. Ik was allang opgelucht dat ik recht op kon blijven staan.

Rick streek voorzichtig de haren uit mijn gezicht, Misty keek me weer spottend aan.
“Dit ga je lekker geil vinden, Ingrid, Kijken… en bekeken worden!”

Rick boog zich naar me toe en fluisterde in mijn oor: “Hier ga je geen spijt van hebben Ingrid…zeker ook niet financieel…”

Toen stapte hij achteruit en ging op een tiental meter van mij af het tafereel met kritische blik staan gadeslaan. Ik stond te wiebelen op mijn benen. De sullige cameraman bleek opeens een enorme activiteit te berde te brengen. Zag ik daar nou een bobbel in zijn slobberbroek? Misty positioneerde zich achter mij en pakte mij bij mijn kont om me een beetje in evenwicht te houden. Ondanks het ongemak van de situatie begon mijn opwinding langzaam de overhand te krijgen over mijn boosheid.

Rick bleek het ook warm te krijgen van de hele toestand. Hij trok zijn t-shirt uit. En zo begon het voor mij te werken. Kijken en bekeken worden. Ondanks alles had Rick voor mij nog niet zijn bekoring verloren. Met een bloot bovenlijf kreeg hij van mij bonuspunten. Lekker gespierd met bijgetrimde lichaamsbeharing. Geen enge tattoo’s. Toch wel lekker, dacht ik.

Mijn illustere voorganger aan de ketting, zijn naam bleek John, was inmiddels bezig met grote spiegelende platen. Blijkbaar moest er iets gebeuren aan de belichting. Af en toe zag ik in de spiegel mijzelf staan, hulpeloos opgebonden aan een ketting maar tot dusverre nog wel met al mijn kleren aan. Wel tekenden mijn tepels zich duidelijk af in mijn blouse. Misty had echter al besloten dat dit natuurlijk niet allemaal zo kon blijven duren. Ik voelde haar aan de band van mijn strakke rok frutselen. Nog even en ik voelde haar de rits naar beneden trekken. Een paar korte rukjes en even later voelde ik de rok langs mijn enkels naar beneden glijden.

Misty hielp mij uit de rok stappen. Ook mijn kousen gingen uit. Ik ging met blote voeten in mijn pumps. Mijn benen werden iets uit elkaar gezet. Mijn kont iets naar achteren. Dat stond wel comfortabeler. Mijn borsten hingen in mijn blouse. Plagend werden er twee knoopjes losgemaakt, kennelijk om de inkijk een heel stuk spannender te maken. De camera zoomde in. John zette de spiegel in een strategische hoek die niet alleen de belichting hielp, maar mij ook in staat stelde mijzelf te zien.

Kijken en bekeken worden. Ik keek verbouwereerd naar mijzelf in de spiegel. Deze scene zag er onbehoorlijk, maar onmiskenbaar spannend, uit. Een opgebonden blonde vrouw met een half open witte blouse en daaronder een nat slipje. De opwinding sloeg niet alleen toe bij mijzelf. John de spierbundel had zijn badjas afgelegd. Hij stond, nu helemaal naakt, op een paar meter afstand, zodat ik zijn geslachtsdelen nu van dichtbij kon bewonderen. Wow, het viel me nu op dat hij helemaal zorgvuldig was geschoren, inclusief zijn piemel en zijn ballen. Daar moest wat tijd en moeite in de verzorging van dat lichaam zijn gaan zitten. Uren in de gym en dan met het scheermes onder de douche. Best een lekkere gedachte.

Misty beende in haar lange laarzen op hem af, met haar billen wiebelend op het ritme van haar passen. Ja hoor, het zweepje kwam weer te voorschijn en de camera volgde iedere beweging. Misty had een manier van flirten met de camera, glimlachjes, tuitende lippen en ondeugende blikken rechtstreeks op de lens richtend. We zaten kennelijk weer in een scene; mijn aandeel kon toch eigenlijk niet anders zijn dan improvisatie. Of had die Rick dat allemaal van tevoren doorgedacht? Hij stond daar met naakte torso en gebleekte jeans, af en toe aanwijzingen gevend aan de cameraman.

Ik zag zijn blik vaker afdwalen in mijn richting. Ik vroeg mij af hoever hij in mijn blouse kon kijken. Ik zond hem een geile hulpeloze blik. Dat zou hem krijgen…Je kon zien dat de strakke jeans hem ongemakkelijk werd. John hing over het gepolsterde rek met zijn kont naar achteren. Klatsj!, Misty liet haar zweep op zijn billen neerkomen. Zijn hangende piemel maakte een zwieper voorwaarts. Klatsj, haar lange staart zwiepte langs haar billen. Ze had er duidelijk schik in. De spieren zwollen op en de teelballen zwabberden bij ieder slag op John’s veelgeplaagde achterwerk.

Ik voelde mijn vagina weer nat worden. De camera draaide een halve cirkel om zich op Johns verhitte gezicht te richten. Misty’s fel wiebelende borsten, bij iedere zwaai die ze maakte met de zweep, werden extra ingezoomd. Ik kreeg erge kriebels. Het kon me niet meer schelen. De hele toestand maakte me zo botergeil. Ik trok aan de bij mijn handboeien behorende rubberen handvaatjes, stak mijn kont naar achteren en probeerde mijn dijen bijeen te persen. Dit gestuntel leidde natuurlijk tot niets, behalve een hoop gekletter van de ketting aan de metalen steunbalk onder het golfplaten dak.

De cameraman zoomde onmiddellijk in op mij. Aan de ketting. Ik voelde de ogen van iedereen gericht op mijn lange benen die net nog in een vertwijfelde poging verwikkeld waren geweest om mijn verhitte tutteltje te bevredigen. Rick gaf een knikje naar Misty. Haar zweepje rolde ze rond haar hand en met haar typische spottende glimlachje stapte ze op mij af. Ik zag dat haar tepels hard waren en ik dacht zelfs glinsterend vocht aan haar schaamlippen te zien. Hier had ze kennelijk al even op gewacht. Ze ging achter me staan, duwde de zweep in haar laars en stak haar hand tussen mijn dijen. Door mijn slipje heen omvatte ze mijn kut. Haar middelvinger duwde de stof in mijn spleet. Ik was zo nat. Toen liet ze los. Ze greep mijn lange blonde haar en trok mijn hoofd naar achteren. Ik voelde mijn borsten naar voren steken.

“Je bent nat, Ingrid van het makelaarskantoor, je bent geil. Zeg me na: Ik ben geil.”

Ik herhaalde zachtjes dat ik geil was. Weer een ruk aan mijn haar:

“Harder, iedereen wil het horen!”

Mijn blouse stond nu wijd open. Ik voelde één van mijn borsten een poging doen om eruit te glijden. Toen riep ik:

”Ik ben Ingrid en ik ben geil!” met een echo door de fabriekshal.

Meteen voelde ik haar vingers achter het bandje van mijn slipje. Gedecideerd trok ze het stukje stof van mijn billen en schoof ze het langs mijn benen naar beneden. Ik stapte uit het slipje en voelde de frisse lucht langs mijn schaamlipjes strijken. Misty raapte het slipje op en met een elegant gebaar rook ze langs het kruisje. Weer dat lachje.

“Hmmm, je ruikt alsof je bent stout geweest.”

Ze gooide het slipje richting Rick, die het opraapte en eveneens zijn neus erin stak. De bobbel in zijn jeans werd nog geprononceerder. Ze schoof mijn zijden blouse omhoog langs mijn billen. Oh, het was zo’n opwinding om daar volledig in mijn blote kont te staan. Mijn natte kutje stond iets open. Ik voelde de lucht aan mijn vochtige gezwollen lipjes.

Toen schoof er een hand tussen mijn benen en werd ik gevingerd. Gewoon in het zicht van een stel mannen gevingerd. Mijn gezwollen klitje was supergevoelig en had hier al zo lang op gewacht. Ik voelde Misty’s geschoren kut tegen mijn billen gedrukt terwijl ze van achteren mijn verlangende spleet bewerkte. Ervaren vingers wisten mijn klitje te vinden en een middelvinger werd diep in mijn natte kut gestoken. Mijn mond ging open en met kreunende ademhaling probeerde ik een climax te bereiken.

Toen trok de hand zich terug en hield het genot opeens op. Gefrustreerd keek ik naar de mannen. Ik zag dat John zich losjes aan het aftrekken was. Rick stond met een rood hoofd naar me te kijken. De cameraman was erg druk bezig maar had een enorme erectie in zijn wijde broek.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *