— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Meer dan een flirt

Het is bijna 19.00 uur en ik sta op van mijn bureau om me even wat op te frissen op het toilet. In gedachten loop ik door de gang en opeens hoor ik een deur open gaan. Ik kijk verrast naar je gestalte in de deuropening, want ik veronderstelde hier nog de enige te zijn op dit uur. Je kijkt me aan, zonder iets te zeggen.

Al maanden fantaseer ik over je, kijk ik naar je als je voorbij loopt en lopen de rillingen over mijn rug als ik je stem hoor. Je flirt met me, raakt me af en toe subtiel aan en maakt me gek van verlangen, maar het is maar een spelletje, toch? Eigenlijk best lekker om mijn fantasie af en toe te laten gaan, want daar zal het toch bij moeten blijven aangezien ik een relatie heb.

Ik zie iets in je ogen wat ik niet meteen kan plaatsen, ze staan serieus, niet zo speels en ondeugend als normaal en ze lijken donkerder. Je komt naar me toe gelopen en fluistert bijna schor dat we helemaal alleen op kantoor zijn en dat je zin in me hebt. Ik kijk je een beetje verward aan, dit is waar ik steeds van gedroomd heb, maar nu het werkelijkheid lijkt te worden beangstigt het me ook. Ik kijk je aan en je kunt aan mijn ogen zien dat ik het moeilijk heb. Ik wil je, dat straalt er vanaf, maar er is ook iets wat me tegenhoudt.

Ik stamel dat het beter is van niet, maar nog voordat ik mijn zin kan afmaken voel ik je warme lippen op de mijne en dringt je tong enigszins dwingend naar binnen. Ik kreun zachtjes en een golf van verlangen gaat door mijn lichaam. Je handen glijden over mijn lichaam, over de dunne stof van mijn bloesje en over mijn rokje. Door de stof heen voel ik de druk van je hand op mijn kutje en het wordt me bijna teveel. Ik vecht nog tegen mijn gevoelens, maar ik hoor je zeggen dat ik niet moet denken en je gewoon je gang moet laten gaan. Je bent van plan me helemaal gek te maken en duldt geen tegenspraak, zeg je met een knipoog.

Tegen zoveel verlangen kan ik niet op en ik leg mijn handen in je nek en kus je hartstochtelijk. Mijn handen glijden over je rug naar beneden en ik masseer zacht je billen voordat ik naar de voorkant glijd, waar ik je opwinding kan voelen. Je drukt me stevig tegen de muur en schuift met één hand mijn rokje omhoog. Ik doe mijn benen iets uit elkaar en voel je vingers onder het elastiek van mijn inmiddels kletsnatte string door schieten. Je weet je weg meteen te vinden en masseert mijn klitje behendig. Mijn hoofd rust op je schouder en ik heb mijn ademhaling al niet meer onder controle. Je vinger glijdt door naar binnen en daarna nog een. Ik word echt wild van verlangen en wil maar één ding, jouw warme pik diep in me voelen. Je trekt je vingers weer terug en trekt mijn string naar beneden.

Ondertussen maak ik je broek los en laat ik je pik vrij. Hij is mooi lang en stevig en het voorvocht glimt op je eikel. Ik wil je proeven en zak door mijn knieën. Ik lik je eikel schoon en daarna laat ik je lekkere pik zo ver mogelijk in mijn mond verdwijnen en begin ik je te pijpen. Ik kijk omhoog en onze ogen ontmoeten elkaar. Wat een heerlijk geil gezicht is het om je zo te zien genieten. Ik lik je ballen en laat mijn tong over je hele stam gaan tot ik je diep vanuit je keel hoor kreunen en je me omhoog trekt.

Dan zak je naar beneden en maakt met één hand de rits van mijn rokje los, zodat deze op de grond glijdt. Je helpt me eruit en gebaart me mijn benen iets uit elkaar te doen. Dan voel ik je warme tong over mijn lippen glijden en er gaat een siddering door me heen. Ze zijn gezwollen en staan een beetje open en je tong glijdt ertussen, diep naar binnen dan weer langs mijn klit. Je zuigt aan mijn klitje en draait er rondjes omheen met je tong. Je handen kneden mijn billen en je laat een vinger weer in mijn kutje glijden. Als je hem nat van mijn vocht weer terugtrekt, voel ik hem tussen mijn billen en tegen mijn aarsje drukken. Als je zachtjes in mijn klitje begint te bijten en tegelijk je vinger in mijn kontje laat verdwijnen, houd ik het niet meer en kom ik schokkend klaar.

Heel even laat je me bijkomen maar dan draai je me om, zodat ik met mijn gezicht naar de muur kom te staan. Je komt nog niet omhoog en ik voel dat je handen mijn billen van elkaar houden. Je blaast even en de koude lucht kriebelt een beetje. Dan voel ik je tong rond mijn aarsje gaan en begin je me ook daar heftig te likken en steek je ook je tong eens stukje naar binnen. Ik kreun want ik vind dit echt heel geil. Als je besluit dat mijn kontje nat genoeg is voel ik weer een vinger naar binnen dringen.

Je begint me met die vinger zachtjes te neuken en kust me ondertussen in mijn nek. Je fluistert in mijn oor dat ik een heerlijk geil kontje heb en stopt er dan nog een vinger bij. Ik ben zo geil dat het kleine beetje pijn al snel vergeten is. Je gaat steeds iets harder en ik kreun dat ik wil dat je me neukt en dat ik niet langer wil wachten. Ik hoor je grommen dat je niets liever wilt dan je geile meisje stevig te nemen en ik buig iets voorover om het je makkelijker te maken.

Je trekt je vingers terug en drukt je pik tussen mijn billen door naar mijn kletsnatte kut. Zonder pardon stoot je in één keer diep en hard naar binnen. Met stevige lange stoten begin je me te neuken. Je handen hebben mijn bloesje losgeknoopt en masseren mijn borsten. Ik masseer ondertussen mijn klitje en als ik bijna weer een orgasme krijg trek je je opeens terug en zet je je pik tegen mijn aars.

Moeiteloos glijdt hij naar binnen en rustig aan begin je te bewegen. Je voert het tempo steeds wat op tot je bijna genadeloos hard stoot en je ballen tegen mijn billen kletsen. Als ik aan je ademhaling hoor dat je bijna klaarkomt duw ik mijn billen nog eens extra naar achteren. Dan voel ik je zaad diep in me spuiten en op dat moment laat ik me ook gaan en kom ik schokkend en trillend klaar.
Samen zakken we onderuit tegen de muur.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *