— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het cadeau

Het is warm in onze kamer en ik lig nog een tijdje wakker. Kennelijk ben ik toch in slaap gevallen en word ik opeens weer wakker na een droom. Het is schemerdonker en ik zie je aan mijn kant van het bed staan met mijn badjas over je arm. “Ik heb een speciaal cadeau voor je”, zeg je fluisterend. Ik weet wat dat betekent … De warmte heeft loom gemaakt maar ook verlangend. Ik krijg zin in je en stap het bed uit en pak mijn badjas uit je armen. We weten wat we willen doen. Dan loop je de kamer uit zodat ik mij kan kleden.

Even later kom je terug. Ik sta aan de ene kant van het bed en jij aan de ander kant. Je hebt je groene badjas aan en je staat naar me te kijken. Ik heb ook mijn badjas aan. Dan begin je jouw badjas los te knopen. De badjas valt langzaam open en ik dat je een glanzend zwart hemd aan hebt en een donkergroene short die allebei lekker strak om je lijf zitten. Het staat je goed, mannelijk en sexy.

Terwijl we elkaar aankijken, maak ik mijn badjas los. Ik heb een leren body aan die hoog opgesneden is en je alle vormen van mijn lichaam laat zien. Ik zie je ogen glinsteren als mijn badjas op de grond valt. Je kruipt over het bed naar me toe. Als je op je knieën voor me zit reiken je handen naar mij. Je streelt me over mijn rug en billen. Ik voel je handen over het leer op mijn buik en borsten gaan; het voelt alsof je er bent en toch niet. Dan stop je en ga je rechtop staan. Je trekt je hemd uit en gooit het naar me toe. Het is van een heel dun en zacht leer gemaakt. Ik ruik je geur en voel je warmte.

Als ik weer naar je kijk, sta je ruggelings op het bed voor me met je short strak om je billen. Ik laat mijn handen van je schouders over je rug naar beneden gaan en pak je lekkere kontje vast. Dan draai je je om. Ik kijk je op je buik en zie je navel. Ik trek je short uit; je hebt nog een donkerrode string aan die helemaal gevuld is. Je draait je en buigt voorover op je knieën. Ik kijk onbeschaamd naar je volle billen en geniet er van. Mijn hand glijdt tussen je benen door en grijpt je gevulde string. Jouw hand pakt de mijne op je kruis en je trekt me het bed op.

Ik ben ontzettend opgewonden geworden. Ik voel me warm over mijn hele lichaam. Het tintelt in me. Dat weet je als je me op het bed legt. Je kijkt me aan en laat je tong over je lippen glijden. Je legt je hand op mijn hoofd en laat het met gespreide vingers over mijn gezicht glijden. Ik bijt in je vingers als ze over mijn mond gaan. Dan maak je mijn body los in mijn nek, ontbloot mijn borsten en schuif je mijn body uit tot op mijn enkels. Je spreidt mijn benen en duwt mijn handen er tussenin. Uitdagend kom je op je knieën over me heen zitten.

Ik weet wat je gaat doen en word steeds opgewondener. Onrustig vinger ik mezelf in afwachting van je geile cadeau. En terwijl ik verlangend naar je kijk haal je je fiere lid uit je string en begin jij je voor mij af te trekken. Ik blijf me vingeren terwijl ik naar je kijk. Ik zie je mond opengaan en hoor je onrustiger ademen. Je sluit je ogen en je heupen bewegen heen en weer. Het kan nu niet lang meer duren. Ook ik voel dat mijn hoogtepunt naderbij komt. Mijn vingers glijden door mijn schede die zo glad en vochtig is. Dan hoor ik je kreunen en weet ik dat jouw cadeau komt. En terwijl jij klaar komt en je je zaad over mijn borsten en gezicht spuit, voel ik mijn orgasme komen. Als een warme vloed trekt het omhoog door mijn lichaam en maakt me warm en loom.

Ik sluit me ogen en geniet; ik voel dat je je omdraait en over me heen komt. En terwijl je met je mond mijn schede omsluit en drinkt van mijn vocht, voel ik je lid tegen mijn lippen aandrukken. Zachtjes neem ik je lid in mijn mond en proef je zaad.

Samen liggen we zij aan zij en genieten we van het cadeau.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *