— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De eerste ontmoeting…

Vrijdag 20 uur.
Eindelijk hebben we een afspraak kunnen maken. Mijn hart bonkt, mijn handen zijn klam, mijn voet drukt dieper op het gaspedaal want ik moest al lang op plaats van bestemming zijn.

Ik denk na over onze chats en telefoongesprekken. Wat heb ik allemaal beloofd?
“Ik zou je als allereerste een tongzoen geven, o nee een lange tongzoen.” Soms heb ik een te grote mond, maar ja beloofd is beloofd, en ik kom altijd mijn beloftes na.

Ik kom zachtjes aanrijden, en denk: “Waar ben ik aan begonnen?”
Ik kijk om me heen en ja zoals ik verwachtte allemaal mannen die alleen staan. Oef. “Hij kan het niet zijn, hij is te jong en hij daar, die is te oud.”
Ik rij zachtjes verder en ja daar zie ik je staan. Ik herken je van de foto’s die ik had ontvangen.

Ik doe de motor uit en stap uit de auto. Jij staat geleund tegen je auto aan en bekijkt me op je dooie gemak van top tot (tiet), ahum teen. Je lacht vriendelijk naar me.
Ik word heel zenuwachtig, want op dat moment denk ik aan m’n belofte: eerst zoenen dan praten.

Ik raap al mijn moed op en loop naar je toe, sla mijn armen om je heen en geef je een diepe intense tongzoen. Wat ik niet echt verwachtte gebeurt: je beantwoordt mijn zoen door me stevig vast te pakken en me tegen je aan te drukken. Ik voel je handen heerlijk over mijn rug naar beneden glijden.

Na lang omarmd te hebben gestaan komen dan de lang verwachte woorden. “Hoi”,”hoi.” Grappig eigenlijk, in levende lijve hebben we elkaar niet zoveel te vertellen.

Na een lange stilte komt er eindelijk beweging. We gaan een eindje lopen en na een poos begon het gesprek langzaam op gang te komen. “Hoe gaat het met je?” “Goed, en met jou?” “Ook goed.”
Zo hebben we een poos met elkaar gekletst.
Na een tijdje besloten we beiden dat we onze eerste ontmoeting een stapje verder konden laten gaan.

Jij vraagt: “Waar zullen we heen gaan?” En vertelt tevens dat je het gezelliger zou vinden als we ons date vervolgen in één auto. Ik denk:”Eén auto?” Ik vind het heel spannend.

Eenmaal in de auto vertel ik je dat we drie keuzes hebben…
1) We kunnen naar een hotel gaan…
2) We kunnen ergens in een bosje gaan…
3) We kunnen naar een parenclub gaan…
Het wordt het hotel.

We stappen in jouw auto en terwijl jij druk aan het rijden ben en dus goed op de weg aan het letten bent, kan ik je goed observeren in de hoop dat jij het natuurlijk niet door hebt.

Na een tijdje begin ik me op mijn gemak te voelen en neem het initiatief om je niet allen te observeren maar om mijn handen op ontdekkingsreis te laten gaan.

Ik laat mijn handen over je broek glijden maar ontwijk expres je penis. Ik maak voorzichtig mijn gordel los en buig me voorover, mijn hoofd dicht bij je mannelijkheid. Je kunt mijn warme adem door je broek voelen. Mijn handen strijken langs de binnenkant van je bovenbeen en nog raak ik geen enkele gevoelige plek. Zachtjes laat ik mijn rechterhand langs je been, naar je buik verder naar je tepel gaan. Je voelt mijn nagels over je lichaam glijden en krijgt kippenvel.
Op dat ogenblik ervaar ik zelf een heerlijk moment. Ik begin opgewonden te raken en hoop dat we snel een hotel vinden.

Na een poos vinden we dan eindelijk een knus klein hotelletje.We lopen naar binnen en nemen een kamertje.We bestellen een fles witte zoete wijn en gaan naar benede,n want onze kamer bevindt zich in de kelder van het hotel.
De gang is donker en stil, rustig, er is bijna niemand. Heerlijk, precies zoals we wilden.
We lopen de kamer in en beginnen te zoenen.

Je stelt voor om heerlijk samen te gaan douchen. Ik ga direct op je aanbod in en loop naar de badkamer. Ik ga onder de douche staan terwijl jij rustig de tijd neemt om je van je kleren te ontdoen. De douche is heet. Heerlijk, precies zoals ik ervan hou.

Voordat je bij me onder de douche komt maak je de fles wijn open en schenk je twee glazen in. Vervolgens baan je je een weg naar de douche.Je wordt van harte welkom geheten door mij. Met mijn inmiddels warme handen en lichaam trek ik je voorzichtig onder de douche.Voorzichtig laat ik je aan het hete water wennen om je vervolgens nog heter te maken.

Terwijl ik je over je hele lichaam kus zak ik voorzichtig op mijn knieën. Ik neem plagend je eikel in mijn mond en begin je plagend te zuigen, likken, sabbelen en ronddraaiende bewegingen te maken met mijn tong.
Ik pak je handen en dwing je mijn hoofd vast te houden en zo het tempo te bepalen dat jij lekker vindt.

Eerst stribbel je tegen, maar daarna geef je je over. Ik neem je eikel lekker diep en daarna je hele penis. Ik voel hoe je geniet, je penis diep in mijn keel. Ik zuig nog dieper en dieper, nog sneller en sneller.

Ik raak erg opgewonden en voel hoe mijn kutje helemaal nat wordt Ik verlang er naar je penis in me te voelen. Maar jij bent duidelijk iets anders van plan. Je droogt me af en leidt me richting bed. Maar het bed halen we niet. Jammer? Nou nee, zachtjes laat je me in de stoel voor het bed zakken en duwt mijn benen uit elkaar en begint me heerlijk te verwennen. Ik voel je sterke tong over mijn vagina glijden en begin te trillen van genot. Ik ben onwijs geil en wil niets anders dan stevig door jou geneukt te worden…

Nadat je me van kut tot kont gelikt hebt draai ik me vluchtig om. Waarna jij met je grote penis mij van achteren neemt. Ik laat een schreeuw van genot. Ons spel leek uren en uren te duren, en dat was ook zo. Tot het moment dat jij het niet meer kon houden. Je vraagt of je over mijn borsten klaar mag komen en geen minuut later ontvang ik al je lekker vocht over mijn tieten. Heerlijk!

We hebben een poosje met elkaar gekletst en besloten dat het beter zou zijn elkaar niet meer te zien. De reden? De seks was meer dan fantastisch, maar we hebben thuis beide een relatie die we niet willen opgeven. Dit was de beste oplossing, stel je voor dat we meer voor elkaar zouden gaan voelen. Oef..

Nooit meer heb ik zo heerlijk genoten als toen met Jeroen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. John Ladykiller 06 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *