— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachte ontmoeting

Toen Linda belde of ik zin had nog even de kroeg in te gaan, had ik al snel mijn jas in de handen. Altijd gezellig, we hebben veel bij te praten. Na twee wijntjes verdwijnt zij even naar de wc en sta ik op om naar de bar te gaan om nieuwe drankjes te bestellen.

Opeens zie ik Tim en draai mij snel om. Volgens mij heeft hij mij niet gezien. Ik schrik even, voel een kriebel in mijn onderbuik. Dat is lang geleden dat ik hem heb gezien. De seks was zeker niet de reden dat we niet meer samen zijn. Ik trek m’n rokje goed en denk aan een spannend avontuurtje die we hadden, toen ik ditzelfde rokje droeg. Ik ga naar de bar, ik heb een nieuw drankje nodig. Tim in de buurt en in mijn hoofd is niet handig.

Ik bestel twee droge witte wijn voor als Linda terug komt, als ik iemand naast mij voel staan. Doe er maar een biertje bij zegt hij en glimlacht naar mij. Hij lijkt er totaal geen moeite mee te hebben mij te zien en moet lachen om mijn schrik reactie. ‘Hi, hoe is het’? vraagt hij terwijl hij mij van top tot teen bekijkt en met zijn blik even blijft hangen op het rokje. Hij pakt het biertje en de wijn voor Linda en komt aan ons tafeltje zitten alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ik voel de lichaamswarmte van zijn been tegen de mijne en het kriebelende gevoel in mijn onderbuik wordt sterker. Hij buigt zich naar mijn oor en fluistert of ik vandaag wel een slipje draag en pakt even met zijn tong mijn oorlelletje mee. Mijn wangen worden een beetje rood en instinctief spreid ik mijn benen een beetje. Oh deze avond is nog lang niet voorbij. Als mijn vriendin terugkomt van het toilet ziet ze wie er is aangesloten. We lachen wat samen, maar na haar wijntje zegt ze dat ze moe is en naar huis gaat, en knipoogt even gemeen.

Tim stelt een afzakkertje bij mij thuis voor. Ik weet wat dat betekent. Mijn lichaam schreeuwt dat ik het moet doen, mijn hoofd sputtert nog een beetje tegen. Tim wacht het niet af, pakt mijn hand en loodst ons naar buiten.

Ik woon dichtbij. Thuis open ik een fles wijn en schenk twee glazen in. Tim pakt de twee glazen uit mijn handen en zet ze op tafel. Hij pakt mijn heupen en zet mij voor hem. Niks kletsen, hij wil op onderzoek uit. Zijn handen verdwijnen eager onder mijn rokje en kneden mijn billen. Hij likt mijn buik en bijt af en toe zachtjes. Ik ga erin mee, ga op hem zitten en zoen hem. Zijn handen zijn afgezakt naar mijn dijen. Mijn hoofd staat uit, mijn lichaam wint. Wat wil ik dit graag, wat wil ik hem graag. Ik trek mijn shirt en bh uit, hij kijkt genietend. Terwijl zijn handen verder op ontdekking gaan duw ik mijn borsten in zijn gezicht. Hij probeert mijn tepel te pakken en bijt er zachtjes in.

Dan stopt hij, pakt mijn hand en neemt mij mee naar de slaapkamer. Hij vraagt of alles nog op dezelfde plek ligt en ik knik naar hem. Hij pakt de boeien die hij eerder kado heeft gegeven en bindt mijn handen vast aan het bed. Daarna blinddoekt hij mij. Ik kan hem alleen nog horen en voelen. Hij fluistert in mijn oor dat ik niks mag doen. En begint mij te zoenen, mijn oor, mijn nek, mijn tepels, de onderkant van mijn borsten. Zijn handen kneden mijn borsten terwijl zijn mond verder naar beneden gaat. Net als hij onder mijn navel is, stopt hij even. Ik hoor dat hij gaat verzitten. Hij spreidt mijn benen en ik hoor hem goedkeurend kreunen. Ik denk dat hij geniet van zijn uitzicht. Dan voel ik een tong langs mijn lipjes. Ik hoor Tim zeggen dat hij dit poesje gemist heeft en dat hij het heerlijk vindt mijn natheid te proeven. Zijn tong gaat naar mijn clit, eerst zachtjes dan steeds harder. Ik wil vingers in mij voelen en beweeg mijn heupen ongeduldig. Tim begrijpt het signaal en laat twee vingers naar binnen glijden. Alleen hij kan dit ritme zo goed, die tong, die beweging in mij met zijn vingers. Steeds sneller en als mijn ademhaling erg snel wordt en ik kronkel van genot, blijft zijn tong het ritme vasthouden terwijl zijn vingers vertragen. Ik kan niet meer en laat alles los, wow. Tim is er erg geil van geworden. Hij laat mij zijn harde lul even met mijn mond voelen, voordat hij mij omdraait, een pets op mijn billen geeft en moeiteloos bij mij naar binnen dringt. Mijn heupen duwt hij in het bed, terwijl grommend in mij stoot. Het voelt heerlijk gevuld. Ik ben nog gevoelig van net en hoor aan het soppende geluid dat ik nog erg nat ben. Ik wil hem aanraken en zoenen, maar dat kan niet in de boeien, het mag niet van hem. Een beetje dominantie in bed vind ik wel fijn. Zijn handen pakken mijn billen steeds steviger vast. Dan draait hij mij weer om, stoot nog een paar keer en spuit daarna over mij heen. Al zijn geil zit op mijn gezicht en borsten. Hij komt op mij liggen en we hijgen even samen uit. Ik weet dat dit het begin is van een heerlijke lange nacht.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. nancy 17 sep 2018
  2. nancy 17 sep 2018
  3. nancy 21 sep 2018
  4. Josephine 24 sep 2018
  5. eric 01 jan 2019
  6. Josephine 01 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *