— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik, deel 6

Ik adem nog een keer diep in en voel of de deur op slot is. Ik merk dat dat niet zo is en dan neemt de geilheid een besluit in me. Ik laat vliegensvlug mijn broek zakken en trek mijn bh uit. Ik pak mijn kleren samen met mijn klompen op en vervolgens stap ik poedelnaakt de kamer in. Ik merk dat mijn tepels van geilheid gespannen staan. En ik voel dat mijn lipjes op elkaar plakken. Wat ben ik blij dat ik vlak voor ik ging werken mezelf nog even lekker gebadderd heb en alles goed bijgewerkt heb.

In de kamer is het donker als ik deur weer sluit. Ik zie een klein lampje in het midden van de kamer branden en bij dat licht zie ik hem liggen zoals ik hem ook op de foto zag liggen. Hij kijkt verbaasd op als hij ziet hoe ik binnenkom. Ik ben botergeil en laat er dan ook geen gras over groeien. Ik loop naar het bed en trek het lakentje van zijn lichaam. “Had de dokter assistentie nodig?” fluister ik in zijn oor. Ik lach ondeugend en zoen hem vervolgens intens. Onze monden vinden elkaar alsof we dagelijks zoenen. Ik duw hem iets verder op bed en kruip dan op zijn buik. Zittend op zijn buik zoenen we door terwijl zijn handen mijn nek strelen. Ik heb geen behoefte aan voorspel. Ik ben zo ontzettend opgewonden. Ik druk me naar beneden en voel dat zijn geslacht onder de indruk is van mijn binnenkomst. Ik streel langs zijn eikel, hem plagend. Kietelend langs zijn ballen laat zijn adem stokken. Ik heb het geduld nu niet om te wachten en leg mijn benen wat uit elkaar. Ik duw mezelf wat naar achteren en leg zijn eikel tegen de ingang van mijn drijfnatte kutje. Ik kijk diep in zijn ogen en laat me langzaam over hem glijden.

Ik voel hoe zijn grote harde geslacht mijn natte kutje oprekt. Ik sluit mijn ogen als ik voel hoe elke centimer gevuld wordt. Kreunend fluister ik zijn naam. “Oww geil doktertje van me. Neuk mijn natte kutje”. Zelden laat ik me zo gaan tegen mijn vriend, maar vannacht ben ik mezelf niet. Ik ben nat, ik ben geil, ik ben niet te houden, ik wil geneukt worden. Nadat ik in eerste instantie het tempo bepaalde, lees: ik hem mij stukje bij beetje liet vullen, heb ik nu het beest in hem los gemaakt. Hij gromt diep als zijn volledige geslacht in me zit. Hij trekt terug en stoot dan diep in me. Ik kreun heftig. Ow jaaa! Dit is wat ik wil. Met lange harde stoten dringt zijn harde lul diep in mijn kleine bekken. Ik zucht, grom en kreun. Zijn tempo versnelt. Mijn knieën zijn week en ik kan mezelf nauwelijks rechtop houden. Ik lig nu op zijn buik terwijl hij onvermoeid doorstoot. Het tempo gaat verder omhoog en zijn handen grijpen naar mijn kont. Ik voel de pijn gevolgd worden door een warme vloed als zijn vlakke hand mijn billen pets. Ik merk dat zijn ademhaling onregelmatig is, zijn stoten ongecontroleerd, zijn gekreun heftiger. Ik weet wat komen gaat, ook al zou ik willen dat hij het nog een half uur uitstellen kon. Ik sluit me aan op zijn tempo en stoot mezelf terug. Drie, vier stoten verder voel ik hem verder verstijven in me. Hij bijt in mijn nek en kreunt wild, waarna hij nog een keer diep in me stoot. Ik voel diep in me het hete zaad zijn geslacht verlaten. Ik zucht en zoen hem dan intens. Ik voel me begeerd, ik voel me geil, ik voel me vrouw, maar ik voel me ook nog onbevredigd.

Ik laat hem geen kans om bij te komen. Terwijl ik voel dat zijn lul verslapt en langzaam uit me glijdt richt ik me op. Ik voel zijn zaad langs mijn lipjes glijden. Ik veeg met mijn linkerhand de grootste klodders weg en kruip dan verder op hem. “Je kan mij nu niet onbevredigd achterlaten, doc” fluister ik tegen hem. Ik zet mijn knieën naast zijn hoofd en zie zijn ogen opengesperd naar me staren vanwege het uitzicht. Ik bied hem volledig zicht op mijn net geneukte kutje. Ik kan me zo inbeelden dat de druppeltjes er nog aan hangen. Ik wil nu maar éen ding. Hij is gekomen, dus ik heb het tegoed. Ik laat me langzaam zakken, terwijl ik mijn borsten vastgrijp. Ik streel mijn gespannen tepels en duw dan mijn bekken naar beneden. Ik zie zijn tong lustig naar buiten kringelen. Ik voel de warmte van zijn tong mijn buitenste lipjes raken. Ik beweeg me verder op zijn tong. Ik stuur hem waar ik hem wil. Normaal gesproken kan ik er best van genieten om geplaagd te worden en gelikt te worden zonder dat mijn meest gevoelige plekje geraakt wordt. Nu is het echter anders. Mijn lipjes staan nog open van de heerlijke neukbeurt van zojuist en mijn clitje is extreem gevoelig. Maar nu ook extreem ongeduldig. Ik druk mijn natte poesje zonder verder veel omhaal op zijn gezicht. Ik zie dat hij zijn ogen sluit en zich volledig concentreert.

Ik beweeg mijn hoofd in mijn nek en concentreer me op mijn gevoel. Mijn tepels strelend stroomt de opwinding door mijn buik. Ik voel dat zijn tong omhoog kringelt en langs mijn clitoris glijdt. Ik kreun hard en ongecontroleerd. Ik ben zo gevoelig. Ik heb geen benul meer van waar ik ben, met wie ik ben of wie er ons eventueel zou kunnen horen. Ik voel hoe hij zich nu volledig concentreert en rondjes cirkelt op mijn gevoelige plekje. Zijn handen grijpen mijn billen en ik duw me ritmisch naar beneden. Ik smoor hem haast, maar het lijkt hem niet te deren. Alle concentratie is op mijn genotsknoopje.

Ik zucht: “Oww doktertje, ow mijn geile doktertje! Lik mijn geile kutje”. Ik merk dat dit hem opgeilt en aanspoort het tempo op te voeren. Ik beweeg ongecontroleerder. Ik adem snel en oppervlakkig. Ik stoot mezelf af en toe nog op zijn gezicht, maar kan het ritme niet meer bepalen. Ik voel de warmte van hem op mijn kutje. Ik kreun en zucht intens. Ik voel mijn buik borrelen, mijn kutje samenknijpen. Ik voel de tintelingen in mijn tenen opstijgen. Ik gooi mijn hoofd achterover en knijp in mijn tepels. Het gevoel van tintelingen trekt door naar mijn knieën. Ik geef een gil als zijn mond opeens mijn cllitje in zijn mond zuigt en daarna weer intens doorlikt. Het tintelent gevoelt raast door. Ik stoot mijn bekken tegen zijn mond, en weer, en weer, en weer. Ik kreun. Ik voel het bloed uit mijn benen wegtrekken en druk mijn borsten bij elkaar. Diep diep zuchtend en met een gil bereik ik mijn hoogtepunt. Owww Jaaah, ow jaaah mijn geile doktertje!! Terwijl ik zo kreun verdwijnt de kracht om op mijn knieën te zitten en zak ik als een plumpudding over hem in elkaar. Schokkend van genot schieten nog door mijn lijf. Mijn oren suizen. Mijn mond is droog. De wereld is even zwart met witte sterren. Dat was een tijd geleden dat ik zo gekomen ben…….

Reacties zeker welkom. Zal er meer volgen?

Beoordeel dit verhaal

15 Reacties

  1. Vero 28 mei 2018
  2. Josephine 28 mei 2018
  3. Josephine 28 mei 2018
    • Sander 30 mei 2018
      • Claudia 07 jun 2018
  4. Annet 29 mei 2018
  5. jakkie 29 mei 2018
  6. jakkie 29 mei 2018
    • Zusterjessica 29 mei 2018
  7. Johan 29 mei 2018
  8. Anne 04 jun 2018
  9. Jannah 21 aug 2019
  10. Jahon 08 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *